Şimdi Ara

En İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç Para (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
10
Favori
267.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler İstanbul için ucuz bir doktor önerin lütfen
  • Kesinlikle Emre İlhanı tavsiye etmem!
    Arkadaşlar bu zatı muhteremden burun estetiği oldum burnumu mahvetti yamuktu hala yamuk aradan 4 ay çekti değişiklik pek yok 8 milyar param haram olsun ona ve bana yaptığı muameleden hiç bahsetmiyorum bile kendini çok bilmiş ve havalı bir doktor hiç benim nasıl bir burun istediğimi sormadı bile yazılan yorumların aksine çok havalı sosyetik bayan değilseniz yani onun reklamını yapıcak biri değilseniz yüzünüze bile bakmıyor asistanları ise taraflı davranıyorlar randevunuz 3 te mesela sizin yerinize başkalarını alıp sizden önce randevu almış deyip 3 te gireceğinize akşam 8 de giriyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette bayağı övmüşlerdi ama yanıldım başka bildiğiniz doktor varsa önerirseniz sevinirim

• Herkese merhaba,

Burun estetiği olacak arkadaşlara direkt tavsiyem Op. Doktor Kemal EKBEROĞLU'dur.

Yaklaşık 10 gün önce kendisine ameliyat oldum. 3ncü günün sonunda morluk ve şişlik olayım kalmadı. (Zaten doktorumun ameliyat öncesinde yaptığı iğneden dolayı çok az morarma ve şişlik oldu yüzümde).

Ameliyattan önce kendisi burnumun fotoğrafını çekerek yapılabileceklerini tek tek anlattı bana. Ve fotoğrafımda yaptığı düzenlemeyi de göstererek bu şekilde bir burunun benim için ideal oluğunu söyledi.

Şu an için burnum şiş olsa bile (yaklaşık 2-3 ay normal bir süreçmiş bu) fotoğrafta bana gösterdiği burundan daha da iyisini bana hediye etti.

Yurtdışındayım, dönüşte kardeşimi de kendisi ile tanıştırıp ameliyat için fikir alışverişinde bulunacağız. Burada yazmamın tek nedeni; Çok hassas bir konu olduğu için insanları doğru adreslere yönlendirip kaygılanmalarını engelleyebilmek.

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim; Burun estetiği yaptırmayı düşünüyorsanız kesinlikle ve rahatlıkla danışıp ameliyat olabileceğiniz kişi tecrübeli Doktor ve mükemmel bir insan olan Kemal Bey'dir.

Fotoğraflarımı da paylaşıyorum sizlerle.

2 si bir arada olan fotoğraf ameliyat öncesi Kemal Bey'in çektiği fotoğraftır. Sol taraftaki benim ameliyat öncesi sahip oluğum, sağ tarafındaki de onun ameliyat sonrası sahip olabileceğimi gösteriği fotoşoplu fotoğraftır. Diğer fortoğraflar ise ameliyattan bir hafta sonra çektiğim fotoğraflar.

Her zaman yardıma açığım. Bana telefonla ulaşmak isteyen arkadaşlar olursa mail atabilir.

Herkesin istediği buruna kavuşması dileğiyle.

Timur FIRAT
    En İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç ParaEn İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç ParaEn İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç ParaEn İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç Para

• fıratimur F kullanıcısına yanıt
    @dorogano

ameliyat oldum demişsin şimdi revizyon için mi istiyorsun ?

eğer olmadı ve saygıda kusur eden yardımcılarının sana tavrından dolayı bunu yapıyorsan ayıp ediyorsun dostum ..mesela beni çok arada bıraktın adamdan bir dahaki hafta randevu alıp uygun bir tarihte ameliyat olmayı dusunuyordum ..Niye okuduysam şimdi senin mesajını

----

@fıratimur

daha ilk mesajında doktorunun reklamını yapabilecek kadar başarılı bulmak ve burada tanıtmak ne diyelim ki ne şanslı insanmış doktorun dostum sen de öleymişsin tabi ..Bu arada burnunu çok beğendim ancak ilk halinde kemer o kadar da rahatsız edici değil zaten yakışıklı adamsın değişen birşey olmamış

(kinaye yada bir şüphe taşımıyor mesajım sadece ilk mesajının kendi resimlerinle verebiliyor olman dikkatimi çekti dostum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 5 Ağustos 2014; 20:14:27 >

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten zor bir dönem ve süreç insanı yoruyor.
    Amacım sadece insanlara yardımcı olabilmek.

