Şimdi Ara

EN İYİ HAFİF TİCARİ, FORD TOURNEO CONNECT... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
1
Favori
48.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurkamil

Şuana kadar bindigim araçlarda ençok standar müzik sistemi hoşuma giden araç toyota auris oldu, sanki 700-800 tl'lik bi sistem varmış gibi kaliteliydi bas seside birçok kişiyi tatmin edecek seviyedeydi...

Onun dışında bikaç daha lüks araca bindim ama müzik sistemini test etme fırsatım olmadı...

YENİ fiestaların ses sistemide tatmin edici bass sesi falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: wkwwlwig

Yok Uğur Abi, sistem falan yapmayacağım vazgeçtim, şimdilik Mehmet Abi'nin kolonları (hoparlör anlamında, yanlış anlaşılmasın) bana yeter. Farklı düşüncelere sahibim, hen an her şey olabilir.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Redmilk

Bugün gel oparlörler için gidelim(kışı bekleme)

Öyle hoparlörle olmaz o isler, bence küçükte olsa bi sistem şart.
    Ses seviyesi ve kalitesi artar en önemliside bas sesini daha hoş duyar...

O zaman hoparlörleri anfi ile beslendiginde kaldırabilcek kalitede olsun ilerde sistem yaptırmak istersen anfi ile besledinmi hoparlörleri değiştirmen gerekmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: mamikara

quote:

Şuana kadar bindigim araçlarda ençok standar müzik sistemi hoşuma giden araç toyota auris oldu, sanki 700-800 tl'lik bi sistem varmış gibi kaliteliydi bas seside birçok kişiyi tatmin edecek seviyedeydi...

Onun dışında bikaç daha lüks araca bindim ama müzik sistemini test etme fırsatım olmadı...

Yeni fiestaya binme fırsatım olmadı henüz, istanbulda bikaç arkadaş almış gidince test ederim...

• Sen Connect'i al gel, hem misafirimiz ol, hem de aracını güçlendir, 90PS de de bırakma, olmuşken 110PS ye kadar git.

quote:

quote:

Evet haklısın tabi, Lamborghini uç bir örnekti söylediğim gibi, ama dediğin güç arttırımı ve ağırlık tasarrufu ile bile 6-7 sn aşağı çekmek güç, bu arada neden chip tuning gibi bir işlem düşünmüyorsun? Motorun az km de, garanti süren dolmuş, chip fiyatları da epey aşağı düşmüş, mantıklı olabilir.

Burda veya yakın cevrede güvenebilcegim deneyimli(daha önce connect'e bikaçkez uygulama yapan) yok...

DH'da üyeligi olan chip tuning işi yapan kişi ile görüştüm istersen ben burdan gerekli şeyleri gönderiyim sen gerekli işlemi yap vs dedi bende istemedim...

Burda güvenebilcegim birini bulursam yada connect'imle yolum istanbula düşerse yaptırırm(ben sordugumda 90 ps için 500 tl istemişti)

• Abiler, ben Audi RS6 diye bir arabaya bindim ve de kullandım, dileyen araştırabilir ses sistemi Bang&Olufsen, çılgın bir şey ama hiç açmaya gerek duymuyorsunuz, zira önde V10 var, gümbür gümbür.

Eğer bizim arabaların da motor sesi öyle olsaydı, veya izolasyonu iyi olsaydı ben olan müzik sistemini de söktürürdüm.

quote:

quote:

• Mümkün mertebe öyle yapacağım, ama component olmayacak, ancak co-axial alabilirim, component alacak olduktan sonra geriye fazla bir maliyet kalmıyor.

Ya bu arada, her mesajdan sonra 1 dakika beklemek gerekiyor, neden böyle bir uygulama yapmışlar acaba? Bak hala bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum, hah tamam şimdi.

quote:

quote:

Yok Uğur Abi, sistem falan yapmayacağım vazgeçtim, şimdilik Mehmet Abi'nin kolonları (hoparlör anlamında, yanlış anlaşılmasın) bana yeter. Farklı düşüncelere sahibim, hen an her şey olabilir.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Redmilk

Bugün gel oparlörler için gidelim(kışı bekleme)

Öyle hoparlörle olmaz o isler, bence küçükte olsa bi sistem şart.
    Ses seviyesi ve kalitesi artar en önemliside bas sesini daha hoş duyar...

O zaman hoparlörleri anfi ile beslendiginde kaldırabilcek kalitede olsun ilerde sistem yaptırmak istersen anfi ile besledinmi hoparlörleri değiştirmen gerekmesin

• Hezerfen Dede'den haber var mı? Bizden habersiz İstanbul'a geldi bence, on gün sonra çıkar ortaya, işte ben geldim de, vakit bulamadım da, Anadolu Yakası'na geçemedim de, tırı vırı.

