Şimdi Ara

EN İYİ HAFİF TİCARİ, FORD TOURNEO CONNECT... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
1
Favori
48.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşım, sana iyi geceler dileklerimi iletiyorum.
    (Yahu arkadaşım falan bana abest kaçıyor, ne güzel "Dede" diyordum işte )
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orijinalden alıntı: Redmilk
    Hade len ne dedesi arkadaşım diyeceksin..

Daha önce "Dede" dememe kızmıyordun yahu arkadaşım ? Ne oldu yahu şimdi ?

Rusyada gençlik aşısı yaptırdım artık dedeye kızıyorumm..

• Yarı hemşerim merak ettim karpuz ile arpa suyu iyi gidiyormu..
  • quote:

Ben ufaktan kaçayım...

Arkadaşım, sana iyi geceler dileklerimi iletiyorum.
    (Yahu arkadaşım falan bana abest kaçıyor, ne güzel "Dede" diyordum işte )

Senin canın sağolsun.. Sevgilerimle.
  • Ford'un kamyonette amiral gemisi..

EN İYİ HAFİF TİCARİ, FORD TOURNEO CONNECT...
  • Ford bizler için ekran kaplaması yapmış..

• Yahu olmaz mı, sana herşey serbest, ama forum yöneticileri ne der bilemem...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wkwwlwig

Aynen öyle, burada amaç biraz Connect'in dışına çıktı. Burada daha ziyade insanlar birbirlerine takılıyor, dalga makara derken, araya biraz otomobil, biraz sürücü, biraz yemek(Eray'ın kulakları çınlasın), akşamı ediyoruz. Ama tabi sayfayı açarken, Mehmet Abi'nin "Oğlum aç bu sayfayı, Connect Team'i sileceğiz, en büyük biz olacağız!!!" şeklinde, ağzından tükürükler saçarak bağırmasını da unutmamak lazım.

Şaka bir yana, daha önce Luk... açtığı forumda tanıdığım insanlar içerisinde Connect Team'de yazmayan bir ben varım galiba. Bir Connect sahibi olarak utanıyor, Team'in en sıkı takipçilerinden olacağımı belirtmek istiyorum. Eşekliğimi (eşeek, eşşek olarak da yazalım da anlamayanlar olabilir) mazur görmenizi dilerim.

Sevgi ve saygılarımla...
    Can

quote:

Ne güzel yavaş yavaş bütün dostlar muhabet'e ve birbirlerine takılmaya buraya geliyor,bu sayfayı can kardeşimizin açma sebebi (zanedersem tekrar yazıyorum ama bu sefer kapsamlı olacak)birileri birisine kızıyor yazmıyor artık yok kimse kimseye kızmayacak.
    Burası connect team'ın rakibi veya ona karşı açılmış bir sayfa değildir.(keşke düşüncelerimi kelimelere dökebilsem).
    Team’daki dostlarımız’ında burada yazmalarını canı gönülden istiyorum.
    Bu sayfa’da bütün dostların bilgilerini ve’de muhabet ‘leri ile kaynaşmayı umuyorum..
    Yazıcağım çok şey vardı ama şansız geçirdiğim akşam misafir geldi peşinden babacık akvaryuma düştü(muhabet kuşu)evi su bastı lepistesler halının ortasında kurt avlıyorlar hele karidesleri sormayın bende Bakırköy incirliye doğru yola çıkıyorum..
    Anıl kardeşimizi burada görmeyi çok istiyorum..

Redmilk…
    Mehmet Tali ATALAY..

,

İçki ve türevlerine izin var mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

quote:

Sevgili dostum, senin imzada da ufak bir yazım problemi var gibi, "Raslandı"

quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

dayanıklı, uzun ömürlü oluyor mu? arabanın kendi boyası kadar olmasa da (sonuçta metal yüzeye uygulanıyor asıl boya) dökülme falan yapar mı? ben de düşünüyorum aslında daaaa................

%100 gökülmez diye kimse garanti veremez binde bir olsa bile orjinal boyalı tamponun bile boyası dökülür...

Gerekli işlemler yapılıp boyanmışsa kolay kolat sorun yapmaz ama direk hiçbi işlem yapılmadan boyanırsa dökülme ihtimalı yüksek

Yine yeniden dilini ve elini eşeek arısı soksun..

gözden kaçan yerler olmuş...

Birazda üstadlar yakalasın.

Abi Uğur'a diyorsunda senin aşağı kalır yanın yok

yeni farkettim

Adam başımıza Türk dil kurumu kesildi..

