Şimdi Ara

En iyi char warlock!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana göre bu oyunda en güzel char lockdur.Hem castersın hem huntersın hemde lanetcisin.Bu üç özellikde bir charda toplanınca en çok kıskanılan en eleştirilen en isyan edilen char oluyor.Halbuki oynaması en zor chardır ve özellikle lvl ilerlemeden en güçsüz charlardan bir tanesidir.çünkü baba özellikleri ilerleyen lvllarda talentleri sayesinde açıldığı için çok fazla dmg veremez.Bc ile kına yakmak isteyenler var ama pek yakamayacaklar lock her zaman lockdur.Ötesi yok!!!Gene en korkulan iki char olucak lock ve shadowpri bana göre videoları bulun izleyin sizce zayıflatılmış hali buysa acaba yarın düzeltme olurda nolur

• en dalga gecilen kiskanilan oluyosa paladin falan olur , bu arada bc ye korkulanlar

Hunter>Paladin>Warlock>Shadow pri > Rogue (bişiy kazanmamis kaybetmemis gibi)>druid>shaman(duel wield s....tı shamana)>Mage ( pek bisiy gelmemis) > warrior (yeni yamayla berbat oldu)

bunlari Pvp ye gore diyorum duruma gore Warlockla paladin yer degistirebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDarTheMan

en dalga gecilen kiskanilan oluyosa paladin falan olur , bu arada bc ye korkulanlar

Hunter>Paladin>Warlock>Shadow pri > Rogue (bişiy kazanmamis kaybetmemis gibi)>druid>shaman(duel wield s....tı shamana)>Mage ( pek bisiy gelmemis) > warrior (yeni yamayla berbat oldu)

Paladini çok severim ama oynayamam çünkü bu charlar yakın dövüş charları ama özellikleri çok güzel.Bu foruma katıldığımdan beri en çok şu haberle karşılaştım sürekli locklar hakkında isyan var.Bence lockdan kurtulmanın en iyi yolu blizzardın kapısında uyumak deil.Kendine bir lock açmak.Şaka bir tarafa her charın güzel özellikleri var aslında dogru düzgün kullanamadığı için isyan ediyor.Tekrar söylüyorum benim kendi fikrim lock en iyi char.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkoctan

Paladini çok severim ama oynayamam çünkü bu charlar yakın dövüş charları ama özellikleri çok güzel.Bu foruma katıldığımdan beri en çok şu haberle karşılaştım sürekli locklar hakkında isyan var.Bence lockdan kurtulmanın en iyi yolu blizzardın kapısında uyumak deil.Kendine bir lock açmak.Şaka bir tarafa her charın güzel özellikleri var aslında dogru düzgün kullanamadığı için isyan ediyor.Tekrar söylüyorum benim kendi fikrim lock en iyi char.

Alıntıları Göster
    eskiden çok daha güçlüydü, fear sedu şimdi bozuluyor, benim hiç bir fearım 30sn sürmedi bu arada
    drakedog videolarında gördüğümüz şeylere rastlamadım ben, o zamanlarda 30sn gerçekten adam fearda kalıyordu bu sayede 2-3 kişiye rağmen kaybetmiyordu. ama ben kime atsam birkaç saniyede bozuyordu, trinket, totem saolsun. ve horde um, wotf falan değil

• quote:

Orijinalden alıntı: The Lich

eskiden çok daha güçlüydü, fear sedu şimdi bozuluyor, benim hiç bir fearım 30sn sürmedi bu arada
    drakedog videolarında gördüğümüz şeylere rastlamadım ben, o zamanlarda 30sn gerçekten adam fearda kalıyordu bu sayede 2-3 kişiye rağmen kaybetmiyordu. ama ben kime atsam birkaç saniyede bozuyordu, trinket, totem saolsun. ve horde um, wotf falan değil

Alıntıları Göster
    Sonuna kadar Lock ne olursa olsun...Her ne kadar Palaya duygusal bı bagım olsada Lock olmak apayrı bısı...

• bcdeki değişiklikleri charlar üstündeki.Hangi sayfandan bakabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkoctan

Alıntıları Göster
    HS + 6K HP + pets + seduce + zomgoul fire + n00bscoil + asdfear + dots+ shadow bolt > gg

• quote:

Orijinalden alıntı: legaLAlien

HS + 6K HP + pets + seduce + zomgoul fire + n00bscoil + asdfear + dots+ shadow bolt > gg

Alıntıları Göster
    3xCleanse+Hammer of Justice + Judgement of Command + Crusader Strike + Repentence + Holylightx2 + Judgement of Command + Crusader Strike +Hammer of Wrath--->gg
  • quote:

en dalga gecilen kiskanilan oluyosa paladin falan olur , bu arada bc ye korkulanlar

warlock dogustan ımba bı class ole cok ıtemde gerekmez he crıt ıtemlerı gıydımı destructıon oldumuda anlık olum yaparsın ... soul lınkı cekersen yatmazsın...

ama arkadaslar saglam gearlı bı mage ıle karsı karsıya gelmedıgınızı dusunuyorum..ve quake arkadasımızın yaptıgı sıralama tamamı ıle gercek dısı...
    41 arcane ve 10 fıre gıden bır mage ıle karsı karsıya geldıgınızde cıddı sekılde sakattasınız demektır..