Başlayacağım şimdi bu geri sayan saate... 34,33,32,31,........3,2,1,tamam...
  • quote:

Abiler, ben Audi RS6 diye bir arabaya bindim ve de kullandım, dileyen araştırabilir ses sistemi Bang&Olufsen, çılgın bir şey ama hiç açmaya gerek duymuyorsunuz, zira önde V10 var, gümbür gümbür.

Eğer bizim arabaların da motor sesi öyle olsaydı, veya izolasyonu iyi olsaydı ben olan müzik sistemini de söktürürdüm.

quote:

quote:

ABİ o ses sistemleri audi, amg ve aston martin için yapılıyormuş
    link:http://www.bang-olufsen.com/car-audio

• enişte doğrudur istanbuldayım.doğrudur çok telaş var.yanlıştır anadolu yakasındayım.
    ve işin kötüsü evden çıkamıyorum.sıcak sıcak sıcak.
    yarın torun geliyor.a.h.l. onu karşılayabilirim.gözümü kapayıp geçeceğim köprüyü.
    ay sonuna doğru biraz rahatlarım.sahsuvaroğluna gideceğim.mesajlaşırız.sağlıklı kal.
  • uğur albeaya pek takma.ben bile yem oldum ona.rampayı çıkarken(ismetpaşa)geçtim düzde peşime düştü 150 yi gördüm adam durur gibi geçti.yeni kasa idi.
  • quote:

Mümkün mertebe öyle yapacağım, ama component olmayacak, ancak co-axial alabilirim, component alacak olduktan sonra geriye fazla bir maliyet kalmıyor.

Ya bu arada, her mesajdan sonra 1 dakika beklemek gerekiyor, neden böyle bir uygulama yapmışlar acaba? Bak hala bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum, hah tamam şimdi.

component Alırsan anfide alman gerekiyor geriye bass kalıyorda oda 250 tl cıvarında bişey

1 dk bekletme olayı sistemde aşırı yüklenmeyi önlemek can abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 19 Temmuz 2010; 19:30:40 >

• quote:

Sen Connect'i al gel, hem misafirimiz ol, hem de aracını güçlendir, 90PS de de bırakma, olmuşken 110PS ye kadar git.

Chip'le 100 ps'ye kadar çıkartabiliyorlar(yeni bi yazılım bulmadıysalar) o da fazla zorlar aracı bence 90 en sağlıklısı...

daha fazla güç içinde farklı parçalarla oynamak lazım oda para demek motora o kadar fazla para harcamayı seven biri değilim...

Gel demesi kolay can abi,
    1. babam araba ile yollamaz, küçük yer oldugu için burası cvredeki insanlar yüzünden kendimize araba almamızada izin vermiyor, haklı aslında gidip araba alsak cevredekiler duyca cocuklarınında araba aldıgını küçük yada büyük %99 kaza yaparız(ilk connect'te oldugu gibi)
    2. hız cezası mazot istanbulda gez vs 1000 tlden fazla arabanın gideri olur

Birde şöyle bi durum var çok fazla önemli değil ama chip'in bana faydasından cok maddi yönden zararı olur, ilk 3 vites seri kulanıyorum aracı genelde ve 1 ve 2. viteste rampalarda 3000 devir cıvarında gidiyorum buda fazladan yakıt tüketimi demek(chip'li araçta)

• quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

uğur albeaya pek takma.ben bile yem oldum ona.rampayı çıkarken(ismetpaşa)geçtim düzde peşime düştü 150 yi gördüm adam durur gibi geçti.yeni kasa idi.

Öyle şeylere takmam, hızı severim ama yerinde sadece(sahin yolunda oda fazla araç yoksa) ve yarış vs gibi şeyler içinde hız yapmayı sevmem...

Sadece virajlarda binek araçla hafif ticari farkını göstermek istedim, sabah saatleri olmasa ve arabada annem olmasaydı ben her türlü gecerdim yada mesafe açılmazi...

Bizim köyde tehlikeli araç kullanan çok var ve virajlara dogru girmiyorlar(virajlarda çok kaza atlattım) o nedenle trafigin yogun oldugu sabah ve aksam saatlerinde virajlarda normalden daha dikkatli ve yavaş giriyorum...

Anlaşılan 90 ps yetmiyor sana 110'luk lazım rampalarda geçiliyorsun

• quote:

Hezerfen Dede'den haber var mı? Bizden habersiz İstanbul'a geldi bence, on gün sonra çıkar ortaya, işte ben geldim de, vakit bulamadım da, Anadolu Yakası'na geçemedim de, tırı vırı.

