Şimdi Ara

En İyi C Segementi Araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu en iyi kavramı kişiden kişiye değişir.

C segmentinde her aracı kıyaslarsam verdiğim paraya aldığım donanım fazlalığından İ30/Cee'd derim. Birde premium markaların C segmentleri var. A serisi 1 serisi ve V40 A3

Bunlardada bana verdiği zevk ve kalitesinden dolayı 1 serisidir.

Ama bu segmentte bana göre en üst kriter Golftür gerçek bir C segment üst çıtası aracıdır geçmişten günümüze ama şuanki istediğim donanım fiyatı ile gidip bakmıyorum bile...
  • V40

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra tabi ki.
  • Octavia da güçlü adaylardan biridir bu segmentte. Özellikle genişlik bakımından
  • vw fanı değilim ama golf-passat diyen eksileniyor bu forumda
  • 1.4 TSI 150 BG Highline DSG GOLF.

Al sana performans ve konfor. Ha iş almaya gelirse o zaman bütçeye göre performans ve konfor aramak gerekir.
  • en iyi c segmenti alacağım paraya gider temiz bi latitüde bakarım
  • Golf diyenleri eksileyenler hayatlarında hiç golfe bindiler mi acaba? Bu kadar fanatik olmayın be kardeşim yeter artık. Şu forumdaki anti vw fanatikliği bıktırdı usandırdı yahu. Çoluk çocuk eksiyi basıyor bi b.ktan anlamayan ergenler ahkam kesiyorlar. Yok efendim dsg emisyon bilmem ne muhabbeti. Dsg olayi ayri bir konu adam genel olarak bahsediyor şanzımanı iyi olan demiyor veya sorunsuz olan demiyor. Golfun manueli yok mu sanki. Yılların golfü teneke oldu çıktı şu forumda anasını satim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linea.

• golf ve astra k
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel.california

Golf diyenleri eksileyenler hayatlarında hiç golfe bindiler mi acaba? Bu kadar fanatik olmayın be kardeşim yeter artık. Şu forumdaki anti vw fanatikliği bıktırdı usandırdı yahu. Çoluk çocuk eksiyi basıyor bi b.ktan anlamayan ergenler ahkam kesiyorlar. Yok efendim dsg emisyon bilmem ne muhabbeti. Dsg olayi ayri bir konu adam genel olarak bahsediyor şanzımanı iyi olan demiyor veya sorunsuz olan demiyor. Golfun manueli yok mu sanki. Yılların golfü teneke oldu çıktı şu forumda anasını satim

Katılıyorum, malesef daha ehliyet alacak yaşa gelmemiş ergenler araç önerisinde bulunuyor artık bu forumda. Markaların reklamını yapan çalışanları, marka fanatikleri de ayrı. Bu millete yalan söylemek çok kolay geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

1.4 TSI 150 BG Highline DSG GOLF.

Al sana performans ve konfor. Ha iş almaya gelirse o zaman bütçeye göre performans ve konfor aramak gerekir.

50 kurus yaktigini gorunce 3 ay sonra araci satiga cikarirsin..

• premiumlari saymazsak golf ve focus.astrada cok iyi.otomatikte tartismasiz focus

• megane4 geldiğinde en iyisi olacak gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

1.4 TSI 150 BG Highline DSG GOLF.

50 kurus yaktigini gorunce 3 ay sonra araci satiga cikarirsin..

orası öyle ama konuya gelince sonuç bu çıkıyor.
  • Bir önceki aracım 2011 focustu, şimdiki c4. Bana göre focus bu sınıfta rakipsizdir. 2013 model olup c4'ü aldığım paraya focus tdci titanium alabiliyor olsaydım şu an focus kullanıyor olurdum. F/p endeksine göre de bence ülkemiz için fransız psa araçları ve i30/ceed özellikle dizelde başarılı. Ancak dediğim gibi zevk için araç alan gidip focus alsın. Tam anlamıyla bir sürücü arabası. En az japonlar kadar da sorunsuzdur.
  • Şahin hangi segmentte ?

Bence en iyisi caca Şayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

Astra tabi ki.

arabadan anlayanlar biniyor zaten
  • Acura ILX
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.