Şimdi Ara

En iyi ‘Draw Something’ çizimleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
51.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Galeri resimleri güzel.Ben çok uğraştım ama Cin Ali zor çıktı.
  • Arkadaşlar olay nedir bunda çıkan kelimeyi karşıdakine mi anlatmaya çalışıyorsunuz.Anlayan mı kazanıyor anlatamayan mıYa da kazanma, puan vs. var mı?

Uygulama ingilizce sanırım.Küçük yeğen var da onunla oynanır mı?Bunu freemyapps ile alabilirim.Aslında multiplayer adam asmaca free olsa
  • link atarmısınız ?
  • Ya uygulama mukemmel cok eğlenceli ama kotu yanı dediğim gibi çizim olayının 4s ekranında eziyet olması ve diger arkadaslarımın dediği gibi sanirim iPad ve note mimarisi bunlar :)) arc bile çizemiyor ise cok zor :( 4.3 inch ;)
  • ipad+stylus ikilisi olsa bende bunlara yakin seyler cikaririm. ipod ekraninda bile fena sayilmaz cizdiklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

ipad+stylus ikilisi olsa bende bunlara yakin seyler cikaririm. ipod ekraninda bile fena sayilmaz cizdiklerim.

örnek görelim

bu arada arkadaşlar bu çizimlerin nesi güzel yav,
  • En iyi ‘Draw Something’ çizimleri

edwırd ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

ipad+stylus ikilisi olsa bende bunlara yakin seyler cikaririm. ipod ekraninda bile fena sayilmaz cizdiklerim.

örnek görelim

bu arada arkadaşlar bu çizimlerin nesi güzel yav,

valla ss almak hic aklima gelmedi. eger ugrasarak cizdigim birsey olursa ss alip koyarim.

• IPad + stylus kalemle yapılabilir
  • iPod ekranında nasil yapıyorsun ?? Anlatabilir misin bizlere de rica etsem ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugares

iPod ekranında nasil yapıyorsun ?? Anlatabilir misin bizlere de rica etsem ;)

http://www.youtube.com/watch?v=8MogDzr0pJg

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Bi dehttp://isketch.net versiyonu var. Türkçe kelime desteği de var. Zamanında ne oynardım be. Harika bir oyundur.

aynen öyle hala oynarım çok güzel oyun türkçe odalarda var
  • iPod ekranında nasil yapıyorsun ?? Anlatabilir misin bizlere de rica etsem ;)
  • Cok tesekkurler gercekten ;) Supersin ;)
  • millet habire yazdığı için ilk günden bıraktım oyunu
    scriptin içinde captcha gibi bir kod eklenip milletin yazdığını algılasa ve buna izin vermese o zaman oynanmasını anlarım onun dışında yalan olmuş oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.