Ne zaman kaybolsa solugu istanbulda alıyor zaten

İnsan uğur istanbula gidiyorum yolda söför lazım olur bu yaşta o yol çekilmiyor falan sende gel der belki bi bahane ile erkenden istanbul kaçamagı yaparım

Eylülden sonra istanbula gelme niyetim var bi aksilik çıkmaz inş hemde öyle 1-2 hafta değil enaz yaza kadar kalma niyetim var ama orda bi connect lazım bana binek araçlar küçük geliyor

• "Anlaşılan 90 ps yetmiyor sana 110'luk lazım rampalarda geçiliyorsun"
    rampada geçtim.düzde yedi beni.tabi onlar binek araç,dişli oranları bizim gibi deyil.geçmesi çok doğaldır.zaten 150 de bıraktım.bile bile ladese gerek yok.
    amma işin doğrusu 110 luk almadığıma pişmanım.
  • quote:

quote:

Hezerfen Dede'den haber var mı? Bizden habersiz İstanbul'a geldi bence, on gün sonra çıkar ortaya, işte ben geldim de, vakit bulamadım da, Anadolu Yakası'na geçemedim de, tırı vırı.

Ne zaman kaybolsa solugu istanbulda alıyor zaten

İnsan uğur istanbula gidiyorum yolda söför lazım olur bu yaşta o yol çekilmiyor falan sende gel der belki bi bahane ile erkenden istanbul kaçamagı yaparım

Eylülden sonra istanbula gelme niyetim var bi aksilik çıkmaz inş hemde öyle 1-2 hafta değil enaz yaza kadar kalma niyetim var ama orda bi connect lazım bana binek araçlar küçük geliyor

uğur araca biner yakıt, ihtiyaç molası. hiç radyo teyp benzeri şeyler açmam.yola ve aracıma konsantre.gideceğim yere giderim.
    yani benimle yol hiç çekilmez.yolda duraklamayı hiç sevmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

uğur araca biner yakıt, ihtiyaç molası. hiç radyo teyp benzeri şeyler açmam.yola ve aracıma konsantre.gideceğim yere giderim.
    yani benimle yol hiç çekilmez.yolda duraklamayı hiç sevmiyorum.

Kalsın o zaman vazgeçtim söylememiş say

Araba kullanırken her zaman müzik açık olur, yolcu duruma göre kısık veya yüksek seviyede :)

Mola vermeden yolculuk yapılmasını uzmanlar pek önermiyor, gerci bende biyere giderken durmayı sevmem ama gezmek için gidiyorsam ilgimi çeken bişey oldumu hemen dururum

• pazar günü sünnet arabasıda olduk yakında düğün arabası olacak Allahın izniyle antreman şimdiden ağustosta da düğünüm var herkesi beklerim denizliye
     EN İYİ HAFİF TİCARİ, FORD TOURNEO CONNECT...

EN İYİ HAFİF TİCARİ, FORD TOURNEO CONNECT...

edit: pazar günü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamikara -- 19 Temmuz 2010; 22:43:16 >

• quote:

Dur gitme, senin muhabbetini çok seviyoruz biz. Şimdi söyle bakalım Bursa - Balıkesir arasında güzel bir lokanta var mı? Ama çoluk çocuk gireceğiz, ona göre söyle. Her seferinde Susurluk Yasa tesislerinde duruyorum, artık tostla çiğbörek sıkıntı vermeye başladı.

BURSA-BALIKESİR yolu üzerinde tarif edebileceğim yer var fakat sen sever misin bilmiyorum. Şahsen benim severek durduğum bir yer.

Öncelikle; BURSA ÇEVRE YOLU'ndan çıktıktan sonra bir rampa var, o rampayı sardıktan sonra sağ tarafta HAMİTBEY TESİSLERİ var.
    Ya da şöyle tarif edeyim; ÇEVRE YOLU'ndan çıktığında ilk rampanın sonunda PETROL OFİSİ var, dediğim var orada.
    Karnım acıktığı zaman genelde orada dururum.
    Onun haricinde sen de biliyorsun; SUSURLUK'ta YÖRSAN var.

Sana gidecek daha başka yerler bilmiyorum. Sana gidecek diyorum, çünkü bildiğim ve 10 numara olan yerler kamyoncu lokantaları. Burada aileyle birlikte pek oturman mümkün olmuyor.

Ama dediğim HAMİTBEY TESİSLERİ'ni tavsiye ederim. Aile yeridir, fazla kamyoncu durmaz.

• yemeklerin güzeli kamyoncu tesislerinde oluyor. ve fiyatları da oldukça uygun emsallerine göre. bi kere üni okurken kamyoncu bi abimizle gelmiştim amasyadan istanbula bi yerde yemek ısmarladı tadı hala damağımda (:

bu arada albea palio vs 1.3 multijet araçların motorları 2.4 de açıyor turboyu ve turboyu açana kadar bildiğin eşşek gibiler. connect her şekil kalkışlarda yer onu. hele 110luksa hiç bir şekilde yol vermez.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.