Sevgili ihtiyar arkadaşım, doğrusu : Türk Dil Kurumu' dur.

• quote:

quote:

DEDE, eğer kadehi bitirmediysen tokuşturalım bu gece ?
    Beni o kadar markete sürükledin, yalnız bırakmazsın herhalde ?

Sıhatine...

Vayyyy, alemci forum, hepinize, hepimize afiyet olsun, şeker olsun.

• Bende buraya geliyim bare

2. resimde gözken ağaç portakal agacıdır
    Yer : Muğla-Dalaman
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 34 dm 0958@
    Hoş geldin sefalar getirdin.

8 gün sonra görüşmek üzere..
  • quote:

34 dm 0958@

İyi yolculukmar mehmet abi..

saat 3 gibi köyden dönüyordum köyde yağmur yoktu merkeze yaklaştım 1 km kala yavaştan yağmur yağmaya başladı yaklaştıkça şiddetini arttırdı merkeze indim ana yola çıktım yağmur hızını artırdı silecekler yetişmiyordu 1-2 m. önümü ancak görüyordum arabada nekadar far varsa yaktım hepsini benım için sıkıntı yok ama karşıdan veya arkadan gelen görsünde gelip çarpmasın diye...

30-40 km hızla yavaş yavaş geldim eve 10 arabanın içinde bekledim yağmur şiddetini azaltır belki diye ama değişen olmadı bende ıslana ıslana eve çıktım 1 saat falan yağmur sürdü, apartmanın girişini biraz su bastı(evlere girmedi) onun dışında bizim sitede bi hasar yok ama bazı yerlerde ufak çaplı toprak kayması olmuş merkezdede sokaklarda yürümeyi boşver araba ile gitmek bile işkençeydi...

http://www.haber53.com/41274_Siddetli-yagmur-Cayeli-ni-vurdu.html

• quote:

Yarı hemşerim merak ettim karpuz ile arpa suyu iyi gidiyormu..

Eğer karpuzu arpa suyundan sonra yersen daha iyi.

Gerçi benim için farketmiyor.
    Ben baklavanın yanında da arpa suyu içiyorum.

Fakat midyenin yanında arpa suyu süper ötesi. Hele hele ÇANAKKALE, KORDON'da onu içmesi ayrı bir keyif...

• quote:

Alkol alıyor musun bilmiyorum ama bir akşam da beraber olması dileğiyle...
  • quote:

34 dm 0958@

Bizde yarın sabah 6da yola çıkarız orda ne zaman nete girerim belli değil

@Redmilk
    İyi yolculuklar balıkesirde radar kuruyorlar genelde dikkat et ama bursa yönüne doğru yolda 3 tane radar vardı buraya gelirken belki bu sefer izmir yönüne doğru kurarlar belli olmaz. Nereye gitcen bilmiyorum ama Antalya diye okumuşdm yanlış hatırlamadıysam eğer Muğla üzerinden gidiliyorsa Muğlada paralı tünelden geçtikten 4-5 km sonra ağaçlığın altına radar kuruyorlar..
    Susurlukta 1 tane vardı galiba ..

Benim için radar sorun olmaz 90la gitcem genelde peder olunca arabada pederin radarları ötüyor

• Hoş geldin 34 dm 0958, bu arada jantların sadece göbeklerini siyaha boyatarak çok güzel bir kontrast yakalamışsın, çok beğendim. Ne tür bir boya olduğunu anlatabilir misin, zira ısıdan dolayı her boyanın tutmayacağını düşünüyorum, ya da uygulama fotoğrafı varsa onları da yayınlarsan çok iyi olur.

quote:

Orijinalden alıntı: 34 dm 0958

Bende buraya geliyim bare

2. resimde gözken ağaç portakal agacıdır
    Yer : Muğla-Dalaman

• Mehmet Abi, umarım sağ salim varmıştır, hesapta arayıp haber verecekti ama göçebe hayatına iyice kaptırdı(çadırda kalacak kendisi) ve telefon diye bir aletin varlığını unuttu.

Bu arada İstanbul'a dönüşte benden önce Okan'ın yanına bir uğra istersen, direk bana gelirsen moralin bozulabilir.

