Şimdi Ara

EN İYİ CHAR ROGUE DİYENLERE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BursaLe

quote:

Orjinalden alıntı: 4SteLLioS

quote:

quote:

felankor ve ultimada sadece boss eventta çıkmıyor ciğerim

peki af sadece af ile gidilcek bi yeer mi ?

anlamadım daha düzgün sorarmısın ?

bir warrior yanına assas almadan sadece af ile ultima ve felankor kesebilir mi ?

kesen adam keser

• @ 4SteLLioS

Sana 10 tane warrior vs asasta asasın aldığı video gösterirsem suscan mı? Tek videoyla karşıma geliyosun acıncak durumdasın...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: silkroad1000

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Eşit şartlarda yani item olarak eşdeğer itemli 2 char ele alırsak kaç lvl olursa olsun combosu düzgün minoru kusursuz bir asasa karşı o warriorun şansı olamaz. Kim ne derse desin. Bir rogue bir warriora yeniliyorsa eşit lvl ve itemlerde o rogue oyunu bilmiyordur. Videoyu izlemedim izlemeyede ihtiyacım yok oyundaki en iyi warriorları gördük izledik imrendik ama hiçbiri sağlam minor yapan rogue lara karşı dayanamadı dayanmasıda beklenemez zaten. Şöyle düşünün;
    Warriorsun 1 skillin 400 mana yiyor ve stabil biçimde belli aralıklarda mana basman lazım bunun yanında bastığın pot hp potu.
    Rogue sun skillerin mana götürmüyor nerdeyse ve minor yapıorsun 1920 mananın hepsini tüketmesen bile 17 minor bassan 17x60=1020 hp demek bir pot cooldownunda. Warrior ise 720 hp doldurur bir pot cooldownunda ki asla mana basmazsa... yani bu adam 2-3 hp potta 1 manada basıyor nasıl dayansın? Defans +0 unique ler ile 1200 1300 arası olur warriorda rogue da 1000 1100 arası olur. Warriorun o asasa vuracağı raptor 8 ile max 800 min 600 dür asas ise spike la 800 vurur diğer skiller ile daha az. Atak olarak asas çok daha hızlı olduğu için dmg farkını kapar minoru ile defans farkını kapar ve öne geçer.

assas mı hızlıdır warriormu bi düşün spike 10 saniyede dolar o sırada warrior 80 e asılırsa 5 veya 6 kere vurur 720 pot ve 17 kere 1020 hp diyosun peki aradaki can farkı ele alındığında bu bişey mi ve pot bi kerede doldurur minör yavaşdan doldurur eğer 720 zamanlamasını iği ayarlarsan damage hiçe sayarsın bunuda bil

minor yawaşmı doldurur hiç assas oynamadın veya hiç minor combo yapmadın

assasla oynadım diyorumki minor 5 saniyede 10 kere basıldı 600 can doldurdu attack 800 ve 1 2 kere 200 damge kar kalır pot iyi ayarlanırsa diyelim assas 800 koydu pot 720 doldurdu 80 kalır ve assas çok dayansada bi süre sonra göçer

• quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

@ 4SteLLioS

Sana 10 tane warrior vs asasta asasın aldığı video gösterirsem suscan mı? Tek videoyla karşıma geliyosun acıncak durumdasın...

[ßerk Sakin Olunuz
    Kimse Yoğurdum Ekşi Demez. :)
  • quote:

@ 4SteLLioS

acıncak durumda olduğumuda nerden çıkardın olm kafan mı güzel senin

adam gibi konuş tamama assasianlar kral tamam mı rahatladın mı ?
  • @silkroad1000
    bi assas 5 sn de 10 kere minora basıyorsa zaten o minor combo degildir canım
  • @ silkroad1000
    Hayatında asasla oynadın mı hiç? Cure de dolma süresi yoktur. Ayrıca Cure le birlikte pot basılabilir.
  • quote:

@ silkroad1000
    Hayatında asasla oynadın mı hiç? Cure de dolma süresi yoktur. Ayrıca Cure le birlikte pot basılabilir.

hayatımda assasla oynaddım iyie minor combo yapardım curede pot basıldığı konusunda yanıldığımı kabul ediyorum ama diğer olnaklarıda oku istersen
  • quote:

Orjinalten alıntı: aSibey

[ßerk Sakin Olunuz
    Kimse Yoğurdum Ekşi Demez. :)

Hocam demelerini beklemiyorum zaten de bari mantıklı bir yorum yapsınlar...

quote:

Orjinalden alıntı:4SteLLioS

acıncak durumda olduğumuda nerden çıkardın olm kafan mı güzel senin

adam gibi konuş tamama assasianlar kral tamam mı rahatladın mı ?

