Şimdi Ara

EN İYİ HAFİF TİCARİ, FORD TOURNEO CONNECT... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
1
Favori
48.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok abi, ucuz yollu çözümlere konsantre olacaksın, işini görüyorsa ne ala, yok memnun kalmadın mı, o zaman yavaş yavaş kesenin ağzını açacaksın, ta ki "İşte budur" diyene kadar...

quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

Orijinalden alıntı: wkwwlwig

Mümkün mertebe öyle yapacağım, ama component olmayacak, ancak co-axial alabilirim, component alacak olduktan sonra geriye fazla bir maliyet kalmıyor.

Ya bu arada, her mesajdan sonra 1 dakika beklemek gerekiyor, neden böyle bir uygulama yapmışlar acaba? Bak hala bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum, hah tamam şimdi.

component Alırsan anfide alman gerekiyor geriye bass kalıyorda oda 250 tl cıvarında bişey

1 dk bekletme olayı sistemde aşırı yüklenmeyi önlemek can abi

• Günaydın..
    Can öğlen civarı orad'a isen gelicem senin iş tamam ..
  • Abi şimdilik buralardayım gibi görünüyor, telefonlaşalım.

quote:

Orijinalden alıntı: Redmilk

Günaydın..
  • Tamam.
  • quote:

Chip konusunda şehir içi hızlarda haklısın, ama uzun yolda yakıt tüketimini düşürdüğü söyleniyor, hem istediğin hıza daha çabuk ulaşıyorsun, hem de o hızı koruman kolaylaşıyor. Aslında chip tuning sonrası elde edeceğin güç değil torka bakman daha doğru, zira kullanırken hissettiğin şey güç değil torktur.

Şehir içindede sakın kullanımda biraz azalma oluyor yakıtta ama olay sakın kullanmakla bitiyor bende arabada babam yoksa pek sakin hızlanmam

Uzun yolada çok gitmedigim için yakıt tasarufu olarak bana bi faydası olmaz ama gelecek fazladan güç ve tork'a değer ama şuanda yaptırabilcegim biyer yok ilerde şatlar elverirse aklımın bi kösesinde yaptırırım...

hezerfen
    Chip olayı senin çok işine yarar ama, uzun yolda taşaruf yapmana yardımcı olur ve genelde uzun yol yaptıgın içinde araca zararı olmaz(sık sık zorlamadıgın için)

• Sabah azdaha connect'in sağ tarafı kople gidiyordu

5.30 cıvarı annemi köye götürüyordum şehir içinde yol boş diye 70-80'le gidiyordum(çift şeritli bölünmüş yol şehir içi) sol şeritten gidiyordum(sağ şeritte bazen araba oluyor diye pek kullanmam) sağ şeritte park halinde araç vardı benım az önümdede 50-60 km ile giden biri vardı sağ şeritte bende aniden fren yapmiyim diye hızımı azaltmadım sağ şeritteki sürücüde aynaya bakmadan yola çıkar diye(genelde bunu çok yapıyorlar) 2 kez kornaya baştım uyardım ve 1 gözüm sağ şeritteki araçta iken geçiyordum yanından adam hiç soluna bakmadan(korna ilede uyarmıştım üstelik) birden sol şerite önüme kırdı allahtan alan biraz genişti milim farkla sıyrıldım...

Valla başka bi sürücü hatası yüzünden aracımda hasar olsun direk nahtarı veririm kendisine ve kasko değerinde yazan ücreti alırım ondan sonra kasko işlemleri ile kendi uğraşsın aracı yaptırıp binermi satarmı beni ilgilendirmez kaza yapmış araca binmeyi sevmem + ilerde satmasıda başka bi dert...

• quote:

Abi şimdilik buralardayım gibi görünüyor, telefonlaşalım.

quote:

Günaydın..

CONNECT'lerin önünde bir fotoğraf çekinin de, dünya gözüyle görelim bu dostuluğu.
  • quote:

Sabah azdaha connect'in sağ tarafı kople gidiyordu

5.30 cıvarı annemi köye götürüyordum şehir içinde yol boş diye 70-80'le gidiyordum(çift şeritli bölünmüş yol şehir içi) sol şeritten gidiyordum(sağ şeritte bazen araba oluyor diye pek kullanmam) sağ şeritte park halinde araç vardı benım az önümdede 50-60 km ile giden biri vardı sağ şeritte bende aniden fren yapmiyim diye hızımı azaltmadım sağ şeritteki sürücüde aynaya bakmadan yola çıkar diye(genelde bunu çok yapıyorlar) 2 kez kornaya baştım uyardım ve 1 gözüm sağ şeritteki araçta iken geçiyordum yanından adam hiç soluna bakmadan(korna ilede uyarmıştım üstelik) birden sol şerite önüme kırdı allahtan alan biraz genişti milim farkla sıyrıldım...

Valla başka bi sürücü hatası yüzünden aracımda hasar olsun direk nahtarı veririm kendisine ve kasko değerinde yazan ücreti alırım ondan sonra kasko işlemleri ile kendi uğraşsın aracı yaptırıp binermi satarmı beni ilgilendirmez kaza yapmış araca binmeyi sevmem + ilerde satmasıda başka bi dert...

Geçmiş olsun uğur,allah korumuş.

• Tşk ederim mehmet abi...

Trafikte biniçsiz ve yolda tek kendi varmış gibi araba kullananlar oldukça butur kazalar sıkça atlatıyoruz malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Abi şimdilik buralardayım gibi görünüyor, telefonlaşalım.

quote:

Günaydın..