1) ımp counter spell
    2)%50 crıtic damage bonus
    3)clear casta gırdıgınde %30 critic atma sansı
    4)ıntellectın yuzde 15 ı kadar artı spell dmg
    5)bırsey gelmemıs dıyenlere onerım = slow effect (41ıncı talent arcane )

improve mana shield ve ınt arttıran bonusu yazmadım bıle...sıkıstıgınızda accagınız arcane power ve pom da ayrı bı secenek...

10 fire talentı ılede fıreball cast zamanını dusurur ustune yard arttırıcı talentı acıp yanınada ımp fıreblast verırsenız tamamdır...

halı hazırda 600 spell dmg"ı olan bı mage bole bı talentla cıddı crıt ve dmg verır...bence mage"ı es gecmeyın ..

ozellıkle slow effect tamamıyle melee classını bıtıren buna shamanda(melee olmasada) dahıl bır ozellık...rogue caresız kaldıgında shadow cloak(5 sanıye saldırmıcaksınız uzakda durmak ıyıdır) actıgında yapcagınız bı slow effect ve blınk o rogue tamamıyle caresız bırakır(vanısh kullandıgı varsayıyorum kullanırsada blızzard kullanır aklı olan mage rank1 yada arcane exp rank1)... warrioru yazmıyorum bıle zaten mage warrior tartısması olmaz bıle ...

tabıkıde su ıyı bu ıyı tartısmasına gırmıcem sadece mage hakkında bılgı verdım...bende warlockda var magede.. ıkısıde ımba(bendekıler degıl ozellık bakımından)...ha ondan sora dersenız hunter cağ atladı...hunter derim sora sırayla shaman shadow priest gelır benım ıcın...

rogue ve warrior ıcın ıse uzgunum ozellıkle rogue...(bu yuzden rogue ve warriorumu sattım)..

topıc konusu uzerınde yogunlasırsam demon agırlıklı aff gıtmıs bır warlock yanında fel guard oldumu kı spell dmg de gelıyo demon talentı ıle tek kelıme..

4 kısı arasına gır 1 tusuna agony 2 tusuna corruption koy ve spamla elın tabda olsun... ha o 4 kısı delırır 30 40 sanıyede ancak olursun ama o 4 kısıde olur...ve o warlock kolay kolay İNMEZ..

gene dun bu bolumde bı baslık acılmıstı... warlocklara nerf geldı dıye... soul lınk %30 dan %20 ye ındı dıye.. sorun teskıl etcegını dusunmem.. ha neden %30 olmasın tabıkı daha ıyı olurdu ama...bendekı suan warlockda demon aff ustune bı talent dızıp yanıma imp aldıgımda 650 ustu spell dmg ve 5.9hp gıbı abzurt yuh dedırtıcek bırsey ortaya cıkıyo...ve dotlarım cıddı damage vuruyo bunun yanında %30 aldıgım dmg ler haybeye gıdıyo...dotları attıktan sora ımmolate bıle atmıyorum zaten talent vermemısım manasız...sadece searıng paın ıle spam...

evet warlock saglam bır seçim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotine® -- 20 Aralık 2006; 12:26:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicotine®

warlock dogustan ımba bı class ole cok ıtemde gerekmez he crıt ıtemlerı gıydımı destructıon oldumuda anlık olum yaparsın ... soul lınkı cekersen yatmazsın...

ama arkadaslar saglam gearlı bı mage ıle karsı karsıya gelmedıgınızı dusunuyorum..ve quake arkadasımızın yaptıgı sıralama tamamı ıle gercek dısı...
    41 arcane ve 10 fıre gıden bır mage ıle karsı karsıya geldıgınızde cıddı sekılde sakattasınız demektır..

1) ımp counter spell
    2)%50 crıtic damage bonus
    3)clear casta gırdıgınde %30 critic atma sansı
    4)ıntellectın yuzde 15 ı kadar artı spell dmg
    5)bırsey gelmemıs dıyenlere onerım = slow effect (41ıncı talent arcane )

improve mana shield ve ınt arttıran bonusu yazmadım bıle...sıkıstıgınızda accagınız arcane power ve pom da ayrı bı secenek...

