Şimdi Ara

EN İYİ FREE ANTİVİRUS PROGRAMI HANGİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
120.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm konuyu cevaplayab-nlar için teşekkürler.
  • Avast free antivius 8 en iyi ucretsiz antivirusdir
  • arkadaşım kaspersky yi sahte olarak aynen para vermiş gibi kullanabilirsin biraz araştır özellikler oyun cehenneminden
  • ben avg kullanıyorum ama artık free değil sanırım, deneme sürümünün bitmesine 1 gün kaldı diye mesaj geldi bugün

bu arada kullanıcı dikkatliyse kolay kolay virüs girmez, antivirüs olmadan yaklaşık 1 sene kullanmışlığım vardır ama yine de kuruyorum artık bulunsun diye
  • ya arkadaşlar ben aeset nod32 6 indirdim serial ini bulamıyorum bir yardımcı olurmusunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewdewdwe

arkadaşım kaspersky yi sahte olarak aynen para vermiş gibi kullanabilirsin biraz araştır özellikler oyun cehenneminden

Kaspersky biraz kastırmıyor mu?
  • Avg en iyisi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcının kendisi en iyi antivirusdur. (arasıra Malwarebytes~Anti Malware taratmak yeterli)

• quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Kullanıcının kendisi en iyi antivirusdur. (arasıra Malwarebytes~Anti Malware taratmak yeterli)

Örnek program?
  • Eset Smart Security 5
  • Ben ücretli kullanıyorum ancak, avira antivir'in ücretsiz sürümünü de zaman zaman kullandım ve memnun kaldım.
  • avast free ıyı lısanslı alamam dıyorsan gerek duymuyorsan avast free ıyıdır. kurulumu falanda guzel guncellemesı falan sıkıntısı yok hıc
  • AntiVir kullanıyordum. ama ücret isteyince geçen sene McAfee 3Pc için 15 TL gittigidiyordan aldım. o sırada mediamarkt vs mağzalarda 80TL civarındaydı...

bu sene süresi doldu. nette araştırma yaptım. kıyaslayan sitelere baktım. BitDefender hoşuma gitti. 3PC için gittigidiyorda 32 TL ye buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkn327

EN İYİ FREE ANTİVİRUS PROGRAMI HANGİSİ?

Avira
    Avg
    Bit defender
    Malwarebytes
    ucretsiz olarak iyidirler @HiqhWoltage

• Bedava iyi ücretsiz program yoktur

Bedavaya Çalışır mısın diye sorsam hayır dersin o yüzden Anca kendini kandırırsın

50 tl 1 Senelik Al O kadar Düşmediyseniz eğer Zaten bilgisayar başında işiiz ne

biraz sert oldu ama tecrübe konusuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel TR

Bedava iyi ücretsiz program yoktur

Bedavaya Çalışır mısın diye sorsam hayır dersin o yüzden Anca kendini kandırırsın

arkadas sert girmis ama dogru söze ne hacet.. ayrıca para vermenize de gerek yok. kampanyaları takip edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beckham'ın Varisi

quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel TR

Bedava iyi ücretsiz program yoktur

arkadas sert girmis ama dogru söze ne hacet.. ayrıca para vermenize de gerek yok. kampanyaları takip edin.

Tabii ki ücretsiz versiyon ücretliye göre kırpılmıştır. Bu gayet doğal. Ama şu da var belli bir yere kadar koruma sağlar. Bence hiç olmamasından daha iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.