Şimdi Ara

EN İYİ BLU-RAY OYNATICI SİZCE HANGİSİ...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
23.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden hiç kimse sony önermemiş. sony s550 modeli mesela iyi değilmi sizce?
  • ps3 çok iyi seçim olur, bi defa sürekli güncellene bi sistem , bi de 2008 yıllının en iyi hd görüntü veren makinası seçildei oyunlarda cabası
  • En iyi blu-ray Denon DVD-3800BD ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0sedan

En iyi blu-ray Denon DVD-3800BD ....

Ondan da iyisi çıktı DENON DVD- A1UD 18 Kg.cık
  • Bazı arkadaşlar ps3 un olmayacağını söylemişler ama bence ps3 bu iş için en ideali bluray filmlerin sonradan eklenen sahne ve yapım aşamalarını ps3 otomatik olarak indiriyor ayrıyetten ps3 de bluray ıcın sureklı guncelleme cıkıyor kı bunu normal oynatıcılarda yapamıyorsun bazı arkadaslar fılm fıyatlarının yuksek oldugu ve dvd ye devam etmek gerektıgını soylemısler

bende onlara soyle dıyorum pc de oyun oynamayın comodor 64 e devam edın sonucta pc oyunlarının fıyatı baya pahalı

bluray da fılm ızlemek zevk ısıdır eger optık cıkıslı guzel bır ses sıstemine ve bunu full hd bır lcd ıle desteklersen sınema ya gıtmekten vazgeçebilirsin o zevki sinemada yaşayamıyacagına garantı verırım

Teknoloji herşeydin yeterki nasıl kullanacağını bil ;)
  • arkadaşlar, dün mediamart ümraniyede blu ray reyonundaki görevliye bölge kodu mevzusunu sordum. Sony'nin yeni modellerinde Blu Ray filmler için bölge seçimi olmadığını,
    ama DVD'de 2. bölgenin olduğunu söyledi.
    Ben amazon'dan ucuza blu ray alabilmek için blu ray oynatıcımı da bi şekilde 1.bölge almak istiyordum, yalnız bu bilgi kafamı karıştırdı. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Türkiye'deki blu ray oynatıcılar da
    blu ray filmler için ALL REGION mı?
  • blu-ray filmler oldukca gercege cok yakın bir görüntü sunuyor birde internette artık blu-ray filmler oldukca tabii indirmek zaman alıyor ama

istanbulbilişim piyasanın altında ürün vermeye devam ediyor birde dogubank var

sony veya panasonic blu-ray oynatıcıda kararsızım hala
  • 2 gun once sony bdp-s300 u 230/10 taksitle aldım. neden bu fiyat diye sordugumda 2 kere iade edildi blurayleri gostermiyor dedi satıcı. bende evden film getirip deneyebilirmiyip dedigimde tabiki dediler. daha once de burada bir yorumda okumustum. bu model bd leri biraz gec load ettigi icin arızalı sanılıyor diye( sanırım thaifun arkadasımız yazmıstı) bende evden bd goturup denedim oynattı. sonucta 230 tl 4 film parasına denk geliyor. Biraz gec acılsın olsun varsın dedim ve aldım. Simdi evde deniyorum, yeni yazılımı da yukledim, biraz gec acılıyor bd ler ama dvd ve cd lerde sorun yok. Verdigim paraya gore beni idare eder diye dusunuyorum. Sonucta biraz daha iyi modeller cıkınca degistirirken cok icim yanmaz. Sonucta cok iyi bir bd olmasa da bence bu paraya guzel oldu.
  • Ps3 yeni nesil ses formatlarını kendisi çözüyor.Denon avr 1909 ile kullanıyorum.Avr nin ekranında truehd simgesini göremiyorum.Bu yüzden blu-ray player alacağım.
  • kesinlikle sony 350 modeli...
  • dostum bende denedim o cihazı sony deme blu-ray disk ile no disc demişti carrefour içerenköy,
    umarım dediğin gibi çalışır o cihaz o fiyata bedava..

quote:

Orjinalden alıntı: math.man

2 gun once sony bdp-s300 u 230/10 taksitle aldım. neden bu fiyat diye sordugumda 2 kere iade edildi blurayleri gostermiyor dedi satıcı. bende evden film getirip deneyebilirmiyip dedigimde tabiki dediler. daha once de burada bir yorumda okumustum. bu model bd leri biraz gec load ettigi icin arızalı sanılıyor diye( sanırım thaifun arkadasımız yazmıstı) bende evden bd goturup denedim oynattı. sonucta 230 tl 4 film parasına denk geliyor. Biraz gec acılsın olsun varsın dedim ve aldım. Simdi evde deniyorum, yeni yazılımı da yukledim, biraz gec acılıyor bd ler ama dvd ve cd lerde sorun yok. Verdigim paraya gore beni idare eder diye dusunuyorum. Sonucta biraz daha iyi modeller cıkınca degistirirken cok icim yanmaz. Sonucta cok iyi bir bd olmasa da bence bu paraya guzel oldu.

• evet o cihaz ama orada 2 tane vardı. ben evden bd leri getirip deniyim dedim. ok dediler. gittim ve denedim biri gercekten no disc dedi ondan sonra bide digerini takalım dediler, o takılan filmleri gosterdi. bende kaptım geldim eve bi firmware update yaptım simdi masallah herseyi okuyor (dvd, cd bd, kopya bd . . .). gerci ilk acılıs biraz vakit alıyor ama olsun o kadar da artık.
    quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

dostum bende denedim o cihazı sony deme blu-ray disk ile no disc demişti carrefour içerenköy,
    umarım dediğin gibi çalışır o cihaz o fiyata bedava..

quote:

Orjinalden alıntı: math.man

2 gun once sony bdp-s300 u 230/10 taksitle aldım. neden bu fiyat diye sordugumda 2 kere iade edildi blurayleri gostermiyor dedi satıcı. bende evden film getirip deneyebilirmiyip dedigimde tabiki dediler. daha once de burada bir yorumda okumustum. bu model bd leri biraz gec load ettigi icin arızalı sanılıyor diye( sanırım thaifun arkadasımız yazmıstı) bende evden bd goturup denedim oynattı. sonucta 230 tl 4 film parasına denk geliyor. Biraz gec acılsın olsun varsın dedim ve aldım. Simdi evde deniyorum, yeni yazılımı da yukledim, biraz gec acılıyor bd ler ama dvd ve cd lerde sorun yok. Verdigim paraya gore beni idare eder diye dusunuyorum. Sonucta biraz daha iyi modeller cıkınca degistirirken cok icim yanmaz. Sonucta cok iyi bir bd olmasa da bence bu paraya guzel oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi math.man -- 23 Nisan 2009; 16:27:32 >

• iyi olmuş, hayırlı olsun
  • tesekkurler . . .
  • en mantıklısı şuan için ps3 şiddetlle !!
    500-600 e bluray oynatıcı almaktansa 750-1000 e ps3 alırım kendi adıma konuşuyorum!
  • Samsung BD-D6500
  • Bence bu formatın Mucidi Sony en iyi BLU-RAY player...
  • Her zaman öyle olmayabiliyor.
    Zaten ilk arge yi bile paylaşıyorlar aralarında büyük firmalar.

Ama mesela pioneer ın blu-ray playerlarının sony den katbekat iyi olduğunu herkes bilir.
  • Konu açılalı 3 sene geçmiş artık soruyu en iyi 3d bluray oynatıcı hangisi diye değiştirmek lazım sanırım...
  • Eğer bütçe sorun değilse; OPPO BDP-95
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.