CONNECT'lerin önünde bir fotoğraf çekinin de, dünya gözüyle görelim bu dostuluğu.

Can resim çektirmeye utanıyor,onun yerine bunu ekliyim..

EN İYİ HAFİF TİCARİ, FORD TOURNEO CONNECT...

• 200TL chiptuning kampanyamız ,

http://www.ecotorq.com/chiptuning/

BU fırma sitede yazdıgı bilgilere göre benım aracı

103 ps 235 tork yapıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 20 Temmuz 2010; 23:03:58 >
  • quote:

Düşünmedik değil Uğur ama Lukunku' nun çok uzun süredir olmayışının da etkisi ile o forum eski hızını çok kaybetti, bundan sonra da toparlanacak gibi değil, Anıl'ın odası gerçekten güzel fakat oldukça kalabalık ve kendi aramızda (toplasan 10 kişiyi bulmayız) yakaladığımız frekansı orada bulamayız gibi geldi. Şimdi bize düşen, ama en çok da sana düşen, forumu güzel fotoğraflar, dokümanlar ve bilgilerle süslemek, arşivine güvenimiz tam. Tabi bazı arkadaşlarımızın (hezerfen, avrupalı17, drago, Eray kaptan, vs) da bize katılmalarını sağlamalı ve onları haberdar etmeliyiz bir de.

quote:

Yeni bi konu yerine eskisinden devam etsek daha iyi olmazmı?
    Lukunku veya anıl'ın açtıgı konudan

kendi kendime haberdar olayım baaaari, haber veren de olmadı ya...

hayırlı olsun yeni sayfanız arkadaşlar. mümkün mertebe takip etmeye çalışıyorum bakalım, biraz uzak kaldım bu aralar ya hadi hayırlısı

• quote:

Merak edene CONNECT Dış dikiz aynalarının boyanması.

Sevgilerimle.

maliyeti ne oldu acaba bu işlemin? ne kadar sürdü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

quote:

Sevgilerimle.

Pendik'deki servis müştesi kapmak için 50 tl ye boyadı daha sonra fazladan üzerine boyacı arkadaş'a vernik attırdım..
    Ekleme.
    Boyanması 5 ile 6 saat sürdü (servis yoğundu).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.T.A -- 21 Temmuz 2010; 11:53:17 >
  • quote:

quote:

quote:

Sevgilerimle.

Pendik'deki servis müştesi kapmak için 50 tl ye boyadı daha sonra fazladan üzerine boyacı arkadaş'a vernik attırdım..
    Ekleme.

dayanıklı, uzun ömürlü oluyor mu? arabanın kendi boyası kadar olmasa da (sonuçta metal yüzeye uygulanıyor asıl boya) dökülme falan yapar mı? ben de düşünüyorum aslında daaaa................

• quote:

Orijinalden alıntı: shelby_88

Günaydınlar...
    yeni topic herkese hayırlı olsun, hoş olacağa benziyor.

Bende son zamanlarda kendi yoğunlğumdan adam gibi ilgilenemiyorum connectimle.Ama şuan aklımda uygulamalar var.Yurtdışından gelecek olan özel eldiven,bez,meguarsın parlatma-hare giderici- vs. ürünleriyle canlılık kazandırmayı planlıyorum.

Fiyatlar baya uygun buraya göre, isterseniz satabilrim Şimdi bi koku aldım konserve kutusu gibi, 60 gün etkili.Grup indirimi yapabilrim =)

Boş zamanımda fotolrı buraya koyar, sizi bilgilendiririm.

Ve size çok güzel bi oto şampuanı önereceğim, mutlaka alın!

Görüşmek üzere

neymiş bakem o bezler? arabadaki bütün bezlerimi aldılar ya da attılar, sonra bana neden pis bu araba diyorlar... (anladınız siz kim olduklarını)

• quote:

dayanıklı, uzun ömürlü oluyor mu? arabanın kendi boyası kadar olmasa da (sonuçta metal yüzeye uygulanıyor asıl boya) dökülme falan yapar mı? ben de düşünüyorum aslında daaaa................

%100 gökülmez diye kimse garanti veremez binde bir olsa bile orjinal boyalı tamponun bile boyası dökülür...

Gerekli işlemler yapılıp boyanmışsa kolay kolay sorun yapmaz ama direk hiçbi işlem yapılmadan boyanırsa dökülme ihtimalı yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 21 Temmuz 2010; 16:49:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sevgilerimle.

Ekleme.

1.5 Sene oldu dökülmedi boyanın tutması için atılan bir sıvı var o atılırsa ve güzel işlenir'ise sorun çıkacağını zannetmiyorum..
    Sevgilerimle.

• quote:

quote:

%100 gökülmez diye kimse garanti veremez binde bir olsa bile orjinal boyalı tamponun bile boyası dökülür...

Gerekli işlemler yapılıp boyanmışsa kolay kolat sorun yapmaz ama direk hiçbi işlem yapılmadan boyanırsa dökülme ihtimalı yüksek

Yine yeniden dilini ve elini eşeek arısı soksun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.T.A -- 21 Temmuz 2010; 16:34:03 >

• quote:

Gerekli işlemler yapılıp boyanmışsa kolay kolat sorun yapmaz ama direk hiçbi işlem yapılmadan boyanırsa dökülme ihtimalı yüksek

Yine yeniden dilini ve elini eşeek arısı soksun..

gözden kaçan yerler olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 21 Temmuz 2010; 18:04:32 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.