Şimdi Ara

EN İYİ ÇİZİMİM BU MU YOKSA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu resmi çizmeye saat 23:30 sıralarında başladım 03:40 gibi bitti
    Sizce AVRİL mi yoksa bu mu daha iyi?

http://flashcards.territory.ru/vec/v.php?i=041914

• Tşk düşüncelerin için devamı olacak ve yine ünlüler
  • Petrucci bu resmim sanki daha iyi oldu ama pek ilgi çekmedi yaw nedendir?Topici mi görmediler acep?
  • çok harika olmuş ellerine sağlık
  • eli erkek eli gibi olmuş.tabi başkası dokunmuyorsa.başkasının eli gibi duruyor. biraz uzak gibi.

ben angelina jöliyi sevmem ama sende ilerleme var tabii.
  • cok iiiiiiiiiiiii eline saglık cenk
  • super olmus.. peki bunu hangi programlar ile yaptn paint photoshop flash biraz anlatabilirsen seviniriz..

basarilarinin devamini dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avril daha iyi olmuş gibi geldi bana. Güzel yapmışın eline sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: montoya

Avril daha iyi olmuş gibi geldi bana. Güzel yapmışın eline sağlık.

bencede avril daha güzell.
  • bunda ayrı bi hava var yane değişiklik hareket var özellikle şunu çok beyendim iki resminde de ışık gölge oyunları çok güzel yerleştirmişsin buda resme ayrı bi hava katmış ama yine avril sanki daha güzeldi basit ama güzel
  • avril daha güzeldi bence, hem de açık ara

angelina jolie'nin burnu ve kulağı hiç güzel durmuyo, bi de o el ne öyle yaw sanki 2:15'lik bi adamın eli gibi

yanlış anlama ama ben bunu begenmedim, kişisel alma yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: landon

avril daha güzeldi bence, hem de açık ara

angelina jolie'nin burnu ve kulağı hiç güzel durmuyo, bi de o el ne öyle yaw sanki 2:15'lik bi adamın eli gibi

yanlış anlama ama ben bunu begenmedim, kişisel alma yani

Yanlış anlamam için bir sebep yok zaten olumlu veya olumsuz bir eleştiridir bu ve ben eleştirilere her zaman açığım ne şekilde olursa olsun zaten bu yorumlarınız, eleştirileriniz olmasa kendimi nasıl geliştirebilirim?Ayrıca yorumlar için herkese tşk ederim
    DEVAMINI BEKLEYİN

kulağı hiç güzel durmuyo bu sözüne katılıyorum gerçekten hiç iyi olmamış ama burun ve eli bana güzel geliyor neyse böyle böyle olcak arkadaşlar mazur görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhsycoMantis -- 17 Ocak 2006 19:49:43 >

• avrildan çok daha ii olmuş helal çok ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

eli erkek eli gibi olmuş.tabi başkası dokunmuyorsa.başkasının eli gibi duruyor. biraz uzak gibi.

ben angelina jöliyi sevmem ama sende ilerleme var tabii.

El kendi eli de uzaklığı konusunda bir şey diyemem fikrine saygı duyuyorum ve resmin orjinalini koyuyorum bir de böyle bak bakalım şimdi de aynı şekilde mi düşüneceksin eğer aynı olursa demekki daha çok çalışmam gerekecek

EN İYİ ÇİZİMİM BU MU YOKSA?

• GUZEL OLMUS ELLERİNE SAGLIK
  • Ben diğerine yorum yazamamıştım buraya yazayım bari. Her ikisi de çok güzel, keşke ben de böyle çizebilsem

Angelina Jolie'nin dudak ve gözleri özellikle mükemmel olmuş. Eli de çok güzel yalnız biraz daha kalın orjinal resme göre. Senin resmini ilk gördüğümde direkt el dikkatimi çekmişti. Orjinal resmi görünce de aynı düşünüyorum. Biraz daha kalın gözüküyor avuç kısmı. Ama harika olmuş ben çok beğendim. Bakıp da "Angelina değil" diyemezsin yani

Avril Lavigne'e ise eleştirecek birşey bulamıyorum. Mükemmel!!!

Liv Tyler'ı da çizersin inşallah onu da görürüz

• eline sağlık çok güzel olmuş
  • AvRiL LaVigNe daha iyiydi
  • her ikisi de harika
  • nasıl yapıyorsun bunları hocam yaw?
    gerçekten ellerine sağlık ama merak ettiğim bir şey var:

bakarak mı yapıyorsun yoksa üstüste koyarak mı?

elle mi yapıyorsun yoksa bilgisayarda mı?

animasyon programı yaptığın resmi baştan mı yapıyor yoksa bizzat yapış anındaki kayıttan mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.