Şimdi Ara

En iyi ‘Draw Something’ çizimleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
51.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet kafayı yemiş bunlara kastırcağınıza açıp ps'de bişiler yapmaya çalışın elinizde bi skill olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

%90 yazıyorum ekrana cevabı.

O zaman niye bu oyunu oynuyorsun?
    Kaybettigin o zamanda git wikipedia dan birseyler falan öğren.

dostum xperia x10nda güzel bir şey yapmıyorsun.normalde ailede var bizim, annem resim öğretmeni.daha ilkokul 4. sınıfken kimseden yardım almadan farklı açılardan araba çizmiş adamım ben. ne olduğunu biliyorum herhalde bir akııllı, bilgili sen yoksun.çizemediğim için yazıyordum indirip oynadığımda.

Hey Allah im yok resim yetenegi varmis yok bilmem ne cizmis, madem cizebiliyorsun su oyunu da adam gibi oynasana. oyunu oynayabilmek icin oyle anadan babadan yetenek falan da gerekmiyor zaten. illa bu konuda verilen orneklerdeki gibi seyler cizmek zorunda degilsin, tek renk siyah ile cop adam uzerinde anlatanlar gibi oynayabilirsin, onemli olan zaten yazmamak, kotu de olsa cizim yapip istedigini anlatabilmen... arada senin gibiler cikiyor. 1 yaziyor tamam diyorum 2 yaziyor tamam diyorum 3.ye de yazarsa direkt listemden siliyorum. ha telefonun dandikse zaten oynamayacaksin.

ahaha dostum niye bu kadar panik yaptın ki. 1 kere oynadım denemek amaçlı, oynayamayınca yazarak biraz ilerledim.fitil oluyorum şöyle abuk sabuk oyunlara fan olanlara.sanki kendisi yazdı oyunu.laf olsun diye bir iki şey dedim, iyice celallendin.sen bu oyunu savununca para vermeyecekler sana, yazı yazanı kaldır listenden olsun bitsin.

fanlığın alemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 25 Nisan 2012; 12:57:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihoanktr

orda edwird'i gördüm sanki.

Dedesini de çizseydi keşke.
  • galaxy note a uygun bir oyu nbence.. ben s2 yle hiç birşey çizmeyi beceremedim.. stylus şart.. birde note kadar büyük ekran şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

galaxy note a uygun bir oyu nbence.. ben s2 yle hiç birşey çizmeyi beceremedim.. stylus şart.. birde note kadar büyük ekran şart.

4s te durum daha rezalet. ellerim zaten kocaman.en kötü ipad lazım bana
  • Bu sefer note için gerçekten güzel. iPhone da el sığmıyor.
  • quote:

"Write something" diye oyun çıksın onu oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 25 Nisan 2012; 15:06:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: predatoreren

Millet kafayı yemiş bunlara kastırcağınıza açıp ps'de bişiler yapmaya çalışın elinizde bi skill olur

Adamdaki havaya bak arkadaş " skill " yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

quote:

"Write something" diye oyun çıksın onu oynarsın.

. ya da ipad alıp rahat rahat çizerim. x10nda pek iyi olmuyor .

• biz niye yapamıyoruz bunları ya
  • çok zevkli oluyor ya ama daha hiç böyle iyi çizebilen birilerine rastlamadım baya sarıyor ama ipodda
  • ben ipadden çiziyorum.ekran büyük rehat yani alın çizimim çok güzel çizmem ama birşeyi anlatmak için farkı yönlerdne çziyorum
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/581613_3235768371576_1187716632_32514133_717763456_n.jpg
  • Kesin note ile çizilmiştir diğer türlü zor.
  • habere rastlayınca bi açayım tekrardan dedim.. 3. saat dolmak üzere.. duşa giricektim giremedim bırakıp
  • O kadar renk bizde de olsa...
  • Aynen, stylus şart. Xperia Arc ekranında, parmakla, anca bir yere kadar güzel çizebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 25 Nisan 2012; 18:08:31 >
  • Yapılan eserler gerçekden çok gülünç oluyor zaten önemli olanda bu eğlenmek,gülmek, zevk alabilmek..:) Ama yapılan eserler hiç fena değil özellikle Assasins C.
  • Ya bende 4s var ve inanılmaz derecede problemli bir durum birşeyleri çizerek anlatmak :( iyi hosta ekrani biraz büyük olsa daha da iyi olacak :) bir de

Ortak fikire aynen katılıyorum note ile çizilmiş ola olabilir kalem olmadan imkansız gibi ama varsa yapabilen tekniğini bizlere de açıklasın lutfen ;)
  • hacı valla ben ipadde zorlanmıyorum gayet iyi.fakat telefonda harbiden zor.
  • Bunların %90'ı ipad'de çizilmiştir. Ben ipad'de çok güzel çizimler yapıyordum, tabi bu kadar değildi, istediğimi anlatıyodum güzel bir şekilde yani. Ama iPad'i yenisini almak için sattıktan sonra xperia arc'ım da ekran 4.3" olmasına ragmen hiç bi şey çizemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.