Şimdi Ara

En iyi davulcu???=)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar müzik bölümünde poll olmadıı için bu şekilde yorum yapıcaz evt fikirleri olan sölesin...

Bana göre ki benim fikrime çok çok az kişi katılır dünyanın en iyi dawulcusu MetallicA - Lars Ulrich'tir ne derseniz diyin yok dennis chambers diyin neil peart diyin ama lars'ın yeri her zaman farklıdır bu arada jazcıları karıştırmayalım lütfen=))..evet başlasın..

• bizim köşede bir Osman Usta var.. Onun üzerine davulcu tanımam. Çok iyi davul satar...
  • http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=87696

burdan dewam edelm isTersen:)

hem beLki benim sorduğum soru da cewap buLur...

bide niye Lars???
  • Dave Lombardo vardı bir aralar.Şimdi ne yapıyor bilemiyorum.
  • Alemlerin en iyi davulcusu MUPPET SHOW daki ANIMAL dir...
  • tabiki de mike portnoy - dream theatre
  • Diabelica dave lombardo şu an çeşitli grupların stüdyo kayıtlarında çalıyo slauyerdan ayrıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sokakta daha iyi
    4 yıl önce açıldı
    En İyi BASS şarkıları..!!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orphanedlander +1
  • Artık mesaj atmayı gereksız goruyorum bu son mesajım zaten.
    Bukadar ii davulcu yazdıktan sonra hala lars diyorsan [:(!]
    Neyse saygım sonsuz genede.
  • ya tamam en iyi davulcu diye nitelendirmeyebiliriz de lars da sağlam bi elemandır sonuçta.insanlar gereğinden fazla ezmeye kalkıyo ona sinir olurum işte.
  • Neil Peart- RUSH
    Aynı zamanda 13 yıllık bir davulcu olarak, yıllardır uğraşıyorum da hala adamın bir çok ritmini çözemedim.
  • mike portnoy (dream theater) tek geçerim bu alemde.sert müzikten hoşlanmıyosanız bile sırf onun hatırı için dinlenir dream theater.bi yunanistanda bi istanbulda dinlemek nasip oldu kendisini,ben böyle bi adam böyle yetenek görmedim.herif yerinde durmuyo çalarken,bıraksan ağzıyla çalcak davulu.burhan öcal da fena degildir bu arada...
  • adam caLarken wuracak yer kaLmıyor kaFasıNa wuruyor:)))
  • Mike Portnoy. Kazaa da filan Mike Portnoy Drum solo diye bi video vardı.. Bi indirin derim:)
  • Bencede Lars tır ama şuan kaç yaşında kimbilir ama ben şu sıralar joey jordison'u(slipknot) tutuyorum herif manyak çalıyo
  • LARS ULRICH
  • nickimde yazılana bakmayınJOEY JORDİSON(SLİPKNOT)
  • bence en iYİSİ LARS ULRİCH=METALLİCA

ama diğer ustalarıda unutmamak lazım
    mike portnoy:dream theater
    neal peart:RUSH
    VE DAHASI....
  • larsın iyi gibi gözükmesinin sebebi metaallicanın şarkılarının süper olmasıdır..sanmam ki larsın joeyin yorumladığı bi parçayı ondan daha iyi yorumlasın .ha yorumlar ama hızları ferarri ile sütçü beygiri hızında olur
    bence
    1joey
    2dreamin davulcusu(ismine bakmak zor geldi)
    3ben
  • davul demişken davulsuz olmaz demi
    nası güsel demi
    bunla konsere giden bi bateristin vurmadığı davul kalır heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syrinks -- 13 Ocak 2006 16:14:46 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.