Adam gibi gerekçeyle gel karşıma yeter asasları kral olarak kabul etmesen de olur. Gelmişin bana bir videoyla sana katıla katıla gülüyorum diyosun.
  • quote:

@silkroad1000

tmm hadi 5 saniyede 1920 pot recover bitircek kadar bastı yani 1020 5 saniyede warrior kaç kere attack yaptı 800 den 2 kere yine assada damage kalır ve her olnakda pot la birlikte 800 vurdu 720 sildi 80 kaldı ondan sonra diğer skillerle 600 vurdu 500 vurdu pot bastı 400 attack kaldı peki assas arada kaç attack yedi
  • @ silkroad1000
    İyi minor combo yapan birinin curele pot un aynı anda yapılabildiğini bilmemesi ilginç doğrusu...
    Ayrıca warriorlar hiç mana kullanmıyomuş, asasların attack hızı warriorlarınkile aynıymış gibi konuşuyosun.
  • quote:

bu videoyu seyredin ve görün en iyi char rogue diyenlere sölüyorum

bu arada bu videodakİ G0T"DA +9 SHELL SET WAR

iyi seyirler bakalım en iyi char rogue mi

http://www.youtube.com/watch?v=Ia2czd5qFTo&mode=related&search=

80 lvl rogue vs 80 lvl warrior

1 vs de belli olcak is deil bu rogue wariror vs leri belli bi sonucu yok hep degisir

• quote:

Orjinalden alıntı: temo

belki adam oynamayı bilmiyor

kim bilmiyor cyperın en sağlam asaslarından biri ve cyperın en iyi minorcusu
  • quote:

@ silkroad1000
    İyi minor combo yapan birinin curele pot un aynı anda yapılabildiğini bilmemesi ilginç doğrusu...
    Ayrıca warriorlar hiç mana kullanmıyomuş, asasların attack hızı warriorlarınkile aynıymış gibi konuşuyosun.

attack hızı diyorsun sende sadece raptordan bahsediyosun toto graham var giga var dimi raptor da hız olmasa bile bunlarda var mana pot farkını söylemedim çünkü hp farkından pek bir etkisi kalmıyor mana potunun; ben şu anda assasın yada warriorun daha iyi olduğunu iddaa etmeye çalışmıyorum sadece sen demişsinya roguelar daha üstün onun yanlış olduğunu kanıtlamaya çalışıyorum oynamayı bilen yener hızlı skill yada çok can ,koşu hızı yada defans değil her charın eşit olduğunu ama oynamayı bilenin yendiğini anlatıyorum ama assasın beceri isteyen bir job olmadığınıda kimse iddaa edemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRDeaTH -- 30 Ağustos 2007; 18:04:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zzeus

ben warrior kastım.

warrior ve rogue nin en son halleri MYKO kapanırken istemeden karşı karşıya geldi.

sonuç: tam bir rogue katliamı

çünkü MYKO kapanırken herkesde dupe itemler doldu.
    * herkeste +10 citinler (roguede de warriorda da)
    * herkeste +3 en iyi unique ler (roguede de warriorda da) ve
    * herksete abeys holy water%50 (roguede de warriorda da)
    * herkes son level olan 70 oldu çünkü exp ler 10000er kat arttırılmıştı.
    (server kapanıcak diye 10000 kat exp arttı :D )

yalnız rogue diyosun asas deil dikkatini çekerim

bu arada minör comboya yavaş dien arkadaş

neden vs de minör kombo yaparken sadece hp sayıları oynuyoda kırmızı çizik oynamıyo
    varior her can indirdiinde o 2 saniyede dolduruyor kırmızı çizgi yetişemiy or ve sen buna yavaş diyosun
    bende sana katılıyorum

• quote:

@silkroad1000

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

quote:

Orjinalden alıntı: zzeus

ben warrior kastım.

warrior ve rogue nin en son halleri MYKO kapanırken istemeden karşı karşıya geldi.

sonuç: tam bir rogue katliamı

çünkü MYKO kapanırken herkesde dupe itemler doldu.
    * herkeste +10 citinler (roguede de warriorda da)
    * herkeste +3 en iyi unique ler (roguede de warriorda da) ve
    * herksete abeys holy water%50 (roguede de warriorda da)
    * herkes son level olan 70 oldu çünkü exp ler 10000er kat arttırılmıştı.
    (server kapanıcak diye 10000 kat exp arttı :D )

yalnız rogue diyosun asas deil dikkatini çekerim

bu arada minör comboya yavaş dien arkadaş

neden vs de minör kombo yaparken sadece hp sayıları oynuyoda kırmızı çizik oynamıyo
    varior her can indirdiinde o 2 saniyede dolduruyor kırmızı çizgi yetişemiy or ve sen buna yavaş diyosun
    bende sana katılıyorum

onu sonradan düzelttim bro yavaş derken bir anda doldurmadığından bahsediyordum katılıyorummu diyosun yoksa katılmıyorum mu diyosun yanlız onu anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRDeaTH -- 30 Ağustos 2007; 18:09:06 >

• no oyunu bırakdım x de 71 asas ile artık bakdım ki oyunda asaslar herkese tek atıyo ondan işde
    en ıyı asas wairaoro ezik tek atıyom
    catlayın sınır olun komedi konu ya
    tek iyiyen awriororlar videosu kuracagım
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Zeen

ziya forever asas:D tüm charlar ezik kral ASAS

kesin olympia yada edana humanısın

çünkü ordakilerde sana benzior

• walla ben logos ta oynuom(dum) ben hiç bı serwerda bu kadar warıor gormedım :D gelın bı bakın warıorlar cz de nasıl dans edıo ^^
  • @ silkroad1000
    Daggerlar= Fast
    Raptor vsvs= Very Slow
    Giga, toto+graham=Slow
    Fastle slow arasındaki farkı anlatma gereği duymuyorum. Can dezavantajını minörle de kapatılıcağına inanıyorum(tabi oynamasını bilen birisi)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.