quote:Orijinalden alıntı: arcalper0658 araba yarışı hastasıyım.. bütün araba yarışlarını yaklaşık 6 - 7 senedir direksiyonla oynamaktayım , en çok sevdiğim drift ise dirt 3 tedir.. adamlar ken block a drift yaptırıp, oyunun içine koyuyorlar ve en iyi drift simülasyonu diye bahsediyorlar ve kendimcede katılıyorum.. drift yaparken ki direksiyonun titreşimi ve arabanın kaymasına göre direksiyonun sertleşip gevşemesi en iyi dirt 3 olmaktadır. Hocam bende save olmuyor oyun,ve yarışlar çok geç açılıyor,yükleme sayfaları çok uzun sürüyor
quote:Orijinalden alıntı: lavetera quote:Orijinalden alıntı: arcalper0658 araba yarışı hastasıyım.. bütün araba yarışlarını yaklaşık 6 - 7 senedir direksiyonla oynamaktayım , en çok sevdiğim drift ise dirt 3 tedir.. adamlar ken block a drift yaptırıp, oyunun içine koyuyorlar ve en iyi drift simülasyonu diye bahsediyorlar ve kendimcede katılıyorum.. drift yaparken ki direksiyonun titreşimi ve arabanın kaymasına göre direksiyonun sertleşip gevşemesi en iyi dirt 3 olmaktadır. Hocam bende save olmuyor oyun,ve yarışlar çok geç açılıyor,yükleme sayfaları çok uzun sürüyor oyunun yüklemesinin uzun sürmesi hdd den kaynaklı hocam, bende oyun ssd ye kurulu, 6-7 sn sonra oyuna girmiş oluyorum oyun ilk çıktığı zamanlarda bende de kaydetme sorunu vardı. sorunu buradan bakarak çözdüm şimdi sorunsuzca oynamaktayım. konunun içinde bahsedilen crack ise buradadır