10 fire talentı ılede fıreball cast zamanını dusurur ustune yard arttırıcı talentı acıp yanınada ımp fıreblast verırsenız tamamdır...

halı hazırda 600 spell dmg"ı olan bı mage bole bı talentla cıddı crıt ve dmg verır...bence mage"ı es gecmeyın ..

ozellıkle slow effect tamamıyle melee classını bıtıren buna shamanda(melee olmasada) dahıl bır ozellık...rogue caresız kaldıgında shadow cloak(5 sanıye saldırmıcaksınız uzakda durmak ıyıdır) actıgında yapcagınız bı slow effect ve blınk o rogue tamamıyle caresız bırakır(vanısh kullandıgı varsayıyorum kullanırsada blızzard kullanır aklı olan mage rank1 yada arcane exp rank1)... warrioru yazmıyorum bıle zaten mage warrior tartısması olmaz bıle ...

tabıkıde su ıyı bu ıyı tartısmasına gırmıcem sadece mage hakkında bılgı verdım...bende warlockda var magede.. ıkısıde ımba(bendekıler degıl ozellık bakımından)...ha ondan sora dersenız hunter cağ atladı...hunter derim sora sırayla shaman shadow priest gelır benım ıcın...

rogue ve warrior ıcın ıse uzgunum ozellıkle rogue...(bu yuzden rogue ve warriorumu sattım)..

topıc konusu uzerınde yogunlasırsam demon agırlıklı aff gıtmıs bır warlock yanında fel guard oldumu kı spell dmg de gelıyo demon talentı ıle tek kelıme..

4 kısı arasına gır 1 tusuna agony 2 tusuna corruption koy ve spamla elın tabda olsun... ha o 4 kısı delırır 30 40 sanıyede ancak olursun ama o 4 kısıde olur...ve o warlock kolay kolay İNMEZ..

gene dun bu bolumde bı baslık acılmıstı... warlocklara nerf geldı dıye... soul lınk %30 dan %20 ye ındı dıye.. sorun teskıl etcegını dusunmem.. ha neden %30 olmasın tabıkı daha ıyı olurdu ama...bendekı suan warlockda demon aff ustune bı talent dızıp yanıma imp aldıgımda 650 ustu spell dmg ve 5.9hp gıbı abzurt yuh dedırtıcek bırsey ortaya cıkıyo...ve dotlarım cıddı damage vuruyo bunun yanında %30 aldıgım dmg ler haybeye gıdıyo...dotları attıktan sora ımmolate bıle atmıyorum zaten talent vermemısım manasız...sadece searıng paın ıle spam...

evet warlock saglam bır seçim

Alıntıları Göster
    sana katılıyorum.zaten oyunun en iyi damagerı mage diyorlar ben bilmiyorumda herkes bunu söylüyor hele fullse adam bittiğin andır diyorlar.Dogrudur.Full mage karşı full char gider ancak.Ama gene lockcu olarak.Lock herkese gider derim ben.

• quote:

Hadi ordan Pis LOCK..
    Kaç kere yedim seni düelde hala akıllanmadın mı ?
    şaka bir yana kısa oyun tecrübemde en çok zolandığım sınıftır..
    ama oynamasını bilene her char sağlam vede karşısındakini yer..
    ama gene sölüyorum..yine söyleceğim, hep söyleyeceğim..
    FORZA HUNTER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anteos -- 20 Aralık 2006; 12:44:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anteos

Hadi ordan Pis LOCK..
    Kaç kere yedim seni düelde hala akıllanmadın mı ?
    şaka bir yana kısa oyun tecrübemde en çok zolandığım sınıftır..
    ama oynamasını bilene her char sağlam vede karşısındakini yer..
    ama gene sölüyorum..yine söyleceğim, hep söyleyeceğim..
    FORZA HUNTER

Alıntıları Göster
    lock en iyi chardır diye bir genelleme yapılamaz.. olay 1-item2-tecrübe ve 3-talentte bitiyor.. her class warlocku öldürebilir, bunu belirliyen etken bu 3 durumdur.. bunu 2 senedir lock charıyla oynıyan birisi olarak söylüyorum..ama genel olarak warlock güçlü bir class diyebiliriz..
    Ancak benim fikrime göre v2 patchi geldikten sonra classların dengesi hakkında yorum yapabilmek için burning crusade i beklememiz, herkesin lvl 70 olması gerekir diye düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: shaddack

lock en iyi chardır diye bir genelleme yapılamaz.. olay 1-item2-tecrübe ve 3-talentte bitiyor.. her class warlocku öldürebilir, bunu belirliyen etken bu 3 durumdur.. bunu 2 senedir lock charıyla oynıyan birisi olarak söylüyorum..ama genel olarak warlock güçlü bir class diyebiliriz..
    Ancak benim fikrime göre v2 patchi geldikten sonra classların dengesi hakkında yorum yapabilmek için burning crusade i beklememiz, herkesin lvl 70 olması gerekir diye düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    en iyi char paladin

