Bildirim
EN iyi dijital fotoğraf makinası 800ytl civarı...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
işte bu olabilirmi özellikleri süper gözüküyooooo
http://www.shopping.com.tr/product.aspx?ProductId=257734
bunu almak istiyorum itirazı olan varsa söyle sin :D -
TZ3 ve H3 gibi modellere baktığına göre sanırım kompak sınıfı bir makinayla ilgileniyorsun.Almak istediğin makinada manuel ayarlar olması senin için nekadar önemli bilmiyorum ama mutlaka olmasına dikkat et derim.10x ve üzeri zooma sahip manuel ayarlara fazlasıyla izin veren DSLR-Like modellerinede bakabilirsin
SONY H9 - PANASONIC - FZ8 , FZ50 - FUJI S6500 - CANON S3 ,S5 gibi
Birde 800 ytl yi biraz aşsada CANON G7 ye bir gözat derim. -
quote:
Orjinalden alıntı: Dnn
TZ3 ve H3 gibi modellere baktığına göre sanırım kompak sınıfı bir makinayla ilgileniyorsun.Almak istediğin makinada manuel ayarlar olması senin için nekadar önemli bilmiyorum ama mutlaka olmasına dikkat et derim.10x ve üzeri zooma sahip manuel ayarlara fazlasıyla izin veren DSLR-Like modellerinede bakabilirsin
SONY H9 - PANASONIC - FZ8 , FZ50 - FUJI S6500 - CANON S3 ,S5 gibi
Birde 800 ytl yi biraz aşsada CANON G7 ye bir gözat derim.
SONY H9 -
h9 süper makineye benzior sadece boyutları biraz büyük.. h3 baya küçük.. 2sinde biri alcam bilgileriniz için teşekkürer..... -
panasonic lx2
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X