Şimdi Ara

En iyi davulcu???=) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm zamanların en iyisi tartışmasız JONH BONHAM(led zeppelin)huzur içinde yatsın
    yaşayan en iyi RİCHARD CHRİSTY(eski death,eski iced earth)
    dünyanın en hızlısı DAVE LOMBARDO(eski slayer),ikincide JOEY JORDİSON
    şimdi diyeceksiniz ki joey daveden daha iyi.tamam joey cidden çok hızlı ve teknik ama kimse hız konusunda dave lombardonun eline su dökemez.hatta size kanıt
    dave lombardoönce dikey duvara bir kağıt koyar ve iki bageti de kullanarak duvarda düşürmeden tutar, "bunu sıradan davulcular yapabilir" der. daha sonra aynı hareketi tek elle tekrarlar, "bunu yalnızca iyi davulcular yapar" der. ardından rahatsız arkadaşımız kağıdın yerine bozuk para koyar, iki bagetle vura vura duvarda tutmaya başlar, "işte bunu sadece en iyiler yapabilir" der. son olarak da (siz secdeye gelmeye hazırlanırken) bozukluğu tek bagetle duvarda düşürmeden tutar ve "bunu da yalnızca ben yapabilirim" der.
    işte böyle bir baterist dave lombardo.
    bir tanede videosu için
    http://rapidshare.de/files/5090771/davelombardo.mov.html
    yıldızlı yer rapid share

richard christy ise mühtemelen jüpiterli bir arkadaşımız.çünkü hiçbir insan evladı böyle davul çalamaz.birbuçuk saatlik konserini izledik davulcu bir arkadaşla.konserin sonlarına doğru arkadaşın yorumu şu:
    adamın sol elini hala göremedim lan!!!!!
    john bonhama diyecek laf bulamıyorum.www.drummerworld.com dan videosunu bulup izleyin nokta
    mike portnoy tam artitst hiç sevmiyorum

• hız olaraktan dave lombardo
    teknik olaraktan mike portnoy
    hem hız hem tekniğin bi arada şettirdiği yüce insan JOEY JORDİSON

işin içine jazz insanlarını sokarsak dennis chambers her açıdan hepsinin eline verir

• yaw bırak hocam sende bi git yaw ne cansın ne casın ne corc deme bana bi git yaw.benlen polemiğine girmeyin bi yaw.bizim ramazan davulcusu hepsini döver ha
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ro4r -- 27 Mayıs 2011; 3:07:49 >
  • dinlediklerim içinde bence en iyisi cryptopsy den flo mounier
  • tony royster jr
  • quote:

Orjinalden alıntı: cRy_FoR_Me

davul demişken davulsuz olmaz demi
    nası güsel demi
    bunla konsere giden bi bateristin vurmadığı davul kalır heralde
    En iyi davulcu???=)

red hot chili pappers(yanlış mı yazdım?) ın bateristinin 300 parçalık bi bateri çaldıı söyleniyo hatta bundan dolayı guiness rekorlar kitabına girmiş

• bi de en iyi bateristleri yazmayı unutmuşum:

David Silveria-Korn
    Lars Ulrich-Metallica
  • bence en teknik mike portnoy
    en hızlıda nicholas barker(dimmu borgir)
    lars iyi davulcudur ama larsın çok iyi görünmesindeki sebep çok iyi süsleme yapmasıdır,bunuda hislerine borçlu
  • richard christy'i bir kere izleyin hepinizin fikri değişecek.upload adicem ama çok büyük bir dosya ama arayın biraz belki bulursunuz
  • duvarda bagetler bozuk para saydıran adam lombardoydu sanırsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: savkar

duvarda bagetler bozuk para saydıran adam lombardoydu sanırsam.

bende öyle biliyorum ama o adamların hepsi yalan.. lombardo tamam, yine sağlam bi adam sayılabilir ama bir steve smith yanında hepsi hiç kalır.. hele o lars yokmu, velet, metallica olmasa sokak davulcusu olamicak biri.. bu davulda ünlü bir grupta değilseniz, tutulabilmek için bir steve smith kadar iyi olmanız gerekli, bu çok acı bir şey... ayrıca mike portnoy cok yavas bi adam, ne yaptıgı pek belli degil, genelde caldigi seyler cok kolay, onu da pek adamdan sayamayacagım.. yalnız kimse unutmasın davul calanın iyi olup olmadıgını dısardan, davul hakkında ciddi seyler bilmedikce, hatta uzun sure davulla birlikte olmadıkca anlayamazsınız.. dave lombardo davula ilk basladıgınızda size bir kral gibi gozukur, ama portnoy gibi onun da bir sovmen oldugunu anlarsınız daha sonra...
    En iyi davulcu???=)

• Dave Lombardo....makineden farksız
  • kesinlikle dave lombardo
  • ya o kadar acıklayıcı konusuyorum.. makine gibi calmak marifet degildir, teknik calmak marifettir diye; makine gibi herkes pata küte çalar herkes teknik çalamaz diye ama kime anlatmaya çalışıyorum ki.... dave lombardo demis 3 kisi ust uste neden peki nesi onu diger davulculardan ustun kılıyo bi acıklasanız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bomert

ya o kadar acıklayıcı konusuyorum.. makine gibi calmak marifet degildir, teknik calmak marifettir diye; makine gibi herkes pata küte çalar herkes teknik çalamaz diye ama kime anlatmaya çalışıyorum ki.... dave lombardo demis 3 kisi ust uste neden peki nesi onu diger davulculardan ustun kılıyo bi acıklasanız?

en önemlisi slayer gibi ünlü bir grupta çalmış muthiş teknik kendi tarzı var. lars ulrich gibi paracı ve ticari müzik yapmıyor. Slayer ın south of heaven albümündeki silent scream şarkısı, gelmiş geçmiş en iyi davullu parça seçilmiştir büyük bir dergi tarafından. harddiskim garantide olmasaydı kısa bir videosu vardı bende dave lombardo nun upload edicektim. ama artık başka zaman

edit: buyur linkini buldum

http://www.drummerworld.com/videos/davelombardo.mov sağ tuşa basıp farklı kaydet deyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 19 Ocak 2006 3:23:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: orphanedlander

tabiki de mike portnoy - dream theatre

larz kendini bu konuda fazlasıyla kanıtlamış bir insan, çok iyi bir kulağı var ve zilleri dans ettiriyor adeta ama mike portnoy da müzik adına çok iyi işler başaran birisi. adam davul çalma esnasında detone olmadan brutal vokal yapabiliyor düşünün işte.
  • Virgil Donati :D stili mükemmeldir hızlı ayakları tektir ..
  • dave lombardo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.