Şimdi Ara

En iyi ekran (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lg e500 ün ekranı nasıl?mesela dışarda nasıl gösteriyor veya sağdan soldan bakınca görüntü kaltesindeki azalma ne kadar kullananlar bilgi verebilir mi?
  • bu arada lenovo yu unutmuşuz...sony-apple-lenovo
  • hiç toshibanın ürünlerinden duymadım ekran hakkında yeni sipariş verdim toshiba a100-599 onun hakkında ekran nasıl ?

toshiba a100-599
  • bencede LENOVO kesin olarak ilk beş içerisinde yer alır......
  • Neden bilmiyorum ama herkes elindeki laptopun ekranına mukemmel diyor ben anlam veremedim kimse objektif bakamıyor sanırım?

ben toshiba kullanıyorum ekranı gayet iyi yansıma vs gibi bi sorun yok.Gayet net bi goruntu var.
  • Ne olursa olsun Hd olsun,Dell'in UltraSharp ekranı Tr'ye pek girmediği için yorumlara pek katılmamış,Dell bizzat kullanıyorum,Toshiba iyi diyemem,P.Bell güzel ama Ekstra Glosy diye bi özellikvar ondan olması gerekiyor,Hp güzel Ama her platformda UltraSharp bi Dell ekranı derim.Dell'de 3 ekran var,Standart XGA bana göre çok kötü bi ekran,Xga Glosy diğer makinalar gibi parlak ekran birde ultrasharp varki birinci sınıf fullHd çözünülürlüklü kullanılmadan bilinmesi mümkün değil.Çünkü bir 17" ekranı düşünün standart Golsy ekran 1440x900 çözünülürlük verirken UltraSharp ekran 1920x1200 FullHD çözünülürlük vermektedir.Laptop alırken en önemli kıstasım ekrandır,Dellden şaşmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

lg e500 ün ekranı nasıl?mesela dışarda nasıl gösteriyor veya sağdan soldan bakınca görüntü kaltesindeki azalma ne kadar kullananlar bilgi verebilir mi?

e500'ün ekranı gayet canlı ve çok geniş bir açıdan görüntüyü bozulmadan almak mümkün. şimdiye kadar gördüğüm bütün laptoplardan daha canlı bir ekranı var ama yine de kıyaslama yapmam yanliş olabilir
  • yazılanlardan anladığım kadarıyla en güzel ekran kişinin kendi kullandığı ekran.zaten bu kadarcık farkların çok ta önemli olduğunu zannetmiyorum,sonuçta insan birmüddet sonra herşeye alışıyor bence elimizdekilerin kıymetini bilelim............
  • quote:

Orjinalden alıntı: cangiri

yazılanlardan anladığım kadarıyla en güzel ekran kişinin kendi kullandığı ekran.zaten bu kadarcık farkların çok ta önemli olduğunu zannetmiyorum,sonuçta insan birmüddet sonra herşeye alışıyor bence elimizdekilerin kıymetini bilelim............

Valla bende SONY-LENOVO-APPLE yok...hiç de olmadı...benim kullandıklarım asus,hp,acer..ki şuanda evimde asus ve acer var.2 sinin de ekranını ne övdüm ne de sıralamaya soktum.ben objektif yazdım.(hatta bendeki acer ınkini kötü buluyorum-soluk geliyor renkleri bana)...
  • dedimya herkes bütcesi dahilinde en iyi cihazı alıyor dolayısı ile bazı özelliklerden feragat etmiş oluyor o nedenle en iyi ekran kendinin olan ekran.....
  • Burada Toshiba kullanıcısı yok sanırım... Zira, bu tartışmanın sonucu bu kadar uzamazdı
    Toshiba kullanıcıları başka bir markaya geçiş yaptıkları taktirde en başta Toshiba'nın görüntü kalitesini bulamadıklarını belirtiyorlar...
  • en iyi ekran yeni 15" led ekranlara sahip mac book pro olsa gerek. vaio, dell, asus, lg yada hp nin de ekranları güzel. her modeli değil ama güzel olan modelleride var. gözden kaçan bi noktayı ilk msjdan ilgili yeri alıntı yaparak aktarıyorum,

