Şimdi Ara

En iyi Freeware listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
3.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konu çok güzel.lütfen devam edelim.oldukça yararlı bilgiler edindik.movi maker türü video işleme programları hakkındaki önerileriniz nedir
  • Antivirus kısmında AVG free yi es geçmişsiniz. Bu programdan çok ama çok memnunum, önceden avast, avira kullanmıştım devamlı viruslerle mücadele, şimdi ise çok rahatım. Online armor güzel fakat pc yi kullanmayı işkence haline getiriyor. Oyun oynamak imkansız.

Acronis i nasıl buluyorsunuz? bootcd si normal pc ye kurulan ücretli sürümü değil.
  • Özür dilerim arkadaşlar konuyu unutmuşum. Hemen cevapları veriyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: kabrero

tesekkurler, oldukca faydalandım

Teşekkürler. Yardımcı olabildiysem ne mutlu...

quote:

Orijinalden alıntı: sado0532
    konu çok güzel.lütfen devam edelim.oldukça yararlı bilgiler edindik.movi maker türü video işleme programları hakkındaki önerileriniz nedir

Video editor olarak Avidemux'u belirtmiştim. Hem donanımlı hem de kullanımı kolay. Help kısmı da epey bilgilendirici. Bu birazda senin ne aradığına bağlı. Mesela aradığın bir özellik var bunu bulmak istiyorsun bu özelliği sadece genel açıdan oldukça vasat bir programda bulabilirsin. Diğerlerinde de olmayabilir. Wax, VirtualDub, VideoSpin gibi programlara da bakabilirsin. Windows Live Movie Maker da iyidir ama genel tavsiye birkaç programı beraber bulundurman.

quote:

Orijinalden alıntı: minimalist
    Antivirus kısmında AVG free yi es geçmişsiniz. Bu programdan çok ama çok memnunum, önceden avast, avira kullanmıştım devamlı viruslerle mücadele, şimdi ise çok rahatım. Online armor güzel fakat pc yi kullanmayı işkence haline getiriyor. Oyun oynamak imkansız.

Acronis i nasıl buluyorsunuz? bootcd si normal pc ye kurulan ücretli sürümü değil.

AVG'yi çok önceleri epey bir kullandım. Virüs tespit oranı pek yüksek değil ama bana göre yine de yeterli. Dediğim gibi antivirüsler olmazsa olmaz değil bana göre bir bilgisayar için. Halen de kullanmıyorum bir sorunum da yok :) İşin ilginç yanı Avast, Avira gibi antivirüslerle arasında ciddi bir fark var fakat halen de Cnet'te en fazla indirilen program konumunda. Bir ara tekrar yükleyip incelemeliyim. Neler güncellendi bilmiyorum. Panda'yı da deneyebilirsin. Bu mesele aklımda ileride gerekli bilgileri paylaşacağım.

Acronis'e gelince. Her harddisk için kullanılamıyor bilgisini buldum. Kendim kullanmadım ama Seagate ve Maxtor için ayrı Western Digital için ayrı bir programı bulunuyor. Diğerleri için yok. Bu konuda sana EaseUS Todo Backup Free 3.5 tavsiye edebilirim. Son derece donanımlı ayrıca Easus kalitesi var sonuçta... Kullanımı da kolay. Zaten Easus programları hep kolay kullanımlıdır. Alternatif olarak Paragon Backup & Recovery indirip deneyebilirsin ama Easus eminim işini görecektir. İndir dene memnun kalmazsan söyle.

• AVG'yi bugün birazcık test etme fırsatım oldu, yine eski AVG'den pek bir farkı yok gibi geldi. Virüs olmayan şeyleri virüs olarak gösterdi. Ayrıca bazı önemli virüsleri de bulamıyor. Arayüz yine kasıntılı. İnterneti çok az birşey yavaşlatıyor link scanner özelliğinden dolayı. Ortalama bir antivirüs gibi geldi bana ama öncelikli olmasını sağlayacak bir özelliği halâ yok. Avast ve Avira'yı beğenmediyseniz Panda'yı da deneyin kullanımı basit, hafif ve başarılı bir antivirüs. Microsoft Security Essentials da epey başarılı.
  • Güvenlik başlığı altına kesinlikle Comodo Internet Security eklenmeli diye düşünüyorum. Antivirüs, gerçek zamanlı koruma, otomatik güncelleme, güvenlik duvarı, sandbox, türkçe dil desteği ve daha birçok özelliği ile ev kullanıcısı için en iyi ücretsiz çözümlerden biri. Bir de buna Comodo'nun kurucusu/sahibi ve CEO'sunun türk olduğunu ekleyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

Güvenlik başlığı altına kesinlikle Comodo Internet Security eklenmeli diye düşünüyorum. Antivirüs, gerçek zamanlı koruma, otomatik güncelleme, güvenlik duvarı, sandbox, türkçe dil desteği ve daha birçok özelliği ile ev kullanıcısı için en iyi ücretsiz çözümlerden biri. Bir de buna Comodo'nun kurucusu/sahibi ve CEO'sunun türk olduğunu ekleyebiliriz.

Comodo Internet Security de çok başarılı program. Online Armor Free ile arada fazla bir fark yok. Evet CEO türk ve ben de şu an bu mesajı Comodo Dragon üzerinden yazıyorum :) Comodo'nun ürünleri gerçekten kaliteli.
  • eyvallah
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.