Şimdi Ara

EN İYİ HAFİF TİCARİ, FORD TOURNEO CONNECT... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
1
Favori
48.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wkwwlwig

Ya Uğur, sizin oralara yağmur yağmıyor, resmen çağlıyor kardeşim, kimsenin zarar görmemesi sevindirici. Diğer yandan yeşilin yüzlerce tonunu barındıran güzel bölgenizin, bu yağmurlar olmadan hayatta kalması da mümkün değil bence.

ikiz kardeş hayatını kaybetmiş can abi(haberlerede çıktı)

Dün sabah köye gittim bende yolda 3-4 yerde toprak kayması olmuştu, ana yolda olanları açmışlardı diğerlerine henüz el atmamışlardı.
    Dar yerlerden connect geniş oldugu için geçerken biraz zorlandım birindede yolu henüz açmamışlardı çamurun üzerinden geçmek zorunda kaldım ordada connect'in yüksek oluşu ve çekiş konturol sistemi çok işime yaradı...

Akşam iş çıkışı tekrar köye gidicem 2 gündür güneş var umarım çamurları temizlemişlerdir toprak yollarda kurumuştur her köy dönüşü arabayı yıkatmaktan sıkıldım 2 günde 1 araba yıkatıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orijinalden alıntı: Redmilk

İşte armut,ve yine elini eşşek arısı soksun..

EN İYİ HAFİF TİCARİ, FORD TOURNEO CONNECT...

İşte bunu yapmayacaktın dede !

Senin bu fotoğrafın yüzünden şimdi CONNECT'ci Ahmet abimin büfesine gidiyorum.

fotoğraf da bahane işte....

• Akşam üzeri köye gittim bi süre sonra connect'e bakıyordum sol tarafında boydan boya bi cizik dikkatimi çekti yandım dedim, hem güzelim connect gitti hemde babam biton laf eder şimdi

Sanırım gelirken dar bi yerde arabaya yol verdim yanda çay bahçesi küçük agaçlar vs vardı ya orda cizildi yada çoçuklarda cizmiş olabilir ben yeni fark ettim(küçük bi ihtimal) sonra aklıma internetten aldığım cizik giderici kalem geldi(daha önce bahsetmiştim) onu bi deniyim dedim ve çok memnun kaldım cizik tamamen yok oldu

Kısaca pasta cila ile giderilebilcek derin olmayan cizikleri gideriyor sadece onuda öğrenmiş oldum(pasta cila ile cizik giderme işini ücretsiz yaptırıyorum ben bana göre bi ürün değil yani)...

Önümüzdeki ayda sonax'ta boya koruma yaptırcam o zaman connect'im şuankindede daha dikkatçekici olur

• quote:

Hoş geldin 34 dm 0958, bu arada jantların sadece göbeklerini siyaha boyatarak çok güzel bir kontrast yakalamışsın, çok beğendim. Ne tür bir boya olduğunu anlatabilir misin, zira ısıdan dolayı her boyanın tutmayacağını düşünüyorum, ya da uygulama fotoğrafı varsa onları da yayınlarsan çok iyi olur.

quote:

Orijinalden alıntı: 34 dm 0958

Bende buraya geliyim bare

2. resimde gözken ağaç portakal agacıdır
    Yer : Muğla-Dalaman

Normal sprey boyayla boyadım tanesi 2,5 TL
    Boyamadan önce kağı bantla boyanmıycak yerleri ve lastiği astarladım daha sonra spreyle boyadım.
    Boyadığımdan beri sadece bir kere çizdiğim yer dışında sorun olmadı ama geçenlerde herhalde çok hafiften dökülmüş..
    Uygulamanın herhangi bir zorluğu yok hatta zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorsunuz

• quote:

Güzergahını bilemiyorum dostum ama sanırım aynı rotayı izliyoruz, ben Ayvalık'a giderken aynı yolu kullanıyorum, radarlara denk geliyorum bazen ama çok şükür çevrilmedim. Bir keresinde gerçekten yüksek bir süratle Yalova'da radara girdim, cezamı ödedim, ama sanırım yolun neredeyse sonuna gelmiş olmam ve biraz da dalgınlık sonucu hızımın farkına varmamış olduğumdan. Radar uygulamalarını haklı buluyorum ben, nihayetinde çok fazla uzun yola çıkanlar bilir, o kadar çok sorumsuz adam var ki milletin canına kast eden, radarlar da olmasa hiç bir şekilde dizginlenemeyecekler. Trafik, akıl, bilgi, tecrübe oyunu, herkes kuralına göre oynamalı.

quote:

quote:

34 dm 0958@
    Hoş geldin sefalar getirdin.