Yorumların için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

@dorogano

ameliyat oldum demişsin şimdi revizyon için mi istiyorsun ?

eğer olmadı ve saygıda kusur eden yardımcılarının sana tavrından dolayı bunu yapıyorsan ayıp ediyorsun dostum ..mesela beni çok arada bıraktın adamdan bir dahaki hafta randevu alıp uygun bir tarihte ameliyat olmayı dusunuyordum ..Niye okuduysam şimdi senin mesajını

----

@fıratimur

daha ilk mesajında doktorunun reklamını yapabilecek kadar başarılı bulmak ve burada tanıtmak ne diyelim ki ne şanslı insanmış doktorun dostum sen de öleymişsin tabi ..Bu arada burnunu çok beğendim ancak ilk halinde kemer o kadar da rahatsız edici değil zaten yakışıklı adamsın değişen birşey olmamış

(kinaye yada bir şüphe taşımıyor mesajım sadece ilk mesajının kendi resimlerinle verebiliyor olman dikkatimi çekti dostum)

Ben ameliyat oldum zaten sizlerinde aynı hataya düşmemesi için yazdım revizyon için foktor arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fıratimur

Herkese merhaba,

Burun estetiği olacak arkadaşlara direkt tavsiyem Op. Doktor Kemal EKBEROĞLU'dur.

Yaklaşık 10 gün önce kendisine ameliyat oldum. 3ncü günün sonunda morluk ve şişlik olayım kalmadı. (Zaten doktorumun ameliyat öncesinde yaptığı iğneden dolayı çok az morarma ve şişlik oldu yüzümde).

Ameliyattan önce kendisi burnumun fotoğrafını çekerek yapılabileceklerini tek tek anlattı bana. Ve fotoğrafımda yaptığı düzenlemeyi de göstererek bu şekilde bir burunun benim için ideal oluğunu söyledi.

Şu an için burnum şiş olsa bile (yaklaşık 2-3 ay normal bir süreçmiş bu) fotoğrafta bana gösterdiği burundan daha da iyisini bana hediye etti.

Yurtdışındayım, dönüşte kardeşimi de kendisi ile tanıştırıp ameliyat için fikir alışverişinde bulunacağız. Burada yazmamın tek nedeni; Çok hassas bir konu olduğu için insanları doğru adreslere yönlendirip kaygılanmalarını engelleyebilmek.

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim; Burun estetiği yaptırmayı düşünüyorsanız kesinlikle ve rahatlıkla danışıp ameliyat olabileceğiniz kişi tecrübeli Doktor ve mükemmel bir insan olan Kemal Bey'dir.

Fotoğraflarımı da paylaşıyorum sizlerle.

2 si bir arada olan fotoğraf ameliyat öncesi Kemal Bey'in çektiği fotoğraftır. Sol taraftaki benim ameliyat öncesi sahip oluğum, sağ tarafındaki de onun ameliyat sonrası sahip olabileceğimi gösteriği fotoşoplu fotoğraftır. Diğer fortoğraflar ise ameliyattan bir hafta sonra çektiğim fotoğraflar.

Her zaman yardıma açığım. Bana telefonla ulaşmak isteyen arkadaşlar olursa mail atabilir.

Herkesin istediği buruna kavuşması dileğiyle.

Timur FIRAT
    En İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç ParaEn İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç ParaEn İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç ParaEn İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç Para

Kardeşim valla hayırlı olsun yanlardanda güzel olmuş ama önü çok güzel düzgün olmuş benim önden hala yamuk burdan kesimlikle emre ilhanı tavsiye etmem yüzünüze bile bakmayan bi adam egosu para hırsı internette yazıldıüı gibi deil

• http://www.ahmettunaeren.com/ ben ahmet beyden memnun kaldım kesinlikle tafsiye ederim memnun kaldım ameliyatın ameliyatın ardından kısa sürede ayaga kalkabildim
  • hayrunnisa hastanesini önerebilirim. ben orda burnumu yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaSSS

