Şimdi Ara

EN İYİ CHAR ROGUE DİYENLERE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben bunu bilir bunu söylerim aynı lvl daki farklı karekterlerde oyuncuya bakar gerisi hikaye hepsinin artıları hepsini eksilerivar ha bunların cogu oyunu kolaylastıran faktorler vs de fazla etkili olmazlar....
  • ziya forever asas:D tüm charlar ezik kral ASAS
  • bana gore en iyi rogue
  • ha bu arada felankor ultima talos nasıl asasian olmadan kesilmez ?

AßYS FİR€ DİYE Bİ İTEM WAR DUYMADINIZ GALİBA

oda %10 görevini görüyor

ve caitharos"ta assasian olmadan kesilir sıkmayın canınızı sizde biliyosunuz aslında bunu

Abys Fire adlı itemi unutmayın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4SteLLioS

ha bu arada felankor ultima talos nasıl asasian olmadan kesilmez ?

AßYS FİR€ DİYE Bİ İTEM WAR DUYMADINIZ GALİBA

oda %10 görevini görüyor

ve caitharos"ta assasian olmadan kesilir sıkmayın canınızı sizde biliyosunuz aslında bunu

Abys Fire adlı itemi unutmayın :)

af boss eventlerde atılmaz gülüm

• felankor ve ultimada sadece boss eventta çıkmıyor ciğerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

Rogue mu Warrior mı tartışmasını tek bir videoyla sonlandırabileceğine inanıyomusun? Ben sana 50 tane video dizerim warriorların yeri öptüğü o zaman roguelar daha üstün olcak mı? Kabul edin artık her charın kendi özelliği var ama roguedakiler daha fazla.

her charın kendi ait özellikleri var lafın çok doğru ama roguların daha fazla özellikleri yok rogulardan hayvan gibi can ve defans varmı rogularda attack kırma speed kırma yada defans kırma varmı (cure basar dersende cure basana kadar yeri öper rogucum benim cure basarken pot da basmıyorsun attackta yapamıyosun)roguelarda mage kadar devam eden ve seri attack varmı rogue da eğer sadece assasdan bahsediyorsan görünmezleri vuran ok seri seri spike vuran ok varmı yani ama diğer charlada %600 %700 critik gibi uçuk skiller yok diğer charlada öle hız yok ama her char aynıdır önemli olan oynamayı bilmektir bu arada hızı kesip le cutting attık diyelim cure basdın süresi var hepsini bidaha atarım cure basana kadar tekrar yeri öpersin bütün charların artıları ve eksileri vardır scladed skine malice var tournament vardı dimi ne kadar biliyorsunuz yaa warrior herşeyi istiyorsun diyorsun buffsız bir rogue ne yapacak rogue tek dolaşır lafınada çok güldüm 2 tane warriorun kakabilecek mi yaa ben partisiz dolaşan rogua pek görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRDeaTH -- 30 Ağustos 2007; 17:28:57 >

• quote:

felankor ve ultimada sadece boss eventta çıkmıyor ciğerim

peki af sadece af ile gidilcek bi yeer mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BursaLe

quote:

anlamadım daha düzgün sorarmısın ?
  • Eşit şartlarda yani item olarak eşdeğer itemli 2 char ele alırsak kaç lvl olursa olsun combosu düzgün minoru kusursuz bir asasa karşı o warriorun şansı olamaz. Kim ne derse desin. Bir rogue bir warriora yeniliyorsa eşit lvl ve itemlerde o rogue oyunu bilmiyordur. Videoyu izlemedim izlemeyede ihtiyacım yok oyundaki en iyi warriorları gördük izledik imrendik ama hiçbiri sağlam minor yapan rogue lara karşı dayanamadı dayanmasıda beklenemez zaten. Şöyle düşünün;
    Warriorsun 1 skillin 400 mana yiyor ve stabil biçimde belli aralıklarda mana basman lazım bunun yanında bastığın pot hp potu.
    Rogue sun skillerin mana götürmüyor nerdeyse ve minor yapıorsun 1920 mananın hepsini tüketmesen bile 17 minor bassan 17x60=1020 hp demek bir pot cooldownunda. Warrior ise 720 hp doldurur bir pot cooldownunda ki asla mana basmazsa... yani bu adam 2-3 hp potta 1 manada basıyor nasıl dayansın? Defans +0 unique ler ile 1200 1300 arası olur warriorda rogue da 1000 1100 arası olur. Warriorun o asasa vuracağı raptor 8 ile max 800 min 600 dür asas ise spike la 800 vurur diğer skiller ile daha az. Atak olarak asas çok daha hızlı olduğu için dmg farkını kapar minoru ile defans farkını kapar ve öne geçer.

• @ 4SteLLioS

Warrior aldı diyelim pustan o scleri malice,torment,parasite,massive den biri geldimi napçak bu sağlam warrior: /town
    PUS ta lup sc. si de varmı yada lf sc si ya da stealth scsi?? Warriorın bir debufflık işi var arkasında priest yoksa.

