Bildirim
En iyi gösterge paneli hangi arabada ? (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Telefon ile çekildi normalde gözleri yoran cinsten bir aydınlatma yok araçta -
-
-
-
aktif olarak kullandigim tft gosterge paneline sahip iki arac var : v40 ve 2014 RR sport. iki araci da alirken ozellikle tft li olmalarina ozen gosterdim sunu soyleyebilirim ki RR in ekrani bana biraz fos geldi internetteki gorsellere bakarak hic canlisini gormeden istedim o ekrani ama hic bir grafik ozelligi yok gorsellerdeki kadar cekicide degil. Temalarindan, renk ve seklinden dolayi V40'taki ekran RR Sporttaki ekrandan daha cok hosuma gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu çok kötüymüş hocam ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Güncel kasa Accord'un akşamları çok güzel oluyor paneli.
Ayrıca 7. nesil ES Civiclerinde çok güzel.
Beyaz ve Mavi renkleri çok sevdiğim için beyaz ve mavi baskın panellerin hepsi çok güzel gözüküyor. -
-
-
-
Maseratinin eski bir modeli ben de bilmiyorum. En çirkin tasarımlar arasında görmüştüm -
quote:
Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem
-
genel olarak beyaz ışıklı, kırmızı ibreli ve 0 ı saat 6 yönünden başlayan gösterge panelleri hoşuma gidiyor, ayrıca km display (dijital), devir ise ibre olursa ballı kaymak olur, ve bilgilerin aynı anda göründüğü büyükçe yol bilgi ekranı, var mı böyle bi model arkadaşlar ???
meselam 0 da en aşağıdan başlasaydı tam dı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 20 Haziran 2014; 14:56:59 > -
v40 iyiymiş..
en azından ulaşılabilir.. :s -
-
tüm audi modelleri ve 206'nın gösterge paneli -
Kendi aracımın gösterge paneli çok hoşuma gidiyor. Giulietta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atatuncel -- 20 Haziran 2014; 15:07:23 > -
Alfa Romeo ların 90 derecelik bapımsız ibreleri diyecektim siz eklemişsiniz. Kadran dediğin analog ve bağımsız olur. Bağımsız dan kastım ayrı ayrı yuvarlak silindir tüp çerçevelerin içinde olması.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X