Şimdi Ara

en iyi en sorunsuz benzinli motoru hondanın ürettiği doğrumu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
17.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

japon disiplindir

Alıntıları Göster
    Hondanın motor konusunda çok abartıldığına inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-34

• quote:

Orijinalden alıntı: thecubamojito

quote:

çok iyi ya

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hondanın iyi bir motor üreticisi olduğu ortada ama ürettiği motorlar genelde atmosferik motorlar bu durum diğer japon otomobilleri içinde geçerli.En dandik atmosferik motor bile , düzgün kullanım ve bakımla çok yüksek kilometrelere ulaşabilir.O yüzden atmosferik motora sahip japon otomobillerinin, genel anlamda sorunsuz olmaları bana göre pek önemli bir durum değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Hondanın iyi bir motor üreticisi olduğu ortada ama ürettiği motorlar genelde atmosferik motorlar bu durum diğer japon otomobilleri içinde geçerli.En dandik atmosferik motor bile , düzgün kullanım ve bakımla çok yüksek kilometrelere ulaşabilir.O yüzden atmosferik motora sahip japon otomobillerinin, genel anlamda sorunsuz olmaları bana göre pek önemli bir durum değil.

Alıntıları Göster
    İnsan duygulanır 1000000 milden sonra yeni bir Accord gelince fabrikadan. Video çok güzel.

• quote:

quote:

video çok hoş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: koraypro

quote:

quote:

video çok hoş :)

Alıntıları Göster
    Toyota Mercedes Honda kapışır

• quote:

quote:

Vidyo gerçekten güzel fakat düzgün kullanımla 1 milyon deviremeyecek bir Japon aracı yok.Honda için şu örnekte yerindedir sabredip izlerseniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

hem dünyanın en buyuk motor ureticisi hemde dizel motor üretemiyor enteresan tezat durum.

FAzla birşey istiyoruz sizden biliyorum ama lütfen biraz araştırıp girin konularada kendinizi küçük duruma düşürmeyin ya oldumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

hem dünyanın en buyuk motor ureticisi hemde dizel motor üretemiyor enteresan tezat durum.

FAzla birşey istiyoruz sizden biliyorum ama lütfen biraz araştırıp girin konularada kendinizi küçük duruma düşürmeyin ya oldumu.

Alıntıları Göster
    bu honda motor konusu abartılmış efsane yapılmış, evet diğer japonlar gibi hondaların motorları az sorunludur ama çoğu kişinin algıladığı gibi süper ötesi hiç sorun yapmaz değildir, her firmanın teknolojisi kalitesi birbirine yakındır ve araba sadece motordan ibaret değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

Alıntıları Göster
    Bu videoyu eklemesem olmucak galiba...

http://www.streetfire.net/video/Volvo-How-hard-it-is-to-a_29230.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 4 Ocak 2012; 21:44:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Bu videoyu eklemesem olmucak galiba...

http://www.streetfire.net/video/Volvo-How-hard-it-is-to-a_29230.htm

Alıntıları Göster
     en iyi en sorunsuz benzinli motoru hondanın ürettiği doğrumu?

• quote:

quote:

İlk 15 saniye herşeyi açıklıyor. Bu yollarda bu sürüş tarzıyla sürsem ben 2 milyon mil yaparım ama o accord istanbula gelsin, yoldan rastgele bir şöför çevirelim 2 ay köprü trafiğine girsin sonra konuşalım

NOT 1: Bu arada "al 1 milyon da bununla yap" der gibi yeni accord vermişler, çok iyi ya.
    NOT 2: Türkiyede olsa bu araca 200bin km + 10 yaştan sonra alıcı bulamazsın ölü fiyatına alırlar heralde. Araç 1.6 milyon yapıyor ama önemli değil biz aracı sürmek için değil km göstergesine bakmak için alıyoruz. 60 bini geçti mi hemen elden çıkarmalısın. 100bin psikolojik sınırını geçtiyse zaten son sahibi olmuşsun demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 4 Ocak 2012; 22:22:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Motor sorunsuzluğu deyince honda toyotanın önünde diz çöker tövbe ister

Pek küçük sanayi sitelerine yolunuz düşmüyor herhalde.
  • 2.5 mitsubishi l300 vardi bir donem bizde 250.000 kmde sattik km dusulurulmustu tik yoktu valla ::))
  • Evet gerçekten Honda, Mazda ve bunun gibi Japon otomobilleri genelde sorunsuzdur. Iki dayımda Japon otomobil hastası diyebilirim. Birinde Mazda 6 diğerinde Honda Civic (2006) var şuana kadar hiç sorun çıkarmadılar ama öte yandan da benim 2006 model VW aracımda dizel motor olmasına rağmen en ufak sorun yaşamadım hatta birde 1999 model bir VW marka aracım var yaklaşık 500.000 km yol yapmış durumda ama hala sapasağlam çalışmakta. Sorunuza gelecek olursak bana göre en iyi benzinli motoru Honda ile Mercedes yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Evet gerçekten Honda, Mazda ve bunun gibi Japon otomobilleri genelde sorunsuzdur. Iki dayımda Japon otomobil hastası diyebilirim. Birinde Mazda 6 diğerinde Honda Civic (2006) var şuana kadar hiç sorun çıkarmadılar ama öte yandan da benim 2006 model VW aracımda dizel motor olmasına rağmen en ufak sorun yaşamadım hatta birde 1999 model bir VW marka aracım var yaklaşık 500.000 km yol yapmış durumda ama hala sapasağlam çalışmakta. Sorunuza gelecek olursak bana göre en iyi benzinli motoru Honda ile Mercedes yapıyor.
    Doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Doğru.

Alıntıları Göster
    En sorunsuz motoru hondanın yaptığı tartışmaya açık bir konu.
    Ama şurası kesin "en sorunsuz motor en iyi motor demek değildir".
    Günümüzde motor teknolojisinde en az sorunsuzluk kavramı kadar önemli olan bir diğer kavram "verimlilik" kavramıdır. Bu ise günümüzde motor teknolojisinde "down-sizing,düşük hacimden yüksek performans" prensibi ile sağlanıyor.
    90 lı yıllarda motor teknolojisinde önemli atılımlar yapan 2000 li yılları es geçen honda nihayet 2010' lu yıllarda bu prensibe uygun motorlarını yavaş yavaş arz etmeye başlıyor.
    Honda biraz geç kalmış olsa da sahip olduğu tecrübeyle bu teknolojiye uygun türünün en iyi örneklerini verecektir diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Doğru.

Alıntıları Göster
    honda motorları sorunsuzluklarının yanı sıra çalışma karakterleri, üst devirlerde bile titreşimsiz çalışmalarıyla fark yaratıyorlar,

sorunsuzluk haricinde benzeri karakter bmw motorlarında da belirgin, motosiklet üretmenin getirdiği bir bilgi birikiminin yansıması olsa gerek...
  • Evet, dogru.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.