Ben piyasada 1000-1300$ aralığında olan tüm modellerden en iyi ekrana sahip olan laptopu belirlemek istiyorum.

hemen her markanın üst modellerindeki ekranlar iyi, sonuçta dünyada lcd panel üreten 5 - 6 firma ya var ya yok. sanırım alıntı yaptığım yeri göz önüne alarak soruyu tekrar yanıtlarsanız daha sağlıklı sonuçlar elde edeceğiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 11 Eylül 2007; 21:59:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

en iyi ekran yeni 15" led ekranlara sahip mac book pro olsa gerek. vaio, dell, asus, lg yada hp nin de ekranları güzel. her modeli değil ama güzel olan modelleride var. gözden kaçan bi noktayı ilk msjdan ilgili yeri alıntı yaparak aktarıyorum,

Ben piyasada 1000-1300$ aralığında olan tüm modellerden en iyi ekrana sahip olan laptopu belirlemek istiyorum.

hemen her markanın üst modellerindeki ekranlar iyi, sonuçta dünyada lcd panel üreten 5 - 6 firma ya var ya yok. sanırım alıntı yaptığım yeri göz önüne alarak soruyu tekrar yanıtlarsanız daha sağlıklı sonuçlar elde edeceğiz..

hımmm ewet fiyat aralığını şimdi gördüm...o fiyat aralığında iyi lcd ye sahip daha doğrusu seçim yapabileceğimiz farklar yaratacak bi marka olduğunu sanmıyorum...o fiyat aralığında hepsi sanırım birbirine yakındır.....bu arada apple oled ekran konusunda haklısın...ama daha türkiyede yok sanırım.

• var, ağustosdan bu yana satışta

3 model var. 2.2ghz ve 2.4ghz 15" modellerde 1440x900 led ekran kullanılırken 17" lik modelde 1680x1050 klasik ekran kullanılmış..
  • Acaba nedir ??
  • quote:

var, ağustosdan bu yana satışta

3 model var. 2.2ghz ve 2.4ghz 15" modellerde 1440x900 led ekran kullanılırken 17" lik modelde 1680x1050 klasik ekran kullanılmış..

ilginç, çözünürlükleri azmış apple ın oled lerinin...oled e özel mi acaba bu?..(biraz başlığı dağıttık galiba,kusura bakmayın)
  • DOSTUM BU KONUDA DA PARAYI VEREN PARLAK EKRANI GORUO. ANCAK HEM CAZİP HEM EKRANI GUSEL OLSUN DİOSAN DİĞER OZELLİKLERİ SENİ MEMNUN EDCEKSE PACKERDBELL TAVSİYE EDERİM. MX66 OLABİLİR YA DA 67
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

quote:

var, ağustosdan bu yana satışta

ilginç, çözünürlükleri azmış apple ın oled lerinin...oled e özel mi acaba bu?..(biraz başlığı dağıttık galiba,kusura bakmayın)

benide oldukça kıl etti bu durum. ayrıca apple ın halen daha aynı tasarımı kullanması, disklerin 5200rpm olması bi diğer kıl eden unsur.

• ben lenovo kullanıyorum. ekranı bence gayet başarılı, yansıma yapmıyor. ancak siyah görüntülerde gölgelenme oluyo. snrım bu da bir çok laptop un ortak sorunudur. bu arada toshibaların ekranını da çok beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cukkaSG -- 16 Eylül 2007; 15:51:01 >
  • En iyiyi berlirlemek için kullanılan yöntem nedir acaba?
    Herhangi bir test yada inceleme olmadan bu şekilde bu iyi bu kötü demek doğru değil bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.