Bildirim
En iyi Cpu soğutucusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Usta teşekkür ederimde.Bana sadecene bir tane örnek ver.Yani bunlar arasında veya şuan piyasada olan en iyi ürünü göster.Ona göre başka seçeneklerde aklım kalmasın.Tekrardan teşekkürler.
-
Bunlar en iyileri (bulunabileceklerden), fiyat sıralaması yaptım sadece -
Bunlar haricinde daha küçük boyutlu,ram slotlarına etki etmeyecek,yeterli soğutmayı ve sessizliği sağlayacak başka ürün biliyormusunuz ? -
up -
up -
Bence en iyisi thermalright ultra 120 extreme. Ben 2. El aldım. Tüm parçaları ile sıfır gibi. 85 e mal oldu ,işlemcim i930. Boşta 32 yükle 40 C.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 1 Haziran 2012; 13:29:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: prosecutor
Bence en iyisi thermalright ultra 120 extreme. Ben 2. El aldım. Tüm parçaları ile sıfır gibi. 85 e mal oldu ,işlemcim i930. Boşta 32 yükle 40 C.
Usta montajı felan kolaymı ? Ram slotlarına etki ediyor mu ? Kasa Haf x 942 büyük ihtimal sığar ancak bir sorun felan teşkil etmez dimi ? Ben Amd 1090 T işlemci kullanıyorum.Bu işlemciye 5.0 Ghz veya daha üstün bir overclock yapabilirsem yapacağım.O yüzden ısı sorunu olmaz dimi ? Aslında çok soru soruyorum kusura bakma.Fakat bu markanın hiç bir ürünün incelmesine veya kullanan birilerini görmediğim için tereddütlü yaklaşıyorum.Akasa Venom Voodo veya Thermaltake Frio hakkında ne düşünüyorsun ? -
[DHTUBE=]Bulabilirsen ultra veya black tavsiye ederim. Ram lere değmiyor. Montajı çok basit. Ben fan olarak arctic cooling pmw kontrollü 12 cm lik beyaz kanatlı fan kullanıyorum. Daha çok soğutma icin diğer yanına 2. Bir fan takilabilir.
Soğutma performansı yönünde bir endişen olmasın. Tek sıkıntı bulman zor. Buradaki ilanları takip et.
Thermaltakeler bence sesli ve sarsıntılı çalışıyor. Akasa Nero kullandım. O güzeldi ama thermalright 'ın yanında amatör kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 2 Haziran 2012; 5:32:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X