Şimdi Ara

en iyi dış ses (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DIş seste w550 çok iyi. Ama kendi kullandığım 6280 bana fazlasıyla yetiyo! BAngır bangır çalıyo walla
    bide 2 hoparlör koysalarmış 2+1 e gerek olmucaktı
  • En kaliteli hoparlör sesi Nokia 6233-Rokr E2-W850'de

Özellikle demosunu izleyip önyargılı davranıp haksızlık ettiğim W850 gerçekten beklediğimden çok daha iyi çıktı
  • n90 da dış seste oldukça başarılı.
  • p990i dış seste bayabi ezio telleri netlik ve yükses bakımından
  • 6233 ses yüksekliği kalitesi ve çift hoperlöleri ile çok iyi
  • 6233 te mega bass varmı?
  • Megabass, Sony firmasının patentinde olan bir teknolojidir. Equalizer ayarlarıyla da ayarlanamaz.
  • BENQ Z2 den başkasını tanımam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Megabass, Sony firmasının patentinde olan bir teknolojidir. Equalizer ayarlarıyla da ayarlanamaz.

Valla ben ayarladım oldu. . Çok güzel bass sesler alıyorum.

Bir de sanırım artık W810i de megabass yok. Valla SE ne yapıyor böyle anlamadım. W850 satılsın diye mi kaldırdı W810i den megabass ı.

Valla olmaz demeyin 3250 nin sesini kıstılar sonra yeni bir 3250 çıkardılar. Adamların tek yaptığı son yazılım yüklenmemiş 3250 yi kapağını değişip bize satmaya çalışmak. Ulan kırmızılık gitse ona da razıyız ya ama yok, o da yok. Aynısı 6280 ile 6288 için de geçerli kapağı düzeltmediler e ne halt yemeye çıkardılar yeni modeli. Tövbe tövbeeeee.

• quote:

Valla ben ayarladım oldu. . Çok güzel bass sesler alıyorum.

Bir de sanırım artık W810i de megabass yok. Valla SE ne yapıyor böyle anlamadım. W850 satılsın diye mi kaldırdı W810i den megabass ı.

Valla olmaz demeyin 3250 nin sesini kıstılar sonra yeni bir 3250 çıkardılar. Adamların tek yaptığı son yazılım yüklenmemiş 3250 yi kapağını değişip bize satmaya çalışmak. Ulan kırmızılık gitse ona da razıyız ya ama yok, o da yok. Aynısı 6280 ile 6288 için de geçerli kapağı düzeltmediler e ne halt yemeye çıkardılar yeni modeli. Tövbe tövbeeeee.

Mega bass özelliği sese derinlik ekleyen ve stereo genişliği kazandıran bir özelliktir. Equalizer ayarlarıyla iyi bass performansı elde edilebilir ancak megabass'ı telefonda elde edemeyiz.

W810i'de ise megabass özelliği kaldırılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 6 Ocak 2007; 13:46:16 >

• 3250>W550İ>N73
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

3250>W550İ>N73

Kalite ile yüksekliği karıştırmayın arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

3250>W550İ>N73

Kalite ile yüksekliği karıştırmayın arkadaşlar

ok o zaman n73 ü eleyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Valla ben ayarladım oldu.. Çok güzel bass sesler alıyorum.

Mega bass özelliği sese derinlik ekleyen ve stereo genişliği kazandıran bir özelliktir. Equalizer ayarlarıyla iyi bass performansı elde edilebilir ancak megabass'ı telefonda elde edemeyiz.

W810i'de ise megabass özelliği kaldırılmadı.

Megabass ı şaka olsun diye yazdım sondaki pişmiş kellden de anlaşılıyor zaten.

W810i konusunda ise onun son sürümün de megabass özelliği kaldırılmıştı diye biliyorum ben. O sorun yeni bir güncelleme ile giderildi mi yok sa ben hafiften sıyırmaya mı başladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 20 Ocak 2007; 15:26:09 >

• e398 çift hoparlor sonuçta iyiymiş baya
  • 3250 nin hakikaten dış sesi çok yüksek rahatsız edecek derecede yüksek telefon değilde sanki el radyosu gibi
  • bencede p990 gayet güzel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_35

BENQ Z2 den başkasını tanımam...

• yüksek dış ses hoparlöre zarar verirmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: odin_80

yüksek dış ses hoparlöre zarar verirmi.

sanmam
    ben hiç böyle bi problem duymadım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.