Şimdi Ara

en iyi dizel sesi.... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
3.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: anchorman

O303 V 6... Gelmiş geçmiş en güzel dizel sesi...

1 yıllık konu hortlamış ama hala üstüne güzel dizel sesi gelmemiştir eminim...

ayrıca maratonlarda hakkaten süperdi...yoldan geçerken kenardaki evlerin camları sallanırdı....

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

mitsubishi MARATHON....üzerine tanımam çatallı çatallı yarıyordu yeri göğüüüüü

• tdi
  • Eski kasa tdı transporterların mükemmel sesi.Kesinlikle dinlemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 3 Ekim 2007; 15:07:51 >
  • quote:

arkadaşlar d4d demişler ama dün bir tane avensis gördüm bu ne sesti be yan yana durduk benim arabanın sesi hiç duyulmuyordu. çok ses çıkarıyordu. araba daha sıfırdı belkide ondan.. üzerinde geçici plaka vardı.

HOCAM YAZIYI DİKKATLİ OKU AVENSİS DENMİYOR YENİ NESİL COROLLA D4D DENİYOR.AVENSİS YAKINDA YENİLENİYOR.ONUN SESİNİ OZAMAN DİNLERİZ.
  • alakasız olacak ama fortunaların motorları cok guzelses cıkartıyor. V motoru var sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

Touregde kullanılan w10 5.0 dizel motorun inanılmaz bir kükremesi var...
    Ayrıca Yeni twinturbo 7.45d in sesini dinleyen oldumu bilmiyorum ama nissan skyline gibi bir(çuffff diye) turbo sesi varki, akıllara ziyan bir araç...

Toureg gerçekten dehşet ya hasta olmuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: teet

quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

O303 V 6... Gelmiş geçmiş en güzel dizel sesi...

1 yıllık konu hortlamış ama hala üstüne güzel dizel sesi gelmemiştir eminim...

ayrıca maratonlarda hakkaten süperdi...yoldan geçerken kenardaki evlerin camları sallanırdı....

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

mitsubishi MARATHON....üzerine tanımam çatallı çatallı yarıyordu yeri göğüüüüü

Marathon geçince korkuyorum zaten mübarek gök gürüldüyor sanki

• quote:

Orjinalden alıntı: simo71

quote:

arkadaşlar d4d demişler ama dün bir tane avensis gördüm bu ne sesti be yan yana durduk benim arabanın sesi hiç duyulmuyordu. çok ses çıkarıyordu. araba daha sıfırdı belkide ondan.. üzerinde geçici plaka vardı.

HOCAM YAZIYI DİKKATLİ OKU AVENSİS DENMİYOR YENİ NESİL COROLLA D4D DENİYOR.AVENSİS YAKINDA YENİLENİYOR.ONUN SESİNİ OZAMAN DİNLERİZ.

tamam yenilensin onu da dinleriz de. ben çok dikkatli okudum yazıları yeni nesil corolla yazmıyor D4D yazıyor. bu D4D motorların hepsi aynı degil mi_??
  • V10 veya 12 olan VW phyton(yanlis yazmis olabilirim) vardi dizel. o ne muhtesem ses...
    isiklarda yanimda beklerken , cami acip sesini dinledim
    evet evet ben manyagim
    ayrica VW dizellerinin ticari olanlairna bayilirim. Transporter ve LT tek gecerim.
  • Transporter
  • magırus minibüsler

traktörden hiçbir farkı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcyavuz

V10 veya 12 olan VW phyton(yanlis yazmis olabilirim) vardi dizel. o ne muhtesem ses...
    isiklarda yanimda beklerken , cami acip sesini dinledim
    evet evet ben manyagim
    ayrica VW dizellerinin ticari olanlairna bayilirim. Transporter ve LT tek gecerim.

VW Phaeton

Valla ben de dizelin sessizi makbuldür diyenlerdenim...Yani D-4D diyorum..

• range rover
  • Ben de komşumun Seat Cordobasını sesinden kamyonet sanmıştım, garajdan kafayı uzatıp baktım, Cordoba....

Ayrıca 407nin de o lüks imajını bir anda yerle bir eden iğrenç bir sesi var... Sokağımda 2 tane var, bol bol dinledim...

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Cordoba

Bizim komşuda war Cordoba TDI her sabah gittiğini duyuyorum

quote:

Orjinalden alıntı: SuPeRBoY911

Seat Cordoba,Magane 2

• quote:

BENCE EN KÖTÜ SES YENİ NESİL COROLLA D4D.ÇÜNKİ SESİ ÇIKMIYOR YAV
    quote:

tamam yenilensin onu da dinleriz de. ben çok dikkatli okudum yazıları yeni nesil corolla yazmıyor D4D yazıyor.

hocam gördüğün gibi yeni nesil corolla diye belirtilmiş.sen atlamışın.yeninesil D4D ye gelince gerçekten aracın yanında dur dizelmi benzinlimi araç çalışıyor zor anlarsın.içine binince hiç söylemiyorum bırak motor sesini dünyayla ilişiğin kesiliyor.
  • İster Vw de olsun ister Audi'de ister Skoda'da İsterse Seat'da TDI nin kendine has bir sesi var. Yolda yürürken TDI motor un sesini hemen anlıyorum. 1.4 TDI kullanılan Skoda ile Vw polo nun sesleri aynı. Hele ki Tuareg V10 un bence TDI motorların içinde en güzel sesi Tuareg deki V10 TDI veriyor.

Kim ne derse dersin TDI nin motor sesi çok oturaklı bir ses. Traktör gibi tartartar sesi çıkarsa da benim arabada 3. viteste 120km yi rahat gördürüyor ya. Güç buna derim ben...
    Motor İşte benim diye bağırıyor... Kimisi de Traktor diyor.. Olsun herkesin fikrine saygımız var ama TDI kullanmayan biri bu motorun sesinden alınan zevki bilemez diyorum..

Bence TDI en güzel dizel sesi onda...
  • Hele skoda lar sesi kendinden önce gelip traktör gelio die barıyo resmen tır tır tır tır
  • Audi ve VW grubundaki V12 TDI
    baya güzel geliyor sesi ama R10 TDi Yarış dizeli Audi grubunun
    hiçbir dizel motor iddia ediyorum ondan güzel ses veremez

İşte videosunuda paylaşiyim dedim Turbonun çuflama sesini duyunca şaşırıcaksınız
    araçtan adeta ıslık sesi geliyor çok ilginç
    http://www.youtube.com/watch?v=OuNtw5XbxJg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 5 Ekim 2007; 0:18:12 >
  • 0403
  • ilk sayfada bir kaç arkadaş accord cdti demiş.
    cdti opelindir. ve fiat multijet ile aynıdır.teknoloji olarak..
    CTDİolacak...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.