Şimdi Ara

En iyi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Piyasada birçok laptop markası mevcut. Hepsinin birtakım artıları ve eksileri var. Hiçbir laptop markası ekranı hakkında ayrıntılı bilgi vermiyor. Bir laptopta en sinir olduğum şey dar bakış açısıdır. Geniş açılı ekrana sahip notebooklar benim için olmazsa olmazdır. Ben piyasada 1000-1300$ aralığında olan tüm modellerden en iyi ekrana sahip olan laptopu belirlemek istiyorum. Sırasıyla en iyisi, ikincisi, üçüncüsü... Böyle bir çalışma daha önceden yapıldı mı? Yapılmadıysa forum kullanıcalarından bu konuda bilgisi olan varsa ve beni aydılatırsa sevinirim.

Saygılar
    H.E.

• hp ve acer benim bu konuda ki favorilerim.tabi sony vaio yu hesaba katmıyorum malum o çok pahalı.daha önce kullandığım dell notebookun ekranından hiç memnun kalmadım.belki o modele özgü bişeydi ama hiç iyi değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Jecket

hp ve acer benim bu konuda ki favorilerim.tabi sony vaio yu hesaba katmıyorum malum o çok pahalı.daha önce kullandığım dell notebookun ekranından hiç memnun kalmadım.belki o modele özgü bişeydi ama hiç iyi değildi.
    1300 e vaio varmı bilmiyorum araştırmak lazım ama en iyisi vaio sonra hp pavillion gelir BENCE.
  • quote:

hp ve acer benim bu konuda ki favorilerim.tabi sony vaio yu hesaba katmıyorum malum o çok pahalı.daha önce kullandığım dell notebookun ekranından hiç memnun kalmadım.belki o modele özgü bişeydi ama hiç iyi değildi.
    sony vaio'dan sonra en kaliteli ekran packard bell'de
    süper ekranları var bence en az sonyler kadar kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: linksir

Katılıyorum.
    Kendi kararımca en iyi ekran sony de ardından gelende packard bell

• quote:

Orijinalden alıntı: linksir

Alıntıları Göster
    quote:

pardon packard bell'i unuttum

• quote:

quote:

pardon packard bell'i unuttum

Alıntıları Göster
    1 numara sony....sonra diğerleri...bendeki acer 5920g nin tepki süresi 8 ms..laptoplarda ki en iyi süre.ama renk olayına gelince bence baya bi soluk renkler.üstelik parlak ekran olmasına rağmen...benq ve packerd bell lerinki iyi diye duymuştum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop daha iyi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimaxsahinabi

1 numara sony....sonra diğerleri...bendeki acer 5920g nin tepki süresi 8 ms..laptoplarda ki en iyi süre.ama renk olayına gelince bence baya bi soluk renkler.üstelik parlak ekran olmasına rağmen...benq ve packerd bell lerinki iyi diye duymuştum.

Alıntıları Göster
    Cevaplar için teşekkür ederim. O halde sıralama şu şekilde

Sony, HP, Packerd Bell, Acer,...

Peki Datron ve Asus notebooklarin ekran kalitesi hakkıda bilgisi olan var mı aceba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highenergy -- 8 Eylül 2007; 19:03:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: highenergy

Cevaplar için teşekkür ederim. O halde sıralama şu şekilde

Sony, HP, Packerd Bell, Acer,...

Peki Datron ve Asus notebooklarin ekran kalitesi hakkıda bilgisi olan var mı aceba?

Alıntıları Göster
    dell'i unutmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakar

dell'i unutmayalım

Alıntıları Göster
    sony - apple - dell ve diğerleri desek daha iyi olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimaxsahinabi

sony - apple - dell ve diğerleri desek daha iyi olur sanırım.

Alıntıları Göster
    sony sonra packard bell....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozleran

sony sonra packard bell....

Alıntıları Göster
    BİLENLER BİLİYOR SONY VE PACKARD BELL EKRAN KONUSUNDA PİYASANIN LİDERİDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mech.Engineer -- 9 Eylül 2007; 1:41:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mech.Engineer

BİLENLER BİLİYOR SONY VE PACKARD BELL EKRAN KONUSUNDA PİYASANIN LİDERİDİR.

Alıntıları Göster
    sony kullanmadım..sadece gördüm ekranı çok güzel..
    asus aynı işyerinde arkadaşımızda var..iyi...
    Toshiba a200 teknosada yarım saat inceledim..ekran güzel...
    dell...hiç görmedim..
    acer şu an 1692 kullanıyorum..güzel...ama 5920 nihayet gördüm.sanki cilalı gibi pırıl pırıl.renkler de çok canlı..bence çok güzel..bu kişilere göre değişmemeli..bilhassa lcd ekranlarda ekran ileriye yada geriye yatırmayla bakış açısına göre çok değişiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: müdür

dell...hiç görmedim..
    acer şu an 1692 kullanıyorum..güzel...ama 5920 nihayet gördüm.sanki cilalı gibi pırıl pırıl.renkler de çok canlı..bence çok güzel..bu kişilere göre değişmemeli..bilhassa lcd ekranlarda ekran ileriye yada geriye yatırmayla bakış açısına göre çok değişiyor..

Alıntıları Göster
    ya marka marka yazmıssınızda adamlar tüm bilgisayarlarında aynı ekranı kullanmıyolar. bence en iyi anlayabilme sekli alıp laptopu incelersin, model model farklılık gösterir bu lcdler.

• quote:

Orijinalden alıntı: müdür

dell...hiç görmedim..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: müdür

dell...hiç görmedim..

ilginç...5920 nin renkleri canlı mı??ben ayarlarını hiç değiştirmedim. ve bence renkleri soluk.

• sony den sonra ekranı en parlak ve görüntü kalitesi en iyi olan marka kesinlikle pbell dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hburak

sony den sonra ekranı en parlak ve görüntü kalitesi en iyi olan marka kesinlikle pbell dir.
    Evet Packard Bell çok kaliteli ama LG'de çok iyi. Sony ile yarışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medonk

Evet Packard Bell çok kaliteli ama LG'de çok iyi. Sony ile yarışır.

Alıntıları Göster
    Valla benim neredeyse iki yıllık fujitsu-siemens laptobum var.Ekranı kanımca mükemmel.Piyasada gördüğüm birçok yeni laptopdan bile çok iyi ekranı var.Yansıma ya da görüntü kaybı neredeyse yok gibi.Ama genelde sony iyidir sanırım.Bu konuda genel bir kanı olmuyor sanırım.Her modele özel olarak bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk172

ya marka marka yazmıssınızda adamlar tüm bilgisayarlarında aynı ekranı kullanmıyolar. bence en iyi anlayabilme sekli alıp laptopu incelersin, model model farklılık gösterir bu lcdler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ufuk172

en doğru cevap bu olmuş. her marka tek tip lcd kullanmaz. marka ve model olarak belirtilmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: terranigma

quote:

Orjinalden alıntı: ufuk172

en doğru cevap bu olmuş. her marka tek tip lcd kullanmaz. marka ve model olarak belirtilmeli.

Alıntıları Göster
    sony için gerek yok...adamlar zaten ekranımız en iyisi diyip 2 kat fiyat koyuyor...her modeli için ekran olarak sony lider derim.o yüzden sony i klasman dışı bırakabiliriz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.