Azcık boş bıraktık, ortalık yine 0-3 mesajlı adamlarla kaynamaya başladı

hiç sorma bu adamları ne yapacağız bilmiyorum. Çok ciddi manipülasyon yapılıyor.
  • bende yaklaşık 4 gün önce ethica hastanesinde tamer köseye ameliyat oldum hastanede kaldıgım gün iyiydim şuanda gözümde kanlanma morarlıklar var ama önemli değil ağrı sızım yok.Tamponlarımıda bugün aldırdım onlardada pek ağrı sızı yaşamadım alçım çıkınca resimleri paylaşırım hepinizle ufak bir sorum olucak doktor sprey gibi yazdı reçeteme onu burnumun tek deliğine sıkıp bir parmağım sıkmadığım deliği kapatıp hafif hafif hınkırmamı söyledi sizcede tehlikeli değilmi bu yapıyorum ama çok korkarak açıkcası
  • İstanbul içindeyseniz boğaziçi tıp tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrankarti

İstanbul içindeyseniz boğaziçi tıp tavsiye edebilirim.

hangi doktor?
  • sırf şu 0 mesajcı ibnalara cevap atmak için bu üyelige girdim sende 0 msjlısın die blrsnz :) ama benm üyelik tarihi 2006. neyse ben yerinizde olsam sadece çevreme danışırdım görüyorsunuz işte çıkarcı arkadaşları üstte hepsi kendi reklamını yapıyor. kesinlikle arkadaşlar internetten okudugunuz şeylere paranızı vermeyin boşa. iyi bile olsa işi riske atmayın derim. özellikle şu 0 cılara hiç uramayın.
  • sadasc11 kullanıcısına yanıt
    Aslında doktorun adını bilmiyorum, hanım orda ameliyat oldu ama şöyle söyleyeyim. ilk katı çıktıktan sonra sağ köşedeki oda.
  • Ben Güncel Öztürke ağustosda rinoplasti ameliyyatı oldum. Şu an o kadar pişmanım ki, keşke başka doktor bulsaydım. Bu forumda sırf bunun için hesab açdım, hala bu doktor seçimi haqqında düşünenleri uyarmak için. Benim ameliyattan önce burnumda hiç bir problem yok idi, sadece yüzüm için büyük idi. Randevuda Güncel beye fikirlerimi anlatdim, tamam dedi, bana bilgisayarda bir foto düzeltdi, dedi bak bunun gibi olacak. Kaç defe sordum, yapa bileceksiniz mi, benim için bu çok önemli, dedi hiç düşünme, güzel olacak. Ameliyatda ben dediyim hiç bir şeyi yapmamış, yani ümümiyetle küçültme için hiç bir şey yapmamış, şu an burnum olduğundan daha kötüdür. Benim 3000 avrodan artık masrafım çıkdı, o kadar para verdikten sonra, o kadar enerji, zamanımı kaybetdikten, ağrılardan sonra, her an aynaya bakdığımda kızgın oluyorum. Nasıl böyle aldandım. Çok mutsuzum. Sizde benim gibi "heykeltaraş" reklamına aldanmayın. Güncel beyin tek iş prinsipi "ne kadar çok ameliyat olsa- o kadar çok para olur". Günde bir neçe ameliyat yapıyor, işin kalitesi onu ilgilendirmez, teki say çok olsun. Operasyon öncesi 30 saniyelik odaya girdi, imzasını atıb çıkdı. Ameliyat sabahı 3 dakikalıq, çantası çiyninde, koşarak, beni "müayine" edib gitti. Operasyon sonra, ben, korku dolu mesajlarımı tekrarca yollamalı idim ki, bana iki gün sonra cevab yazsın. Ne ise, büyük hata yaptım. Şimdi tekrar rinoplasti ameliyat zorundayım, yalnız hala bir yıl bu yapdığı burunla yaşamalıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrankarti

Aslında doktorun adını bilmiyorum, hanım orda ameliyat oldu ama şöyle söyleyeyim. ilk katı çıktıktan sonra sağ köşedeki oda.

veli aslan olabilirmi?
  • Bir aralar devlet hastanelerinde olma çılgınlığı vardı. Bazı devlet hastanelerinde kaliteli doktorlarda mevcuttu, daha sonra bu doktorlar ayrıldılar tabii devlet hastanelerinden.

Sorularım şunlar:

-Devlet hastaneleri haala bu tip ameliyatların bir kısmını karşılıyor mu?
    -Devlet hastanesinde çalışan, bildiğiniz kaliteli doktorlar kimler?
    -Tahmini ücret ne kadardır?
  • mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.