Şimdi Ara

en iyi fps multiplayer oYun hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Black ops
    battlefield bad company 2

Hangisini almalıyım sizce?

• Bad Company 2 + Vietnam

Ayrıca kesinlikle Orange Box her oyuncunun arşivinde bulunması gereken bi paket. 30 TL civarı fiyatı ve Team Fortress 2, Half Life 2, Half Life 2: Episode 1-2, Portal bulunuyor. Team Fortress 2 saatlerce oynanabilecek harika bir multiplayera sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Bad Company 2 + Vietnam

Ayrıca kesinlikle Orange Box her oyuncunun arşivinde bulunması gereken bi paket. 30 TL civarı fiyatı ve Team Fortress 2, Half Life 2, Half Life 2: Episode 1-2, Portal bulunuyor. Team Fortress 2 saatlerce oynanabilecek harika bir multiplayera sahip.

binlerce multiplayer modlarınıda unutmamak gerek.
    Bad campany 2 güzeldir onun kadar gerçekçi atmosfer bilmiyorum onun dısında swat 4de iyidir
    ve cs source.
  • tabikide bfc2 cod 7 crysis vs güzel
    gelelim güzel mmofps lere
    genesis AD
    alliance of valiant arms
    operation 7
    alternatif olabilir.
    Bende crysis 2 yi bekliyorum bakalım.Güzel olmayacak gibi ama orijinal alacağım :)
  • crysis 2 benim pc kaldırmaz gibi :D

intel core i7
    Geforce gts250 Bu ekran kartıyla oynıyamam herelde.
    4 gb ram

crysis 2 i oynamak işkence gibi olur bana göre ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psc3 -- 14 Mart 2011; 21:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psc3

crysis 2 benim pc kaldırmaz gibi :D

intel core i7
    4 gb ram

Şaka sanırım
    Crysis 2'nin betasını sevmedim ben. Call of Duty gibi arcade yapmışlar. En fazla 5-6 maç oynadıktan sonra sıkacak cinsten.
  • ozaman en iyisi battlefield bc2 alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psc3 -- 14 Mart 2011; 21:50:13 >
  • quote:

ozaman en iyisi battlefield bc2 alayım

bende baktım kutulu yoktu almadım :)
    Zaten 4 nisandahttp://battlefield.play4free.com/en/
    battlefield free olacakmış.Bad company 2 gibi grafiklere sahip olurmu bilemem :)

quote:

Şaka sanırım
    Crysis 2'nin betasını sevmedim ben. Call of Duty gibi arcade yapmışlar. En fazla 5-6 maç oynadıktan sonra sıkacak cinsten.

Senden betayı indirmeni beklemezdim :) Multiplayer demosuna gelince görünmez olup pusumak güzel olabilir.Türklerle oynandıktan sonra güzel olmayacak oyun yok.

quote:

crysis 2 benim pc kaldırmaz gibi :D

intel core i7
    4 gb ram

intel çift çekirdek
    4 gb ddr2 dandik ram
    ati x1600 ile en düşükte açabildim.Kasma yapmasına rağmen oyunu kavrayabildim.Sende dx9 herşey kapalı açarsın indir demosunu 1,5 gb.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

ozaman en iyisi battlefield bc2 alayım

bende baktım kutulu yoktu almadım :)
    Zaten 4 nisandahttp://battlefield.play4free.com/en/
    battlefield free olacakmış.Bad company 2 gibi grafiklere sahip olurmu bilemem :)

quote:

Şaka sanırım

Senden betayı indirmeni beklemezdim :) Multiplayer demosuna gelince görünmez olup pusumak güzel olabilir.Türklerle oynandıktan sonra güzel olmayacak oyun yok.

Aklımda yanlış kalmış multiplayer betadan bahsediyordum.

Battlefield P4F Battlefield 2'nin free hali gibi birşey. Tabiki artık orjinal olarak satışları azalınca türlü numaralarla yeni birşeymiş gibi sunmaya başlıyorlar. Battlefield 2'nin ek paketleri zaten ücretsizleştirilmişti son zamanlara doğru bildiğim kadarıyla.

• battlefield p4F de tek class seçmek zorunda kalıcaz her maçta ayrı class yok Bıldıgım kadarıyla,BF parası diye bişey olucak silahların ihtidarlıgında oynanacak oyun açıkcası pek cazip gelmiyor.
  • black ops --- yeni oyun modları ve haritalarda güzel --lag çok var çoklu party yaptığınızda çekilmez derecede ground war felan,,

modern warfare 2 --- silahlar mükemmel -- haritarda güzel --ama hile var her 10 oyundan 1 inde karşılaşırsınız- kulaklıkla sesler çok boğuk

bad campany 2 --- atmosfer güzel - silahlar yarama gerçekçilik sıfır ,,lag yok haritalar çok büyük neredeyse küçük harita yok onun için snipercı kaynıyo oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crow-

black ops --- yeni oyun modları ve haritalarda güzel --lag çok var çoklu party yaptığınızda çekilmez derecede ground war felan,,

modern warfare 2 --- silahlar mükemmel -- haritarda güzel --ama hile var her 10 oyundan 1 inde karşılaşırsınız- kulaklıkla sesler çok boğuk

bad campany 2 --- atmosfer güzel - silahlar yarama gerçekçilik sıfır ,,lag yok haritalar çok büyük neredeyse küçük harita yok onun için snipercı kaynıyo oyunda

Battlefield'ın amacı zaten savaş simülasyonu yaratmak. Call of Duty ise arcade, düşman karşına çıktığında bas mouse'a, ölsün. Ayrıca girdiğin servera bağlı sniper durumu. Takım oyunu daha üstün seviyede oluyor benim girdiklerimde.

• Öncelikle soruna çok çeşitli cevaplar bulabilirm

Şimdi ''BelieveMe''nin dediği gibi Bad Company + Vietnam(vietnam bende var fakar eski türlü şeyleri sevmem teknoloji severim eğer sende böyleysen alma derim ama al ya )

Orange Box -gene ''BelieveMe''nin dediği gibi - kendine her 'gamer' diyenin arşivinde olması gereken çok eğlenceli oyunları içinde barındıran bir pakettir

Sana tavsiyem parayla satılan FPS ' lerden al yoksa bedava FPS'ler FPS'den soğmuna neden olabilir

FPS BFBC 2'den sorulur !

Şimdi gelelim CRYSIS 2'ye

Sırf Multiplayer'i ve TÜrkçe özelliği bulunduğu için aldım,senaryo güzel ama oynayıp kenara koyulacak bir oyun,multiplayerde adam bulamıyorum o derece kötü bir multiplayer var

EDİT : Askalsın CRYSIS 2'yi unutuyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuards -- 27 Nisan 2011; 17:09:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.