Galeri resimleri güzel.Ben çok uğraştım ama Cin Ali zor çıktı.
Arkadaşlar olay nedir bunda çıkan kelimeyi karşıdakine mi anlatmaya çalışıyorsunuz.Anlayan mı kazanıyor anlatamayan mıYa da kazanma, puan vs. var mı?
Uygulama ingilizce sanırım.Küçük yeğen var da onunla oynanır mı?Bunu freemyapps ile alabilirim.Aslında multiplayer adam asmaca free olsa
link atarmısınız ?
Ya uygulama mukemmel cok eğlenceli ama kotu yanı dediğim gibi çizim olayının 4s ekranında eziyet olması ve diger arkadaslarımın dediği gibi sanirim iPad ve note mimarisi bunlar :)) arc bile çizemiyor ise cok zor :( 4.3 inch ;)
ipad+stylus ikilisi olsa bende bunlara yakin seyler cikaririm. ipod ekraninda bile fena sayilmaz cizdiklerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Psycna
ipad+stylus ikilisi olsa bende bunlara yakin seyler cikaririm. ipod ekraninda bile fena sayilmaz cizdiklerim.
örnek görelim
bu arada arkadaşlar bu çizimlerin nesi güzel yav,
edwırd ?
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
quote:
Orijinalden alıntı: Psycna
örnek görelim
bu arada arkadaşlar bu çizimlerin nesi güzel yav,
valla ss almak hic aklima gelmedi. eger ugrasarak cizdigim birsey olursa ss alip koyarim.
millet habire yazdığı için ilk günden bıraktım oyunu scriptin içinde captcha gibi bir kod eklenip milletin yazdığını algılasa ve buna izin vermese o zaman oynanmasını anlarım onun dışında yalan olmuş oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme