Şimdi Ara

EN İYİ BLU-RAY OYNATICI SİZCE HANGİSİ...? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
23.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersinkilci

Eğer bütçe sorun değilse; OPPO BDP-95

Aynen
  • Arkadaslar Merhaba,
    Blu-Ray oynatıcısı almak ıstıyorum.
    Cihazda aradıgım usb'den mkv film izlemek. dvd ye kopyaladıgım avi leri izlemek, ve dvd , blu-ray izleyebilecegim sekilde olması yeter.
    Fiyat olarakta 100 ile 200 tl arası !

Tavsiyelerınızı bekliyorum arkadaslar
  • Chip dergisinde en iyi Bluray oynatıcının Philips Olduğu yazıyor. Bir çok markayı teste tabi tutmuşlar. En iyisi, en performanslısı Philips çıkmış. İkinci olarak LG. En kötüsü ise yanılmıyorsam Panasonic.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Bu sorunun cevabı tartışmasız Pioneer'dir.

Bütçe sorunu da yoksa, Lx91 Referance Blu-ray player tabiki.

quote:

Orjinalden alıntı: red_ejder

arkadaşlar sizce en iyi ve en kullanışlı blu-ray oynatıcı hangisidir mesala istanbulbilişimde 9 adet ceşidi analiz edersek hangisi secmemiz gerekir ve neden..?

Önce bir oppo'yu araştır istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Bu sorunun cevabı tartışmasız Pioneer'dir.

Bütçe sorunu da yoksa, Lx91 Referance Blu-ray player tabiki.

quote:

Orjinalden alıntı: red_ejder

arkadaşlar sizce en iyi ve en kullanışlı blu-ray oynatıcı hangisidir mesala istanbulbilişimde 9 adet ceşidi analiz edersek hangisi secmemiz gerekir ve neden..?

Önce bir oppo'yu araştır istersen.

kusura bakmayın konuyla alakasız olcak ama guest nasıl mesaj atmış çıkış yaptığımda mesajınız alıntılanmıştır dedi bütün misafirlere böyle mi oldu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: canbaz57

Arkadaslar Merhaba,
    Blu-Ray oynatıcısı almak ıstıyorum.
    Cihazda aradıgım usb'den mkv film izlemek. dvd ye kopyaladıgım avi leri izlemek, ve dvd , blu-ray izleyebilecegim sekilde olması yeter.
    Fiyat olarakta 100 ile 200 tl arası !

Tavsiyelerınızı bekliyorum arkadaslar

Yardımcı olucak arkadas varmı :(
  • bilgisayarda ücretsiz yukleyebilceğimiz bi program varmı
  • gwrce sayfada hayat yok ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Chip dergisinde en iyi Bluray oynatıcının Philips Olduğu yazıyor. Bir çok markayı teste tabi tutmuşlar. En iyisi, en performanslısı Philips çıkmış. İkinci olarak LG. En kötüsü ise yanılmıyorsam Panasonic.

hahha hhhahha hhaaaa derim ben buna ve külliyen "yalan" bu TEST dedikleri zırvalamalar!

En iyi Phil nasıl olur?? "olamaz"

Hele hele en iyi 2.ci LGE imkansız "olamaz" ve bu LGE nin BD si hangisi pek merak ettim,çünkü bende de var BD-670
    ve AVF den bu cihaz;dikkatinizi çekerim "EXCELLENT" almış hemde her kategoride bu da külliyen yalan bir test!!

Hadi SD-DVD leri geçtim,BD ler bile kötü yaw SD-DVD ler ise ne bir Tosh EP-30 HD-DVD gibi ne de bir OPPO gibi
    ama SD ler için Excellent almış bu cihaz ve çok isteyen varsa 250 kağıda aynen veririm!!

En kötüsü Pany olması ise yine külliyen yalan!!!

Çünkü LGE nin örneğin Pany den iyi olması zaten imkansız ve bu en kötüsü denen model hangisi acep!!

++

Kesinlikle bu yanlı/aldatmaca panel incelemelerini,refrens alıpta bir cihaz almayın lütf!!

Herifler paso ya Samy veya LGE panel ile çoğu cihazı utanmasalar "Referance" gösterecekler

Nedense Sharp/Tosh/Pany nin bazı/çoğu cihazlarıda sınıfta kalıyor

++

EN İYİ BD ise;o "MARKA" bazı cihazlar ile yine MARKA olupta absürt rakamlarda olanlar haricinde en az onlar kadar
    veya onların bazılarından bile çok daha iyi tek BD vardır o da "OPPO"

Bakınız bu meret o MARKA olan ve bazılarının absürt rakamlara satılan cihazların çoğundan bile iyidir!!