Dipçik: Caitharos asassız kesilmez demedim dikkat et, elbette asassız kesilir ama kaç tane warrior kesebilir asassız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zeen

ziya forever asas:D tüm charlar ezik kral ASAS

kesin olympia yada edana humanısın

çünkü ordakilerde sana benzior
  • abow bütün forum assasian olmuş herkezi karşıma almışım ne iş yaw
  • @ silkroad1000
    Sen bence Knightı bırak silkroada dön. Bu oyun sana fazla. Cure basma süresi ne kadar ki yeri öpüyo?? Sen bana at malicei parasitei massive yada artık her ne atıyosan cure ve pot aynı anda basarım, artık hangi charla oynuyosan vurduğu dmg aynen kapanır. Warrior manayla mı uğraşcak heal potlamı uğraşcak adama saldırmaklamı uğraşcak leg cut atmaklamı uğraşcak... Minör yapmasını bilen bir asasa karşı warriorın şansı 0dır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Eşit şartlarda yani item olarak eşdeğer itemli 2 char ele alırsak kaç lvl olursa olsun combosu düzgün minoru kusursuz bir asasa karşı o warriorun şansı olamaz. Kim ne derse desin. Bir rogue bir warriora yeniliyorsa eşit lvl ve itemlerde o rogue oyunu bilmiyordur. Videoyu izlemedim izlemeyede ihtiyacım yok oyundaki en iyi warriorları gördük izledik imrendik ama hiçbiri sağlam minor yapan rogue lara karşı dayanamadı dayanmasıda beklenemez zaten. Şöyle düşünün;
    Warriorsun 1 skillin 400 mana yiyor ve stabil biçimde belli aralıklarda mana basman lazım bunun yanında bastığın pot hp potu.
    Rogue sun skillerin mana götürmüyor nerdeyse ve minor yapıorsun 1920 mananın hepsini tüketmesen bile 17 minor bassan 17x60=1020 hp demek bir pot cooldownunda. Warrior ise 720 hp doldurur bir pot cooldownunda ki asla mana basmazsa... yani bu adam 2-3 hp potta 1 manada basıyor nasıl dayansın? Defans +0 unique ler ile 1200 1300 arası olur warriorda rogue da 1000 1100 arası olur. Warriorun o asasa vuracağı raptor 8 ile max 800 min 600 dür asas ise spike la 800 vurur diğer skiller ile daha az. Atak olarak asas çok daha hızlı olduğu için dmg farkını kapar minoru ile defans farkını kapar ve öne geçer.

assas mı hızlıdır warriormu bi düşün spike 10 saniyede dolar o sırada warrior 80 e asılırsa 5 veya 6 kere vurur 720 pot ve 17 kere 1020 hp diyosun peki aradaki can farkı ele alındığında bu bişey mi ve pot bi kerede doldurur minör yavaşdan doldurur eğer 720 zamanlamasını iği ayarlarsan damage hiçe sayarsın bunuda bil

• quote:

@ silkroad1000
    Sen bence Knightı bırak silkroada dön. Bu oyun sana fazla. Cure basma süresi ne kadar ki yeri öpüyo?? Sen bana at malicei parasitei massive yada artık her ne atıyosan cure ve pot aynı anda basarım, artık hangi charla oynuyosan vurduğu dmg aynen kapanır. Warrior manayla mı uğraşcak heal potlamı uğraşcak adama saldırmaklamı uğraşcak leg cut atmaklamı uğraşcak... Minör yapmasını bilen bir asasa karşı warriorın şansı 0dır.

haklısın videodaki çerçeve içindeki dragon np simgesi yapmış adama warrior tecavüz ediyo

katılıyorum sana tabii gülmekten

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BursaLe

quote:

anlamadım daha düzgün sorarmısın ?

bir warrior yanına assas almadan sadece af ile ultima ve felankor kesebilir mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: silkroad1000

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Eşit şartlarda yani item olarak eşdeğer itemli 2 char ele alırsak kaç lvl olursa olsun combosu düzgün minoru kusursuz bir asasa karşı o warriorun şansı olamaz. Kim ne derse desin. Bir rogue bir warriora yeniliyorsa eşit lvl ve itemlerde o rogue oyunu bilmiyordur. Videoyu izlemedim izlemeyede ihtiyacım yok oyundaki en iyi warriorları gördük izledik imrendik ama hiçbiri sağlam minor yapan rogue lara karşı dayanamadı dayanmasıda beklenemez zaten. Şöyle düşünün;

assas mı hızlıdır warriormu bi düşün spike 10 saniyede dolar o sırada warrior 80 e asılırsa 5 veya 6 kere vurur 720 pot ve 17 kere 1020 hp diyosun peki aradaki can farkı ele alındığında bu bişey mi ve pot bi kerede doldurur minör yavaşdan doldurur eğer 720 zamanlamasını iği ayarlarsan damage hiçe sayarsın bunuda bil

minor yawaşmı doldurur hiç assas oynamadın veya hiç minor combo yapmadın

• en iyi roguedir bu video da warrior kesti diye en iyi warriormu oldu yani
  • quote:

@ silkroad1000

nickim silkroad oyunundan kaynaklamıyor peki assas cure basarken ne attack yapar ne pot basabilir curenin dolma süresi diğer kıran skillerden daha fazladır senin cure dolana kadar en az 5 attack yapılır peki assas minörle uğraşırken aynı anda hep cure hem pot basa bilecek misin warrior onlarla uğraşmak kolaydır çünkü warriorda minor combo yokdur sürekli eli potta dur maz iyi gözler pot zamanı geldiğinde bassar o sıra rr combo yapar leg cutting attack skillidir damage yapar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.