herkes paladinden korkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Private

en iyi char paladin

herkes paladinden korkar

Alıntıları Göster
    arkadaşlar rica ediyorum bu ne yaw herkes tutturmuş su char iyi bu char iyi oyun hakkında bilgi versek daha hayırlı olmazmı
    şimdi bende açayım en iyi karekter warrior varmı ötesi diye millet başlasın tartışmaya bu nasıl iş anlamadım yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: BloodThief

arkadaşlar rica ediyorum bu ne yaw herkes tutturmuş su char iyi bu char iyi oyun hakkında bilgi versek daha hayırlı olmazmı
    şimdi bende açayım en iyi karekter warrior varmı ötesi diye millet başlasın tartışmaya bu nasıl iş anlamadım yaw

Alıntıları Göster
    aha bi tane daha,artık paladin en iyidir diyenler bitti lock lar en iidir başladı
    lock olmama rağmen en iyidir demem çok saçma,sanki tüm player larla pvp yapmış bi şekilde ciddi ciddi en iidir diosun.tmm warlock çok güzel ama pvp de yaptığın bi hata bile seni bitirebilir,mesela ben arasıra fear a mouse u getiremem doğal olarak basılmaz ve geç kaldığımdan yatarım.
    bu iş oynayan,gear,talent,zamanlama gibi şeylere bakar.
    yani sen plagueheart ile frostfire ı karşılaştırırsan gerisi oynayan kişi ve talent lere bakar

lütfen artık ortadan çıkıp şu süperdir en iidir demeyin,gerçekten çok saçma...

• quote:

Orijinalden alıntı: killerdevill

aha bi tane daha,artık paladin en iyidir diyenler bitti lock lar en iidir başladı
    lock olmama rağmen en iyidir demem çok saçma,sanki tüm player larla pvp yapmış bi şekilde ciddi ciddi en iidir diosun.tmm warlock çok güzel ama pvp de yaptığın bi hata bile seni bitirebilir,mesela ben arasıra fear a mouse u getiremem doğal olarak basılmaz ve geç kaldığımdan yatarım.
    bu iş oynayan,gear,talent,zamanlama gibi şeylere bakar.
    yani sen plagueheart ile frostfire ı karşılaştırırsan gerisi oynayan kişi ve talent lere bakar

lütfen artık ortadan çıkıp şu süperdir en iidir demeyin,gerçekten çok saçma...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

Bak burda yanıldın plagueheart ile frostfire karşılaşırsa mage e yazık olur :) Tier3 mage seti olmaması gerektiği kadar kötü bence.. Birçok tanıdığım aynı slotların tier 3 leri olduğu halde en azından 4 parça tier 2 lerini giyiyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: galdor

quote:

Bak burda yanıldın plagueheart ile frostfire karşılaşırsa mage e yazık olur :) Tier3 mage seti olmaması gerektiği kadar kötü bence.. Birçok tanıdığım aynı slotların tier 3 leri olduğu halde en azından 4 parça tier 2 lerini giyiyorlar..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: galdor

quote:

ewt orda dengeler bazen bozuluyo.
    biz en iyisi hw ve gm set lerden bahsedelim

• quote:

Orijinalden alıntı: killerdevill

quote:

Orjinalden alıntı: galdor

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

İtemsel eşitlik bakımından uygundur :))

• quote:

Orijinalden alıntı: galdor

quote:

İtemsel eşitlik bakımından uygundur :))

Alıntıları Göster
    Paladin bu speller ile Arena da imba olur onu lock izler sonrada hunter,Priest .Shamanın WF sini göçerttiler resmen 2 h da WF atabilen varmı ?

Paladin>warlock>Hunter>Priest .

Tabi bu tablo 1 vs 1 şeklinde
    (2 vs 2 ,4 vs 4 de bu 4 lü değişmez sadece sıra olarak farklı olabilir).

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Paladin bu speller ile Arena da imba olur onu lock izler sonrada hunter,Priest .Shamanın WF sini göçerttiler resmen 2 h da WF atabilen varmı ?

Paladin>warlock>Hunter>Priest .

Tabi bu tablo 1 vs 1 şeklinde
    (2 vs 2 ,4 vs 4 de bu 4 lü değişmez sadece sıra olarak farklı olabilir).

Alıntıları Göster
    hw setli elinde ikitane hw 1h axe olan shamy cok guzel adam kesiyo... belkide sıralamada duelwield lı shamy daha ustlerde olabilir mczaga ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.