Şuanda iki Serisi var 93 ve 95,ancak bir kötü huyu var bu meretin sadece USA/CAnada için olması,ama Avrupa için olanları da var
    ancak modifiye v.s olan ve inanılmaz fiyat yükseliyor o zaman

USA da 93>>$ 500 kağıt
    95 ise $ 1000 kağıt

bu fiyat bu cihazların performansına göre "beleş" hele hele TR de satılan bazı saçma fiyatlı BD lere göre hepten beleş

++
    Pio bunun yanında az biraz hikaye kalıyor!!!
    Sadece USA daki ELITE Serisi Pio BD ler bunun gibi veya biraz daha iyi ama,US Sitelerinden yorumları okursanız OPPO nu bu ELITE lere
    bile kafa tuttuğunu göreceksiniz+OPPO da bir Müşteri Hizmetleri bölümü vardır(7/24-365) istediğin an arayın çözüm şak diye geliyor

USA da bunu aslında 1.numara yapan bir ana faktörde budur!!! Pio yu ararsın,bekleki cevap gelsin(bunlar denenmiş/ispatlanmış durumlardır!)

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 2 Eylül 2012; 0:36:47 >

• sony candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercument76

Sn. red_ejder

Bd player almak istiyorsanız izin verinde vcd olayını unutun lütfen.

Oynatıyor en azından sony bdp-s280 modelinin kullanım klavuzunda yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

...
    ++

EN İYİ BD ise;o "MARKA" bazı cihazlar ile yine MARKA olupta absürt rakamlarda olanlar haricinde en az onlar kadar
    veya onların bazılarından bile çok daha iyi tek BD vardır o da "OPPO"

Bakınız bu meret o MARKA olan ve bazılarının absürt rakamlara satılan cihazların çoğundan bile iyidir!!

Şuanda iki Serisi var 93 ve 95,ancak bir kötü huyu var bu meretin sadece USA/CAnada için olması,ama Avrupa için olanları da var
    ancak modifiye v.s olan ve inanılmaz fiyat yükseliyor o zaman

USA da 93>>$ 500 kağıt
    95 ise $ 1000 kağıt

bu fiyat bu cihazların performansına göre "beleş" hele hele TR de satılan bazı saçma fiyatlı BD lere göre hepten beleş

++
    Pio bunun yanında az biraz hikaye kalıyor!!!
    Sadece USA daki ELITE Serisi Pio BD ler bunun gibi veya biraz daha iyi ama,US Sitelerinden yorumları okursanız OPPO nu bu ELITE lere
    bile kafa tuttuğunu göreceksiniz+OPPO da bir Müşteri Hizmetleri bölümü vardır(7/24-365) istediğin an arayın çözüm şak diye geliyor

USA da bunu aslında 1.numara yapan bir ana faktörde budur!!! Pio yu ararsın,bekleki cevap gelsin(bunlar denenmiş/ispatlanmış durumlardır!)

++

Can hocama bir Oppo 95 kullanıcısı olarak ,sonuna kadar katılıyorum.
    imkan varsa Oppo ,TR de Aztek getiriyor ama biraz tuzlu,olanağı olanlar yurt dışı imkanlarını kullanabilirler,pişman olmazsınız.

Sesle ilgili ayrı bir merakı olan stereo anlamında ki Oppolar aynı zamanda SACD playerdır, üzerinde Dual ES9018 SABRE 32-bit Reference DAC bulunan
    ve 7 analog çıkış olan Oppo95 düşünmeli,yok sadece film izlerim benim CD ile SACD ile işim olmaz diyen maliyeti daha uygun olan Oppo 93 tercih edebilir.

• Sapphire teknosada TOSHIBA BDX-3100 3D BLURAY PLAYER 200 tl yalnız raftaki son cihaz
    ucuz cihaz arayanlara duyurulur hemde 3d..
  • Eğer elinizde sıkı bir DVD film koleksiyonu yoksa istediğiniz BD Playerı alabilirsiniz...

Ama elinizde benimki gibi yaklaşık 650-700 adetlik DVD'den oluşan ciddi bir koleksiyona sahip sıkı bir sinefilseniz alacağınız cihaz OPPO 95 olmalıdır... Gerisi hikaye...
  • ps3 3.55li makinenin 3d bluray oynatmadıgı söyleniyor doğru mu (normal bluray oynatıyor izledim de 3d oynatmıyor, oynatsa da düşük kaliteli oynatıyor diyorlar)
  • bluray player lara uzak biri olarak burada OPPO' yu tanıdım, hemen araştırayım :)

bu playerların çoğu mkv oynatıyor ana dvd ye yazılmış .mkv uzantılı video deneyen oldu mu?
  • Aklımda hep, Panasonic BDT110 var. Nasıldır?
  • Ben Samsung BD-ES5000 aldım. Küçük. Kibar. Vatan bilgisayardan 122 TL'ye aldım. Blu-ray filmleri biraz geç yüklemesi dışında hiç bir sorunu yok.

Bağlantı seçenekleri olarak 1xHDMI, Optik ses çıkışı, USB 2.0, Ethernet girişi filan var. Ayrıca Wi-Fi olarak ta bağlanabiliyor. Disk tepsisi yok. Araba CD çaları gibi alıyor diski.

VCD oynatmıyor. Ben memnunum.
  • Sony...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuroner1

Sony...

Oppo'yu bilmeyen bir arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.