Sebebini merak eden arkadaşlara : Cumartesi günü Mehmet Abi'nin tanıdığı müzik sistemi kuran çocuklarda buluştuk, orada benim arabama ufak değişiklikler yapıldı : Önlere 16cm Kicker componentler, arkalara 13cm Cadence Co-axialler takıldı, kendisi henüz montaj tamamlanmadan oradan uzaklaşırken "Benim hoparlörler daha iyi" dedi ve gitti. Şimdi dönüşte bakacağız, hangisi daha iyi diye... Bu araba gerçekten tatmin etti beni müzik kalitesi.

quote:

34 dm 0958@

• Ya Uğur, sizin oralara yağmur yağmıyor, resmen çağlıyor kardeşim, kimsenin zarar görmemesi sevindirici. Diğer yandan yeşilin yüzlerce tonunu barındıran güzel bölgenizin, bu yağmurlar olmadan hayatta kalması da mümkün değil bence.

quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

34 dm 0958@

İyi yolculukmar mehmet abi..

saat 3 gibi köyden dönüyordum köyde yağmur yoktu merkeze yaklaştım 1 km kala yavaştan yağmur yağmaya başladı yaklaştıkça şiddetini arttırdı merkeze indim ana yola çıktım yağmur hızını artırdı silecekler yetişmiyordu 1-2 m. önümü ancak görüyordum arabada nekadar far varsa yaktım hepsini benım için sıkıntı yok ama karşıdan veya arkadan gelen görsünde gelip çarpmasın diye...

30-40 km hızla yavaş yavaş geldim eve 10 arabanın içinde bekledim yağmur şiddetini azaltır belki diye ama değişen olmadı bende ıslana ıslana eve çıktım 1 saat falan yağmur sürdü, apartmanın girişini biraz su bastı(evlere girmedi) onun dışında bizim sitede bi hasar yok ama bazı yerlerde ufak çaplı toprak kayması olmuş merkezdede sokaklarda yürümeyi boşver araba ile gitmek bile işkençeydi...

http://www.haber53.com/41274_Siddetli-yagmur-Cayeli-ni-vurdu.html

• Eray kaptan, çok sık olmamakla birlikte alkol alıyorum, hele yaz aylarında, eşimle birlikte balkonda 2şer tane arpa suyu buz gibi, çok güzel gidiyor. Umarım beraber de takılırız bir gün, ama ben sizin hızınıza yetişemem gibi geliyor. Bu arada unutmadan : Lütfen alkollü araç kullanmayalım diyorum.

Bu arada son zamanlarda bir sigorta şirketinin radyo reklamlarında :

Merhaba, ben Hamza, 48 saattir uyumuyorum, yolda görüşürüz, şeklinde bir konuşma geçiyor. Sanırım kamyon şoförlerine bir vurgu var, ne düşündüğünü öğrenmek isterim doğrusu.

quote:

quote:

Alkol alıyor musun bilmiyorum ama bir akşam da beraber olması dileğiyle...

• Güzergahını bilemiyorum dostum ama sanırım aynı rotayı izliyoruz, ben Ayvalık'a giderken aynı yolu kullanıyorum, radarlara denk geliyorum bazen ama çok şükür çevrilmedim. Bir keresinde gerçekten yüksek bir süratle Yalova'da radara girdim, cezamı ödedim, ama sanırım yolun neredeyse sonuna gelmiş olmam ve biraz da dalgınlık sonucu hızımın farkına varmamış olduğumdan. Radar uygulamalarını haklı buluyorum ben, nihayetinde çok fazla uzun yola çıkanlar bilir, o kadar çok sorumsuz adam var ki milletin canına kast eden, radarlar da olmasa hiç bir şekilde dizginlenemeyecekler. Trafik, akıl, bilgi, tecrübe oyunu, herkes kuralına göre oynamalı.

quote:

Orijinalden alıntı: 34 dm 0958

quote:

34 dm 0958@

Bizde yarın sabah 6da yola çıkarız orda ne zaman nete girerim belli değil

@Redmilk
    İyi yolculuklar balıkesirde radar kuruyorlar genelde dikkat et ama bursa yönüne doğru yolda 3 tane radar vardı buraya gelirken belki bu sefer izmir yönüne doğru kurarlar belli olmaz. Nereye gitcen bilmiyorum ama Antalya diye okumuşdm yanlış hatırlamadıysam eğer Muğla üzerinden gidiliyorsa Muğlada paralı tünelden geçtikten 4-5 km sonra ağaçlığın altına radar kuruyorlar..
    Susurlukta 1 tane vardı galiba ..

Benim için radar sorun olmaz 90la gitcem genelde peder olunca arabada pederin radarları ötüyor

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.