arkadaşlar rica ediyorum bu ne yaw herkes tutturmuş su char iyi bu char iyi oyun hakkında bilgi versek daha hayırlı olmazmı şimdi bende açayım en iyi karekter warrior varmı ötesi diye millet başlasın tartışmaya bu nasıl iş anlamadım yaw
arkadaşım haklısın da hep böyle olay...önceden paladin tartışması olurdu daha çok, shaman konusunda bile biri palaya çamur atar, pala tartışmasına dönerdi iş. önceden birde kağıt üzerinde pvp yapılıyordu. bambaşka bir frp oyunu oynar gibi kağıt üzerinde pvp yapılıyordu. şimdi azaldı tabi böyle şeyler gs-fb rekabeti gibi oldu. dünyanın en büyük derbisi warlock-hunter seçilecek yakında
plagueheart seti apayrı benim gözümde, belki 9 parça olduğu için şimdikiler beşer beşer, tier5 lerde pvp lerde. çok da fark göremiyorum o setler arasında. sadece statları biraz daha yüksek. spell dmg ler aşağı yukarı aynı ve daha az parça
konuya dönersek warlock 2 kişide alır, 3 kişi de alır, tek kişide ölür de...sınıf üstünlüğünden ziyade diğer arkadaşların da bas bas bağırdığı gibi item, talent, tecrübe, şans, vs. birçok şeye bağlıdır. warlockun fearına, sedusuna laf ediliyor da bunlar olmasa pek şansı kalmayacak. belki casterları yine ezer ama meleede hiç şansı yok. defansı en düşük sınıftır belki de, sağlam vuran warriora, rogue a karşı hiçbir şansı olmazdı öbür türlü. nasıl rogue stealh olup arkadan çıkıyorsa, priest, paladin kendine heal atıyorsa, warlockun da düşmana vuruş şansı vermemesi lazım. verirse melee sınıflarla karşılaşınca yatar hemen. ancak yine söylüyorum çok item farkı olmadığı sürece bir oyuncu, aynı anda üç kişiyi birden kesip biçiyorsa, o üç kişide aramak lazım sorunu. kesenden çok kesilen o adamların rolü vardır bunda
ben palayım kardesim is warlock ve bazen 4-5 kisi aldıgımız oluyor. man a bitene kadar indirioz :) walock gercekten guclu hani waariora ver healer girsin 5 kisi arasına olayı varya buda oyle. ver sagla bi locka healer inletsin ortalıgı :)
quote:
Orjinalden alıntı: TheBigBaRis
ben palayım kardesim is warlock ve bazen 4-5 kisi aldıgımız oluyor. man a bitene kadar indirioz :) walock gercekten guclu hani waariora ver healer girsin 5 kisi arasına olayı varya buda oyle. ver sagla bi locka healer inletsin ortalıgı :)
warlock healerla warrior kadar etkili olamaz.. hm hp bakımından hemde dayanıklılık bakımından
warlokta önemli olan dot(damage over time)lar ve fear.dotları atarsın impi salarsın fearı atarsın arkasından boltları basarsın ozaman bak bakalım kimler kazanıyo kimler kaybedio
quote:
Orjinalden alıntı: coldmen
warlokta önemli olan dot(damage over time)lar ve fear.dotları atarsın impi salarsın fearı atarsın arkasından boltları basarsın ozaman bak bakalım kimler kazanıyo kimler kaybedio
yine kağıt üstü oynayan bi arkadaş
kağıt üstü derken(iyimi kötümü).Kötüysem söyle yeni başladım arkadaş böyle yap dedi bende böle yapıyorum memnunum pvpdede kullanıyorum dediklerimi
Kağıt üstü derken çoğu zaman hmm şunu yaparsam böyle bunu yaparsam şöyle olur diyerek kafada yapılan pvp lerden bahsediliyor :)
İyi olmayan tarafı ise tecrübe yetersizliğinden ve-veya rakibin bot olmadığı aynı şeylerin onun tarafından da düşünüldüğü hesaba katılmadığı için kafadaki pvp ile gerçek pvp nin çoğu zaman birbirini tutmaması...
Tabi sen yeni başladım iyisini kötüsünü söyleyin dediğine göre kafanda pvp kurman, pvp yaptıkça aslında düşündüğünden çok daha fazla pvp değişkeni olduğunu görmen, bunları hergün gördükçe bu yeni değişkenleri de katarak kafanı daha çok yorman kendini pvp anlamında geliştirmen gittikçe daha iyi olman anlamına gelir, ki bu da iyi birşey
Ayrıca bunun sonu oyunda ki her item ve her skilli tam olarak bilmek böylece ciddi anlamda bütün kombinasyonları kullanarak bir pvp senaryosu yapmak, ha onu yapmak için insan değil deep blue olmak lazım, o ayrı
abi sen ne yaptın ya bana bir kağıt üstü anlatmak için neler çektin böyle valla helal yaa tamam çeşitlilik katacam pvplere shadow bolt atarım curse atar karışık skill atarım karma olur(hani son dk yemeği olur ya böyle hemen dandirik bi yemek) bi saniyede hazırlarım senaryo.Vallaha helak etmişin kendini bunları yazana kadar 1 lvl atlardın(çok yalakalık yaptım) son olarakta bi alkış
Lvl 70 te ns ile dw shaman için çok bağırılıcak forumlarda ahada yazıyorum ama şu an için imba char warlock ve hunter. Paladin easy mod...söylemeye bile gerek yok.
quote:
Orjinalden alıntı: Dragon_Rider
3xCleanse+Hammer of Justice + Judgement of Command + Crusader Strike + Repentence + Holylightx2 + Judgement of Command + Crusader Strike +Hammer of Wrath--->gg