Şimdi Ara

EN İYİ FREE ANTİVİRUS PROGRAMI HANGİSİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
1
Favori
120.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avg en iyisi herşeyi zararlı olarak görüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AVG kulanıyorum ama hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

AVG kulanıyorum ama hadi bakalım

avg mi sistem dosyamı isim benzerliginden virüs görüp sistemimi cökerten program
  • Ama öyle virusler de var. svchost.exe gibi..
  • tabi ki ama o virüsten bahsetmiyorum. su an aklıma gelmedi ama virüs ile sistem dosyasının arasında sadece bir harf vardı. (bkz: ayşe,ayşen)
  • avira nin sitesini hacklemisler :D Tezata bak. Hacklemenin filistin icin olmasi hosuma gitmedi degil
  • Nyroy kullanıcısına yanıt
    Avira yahudi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

Avira yahudi mi?

Avira Alman mali

• Microsoft Security Essentials
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Microsoft Security Essentials

Sen yenisin galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Microsoft Security Essentials

Sen yenisin galiba

ben antivirüs kullanmam ama illa bir şey kullanmak isteyen olursa diye yazdım. Para verip antivirüs alanlar da kusura bakmasınlar para harcayacak yer arıyorlardır herhalde ondan almışlardır.

Security Essentials işini iyi yapar, ssitemi yormaz, sürekli güncellenir ve bedava. Bir antivirüsten başka bir şey beklenemez zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 9 Ekim 2013; 0:30:20 >
  • Merhaba,
    Microsoft Essential diyenlere şunu haber olarak vereyim, Microsoft artık 3 rd bir antivirüs kullanmasını istiyor kullanıcılarından
    http://www.howtogeek.com/173291/goodbye-microsoft-security-essentials-microsoft-now-recommends-you-use-a-third-party-antivirus/
    Bununla birlikte ben avast tan aviraya geçtim. Sebebi yazılım öğrenmeye çalışıyorum ve avast c# konsol uygulamasını çalıştırmak istediğimde hep sorun çıkardı. ben de çözemedim ö yüzden avira dayım. ha birde satranç akademisi dersleri kısmını temiz diye raporlasamda bir türlü bu sayfaya erişmimi sağlamadı.
    O yüzden birasda kullanıcının kullandığı programlar la alakalı bir durumdur

• kdutman K kullanıcısına yanıt
    Bisey sormak istiyorum Avast nasildi? Ben uzun sureli kullanmadigim icin bilmiyorum merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

Avira yahudi mi?

Avira Alman mali

Arkadaşın biri sitesi filistin için hack yedi dedi de bende öylesine dedim .

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Ben söyliyeyim uzun süre kullandım eset in göremediği rootkit i gördü çok şaşırdım çok farklı özellikleri var gayet yeterli avg ve aviradan daha iyi bence.

• Avast makineyi kasıyor, imzamdaki sistemde 5 dk sorna anca makinayı rahat bırakıyordu. Onun haricinde web sitelerini de taraması iyi idi. ancak fazla yoruyor bence
  • avast 9 derim indirin - çok iyi sadece tarama yapınca biraz yavaş gibi geldi
  • Bu sistem için free antivirüs öneriniz nedir?

i3 2.1 ghz işlemci, 3 gb ram, gt 520m ekran kartı, Win 7 Ultimate.
  • Bana göre:

1- Avira
    2- Avast

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA -- 18 Ekim 2013; 20:47:11 >
  • Avira başlı başına bir virüs. Yani antivirüs programı değil virüs programı o yüzden tavsiye etmem. Norton ve Avast kullanabilirsin. Avastı ben kendimde kullanıyorum bilgisayarım ne kasıyor ne de bilgisayarıma virüs bulaşıyor. Buna ek olarak direk 1 yıllık korumalı oluyor üyeliği yeniledikçe. Yani benim sana tavsiyem Avast antivirüs programıdır. Ama yine de karar senin...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.