8 gün sonra görüşmek üzere..

Bizde yarın sabah 6da yola çıkarız orda ne zaman nete girerim belli değil

@Redmilk
    İyi yolculuklar balıkesirde radar kuruyorlar genelde dikkat et ama bursa yönüne doğru yolda 3 tane radar vardı buraya gelirken belki bu sefer izmir yönüne doğru kurarlar belli olmaz. Nereye gitcen bilmiyorum ama Antalya diye okumuşdm yanlış hatırlamadıysam eğer Muğla üzerinden gidiliyorsa Muğlada paralı tünelden geçtikten 4-5 km sonra ağaçlığın altına radar kuruyorlar..
    Susurlukta 1 tane vardı galiba ..

Benim için radar sorun olmaz 90la gitcem genelde peder olunca arabada pederin radarları ötüyor

Radar bu sefer 1 tane vardı oda izmir tarafınaydı ama buna pek yakalanan olmaz çünkü düzlüğe koymuşlardı.Bende önüme gelene selektör yapdım durdum hızımda 130 falan önümde kim varsa ona yakıyorum sanıp önümü açıyordu
    Aydındada otlarla-ağaçlarla kamufle etmişlerdi pek anlaşılmıyordu arabada toprak rengi birşeydi(Renault clio symbol)
    Babama diyorum baba buralarda radar olcak hatta yol uçaklar için acil iniş yapılan bir yerlerde annemde diyor oğlum radar var diyorsun hızlı gidiyorsun

• @eray abi o biraları orda bırakma dolaba koy soğuk olsun yoksa bu havada dedemin abdes suyu misali oluo
    + olduğun yer çok iyide bi yandakine gitseydin daha entel dantel ve karşı cinslerin olduğu biyer çağır benide içelim yaw hiç haber vermiosun
  • Karşımda masmavi deniz yanımda buzzzz gibi arpa suyu bir rus'un lap tap'ından yazıyorum sevgilerimle.
  • quote:

Karşımda masmavi deniz yanımda buzzzz gibi arpa suyu bir rus'un lap tap'ından yazıyorum sevgilerimle.

bizede bir RUS lütfen
  • quote:

Karşımda masmavi deniz yanımda buzzzz gibi arpa suyu bir rus'un lap tap'ından yazıyorum sevgilerimle.

Mehmet abi yenge nerde?
    Merdane elinde gelmesin
  • quote:

quote:

bizede bir RUS lütfen

şşşşii şşşiii .. Kaptan varken öne geçilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

quote:

quote:

bizede bir RUS lütfen

şşşşii şşşiii .. Kaptan varken öne geçilirmi

Önden genşşşşLer

• Mehmet abi(lukunku) boya koruma ve parlatma olayını çok önerirdi bi aksilik çıkmazsa önümüzdeki ay içinde boş bi vaktimde yaptırcam bakalım ne gibi + getircek bana...
  • Muğla-Merkezden çıktıktan sonra...

Balıkesirde bir yer...

• Arkadaşlar benim kontak anahtarının uzaktan kumandası bozuldu immolibizer çalışıyor arabayı çalıştırıyor .ama kapıları uzaktam kumanda ile açıp kapatmıyor.anahtarı hem bir elektronikçi arkadaşa kontrol ettirdim hem ford servise gittim kontrol ettirdim maalesef olmuyor .servis kumandanın değişmesi gerektiğini söyledi ve 250 tl fiyat çekti. daha ucuza anahtarlar buldum internetten bu anahtarı satın alsam araba üzerinden hiç bir şey değiştirmeden uzaktan kumandaya programlayabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jönavrupalı

Arkadaşlar benim kontak anahtarının uzaktan kumandası bozuldu immolibizer çalışıyor arabayı çalıştırıyor .ama kapıları uzaktam kumanda ile açıp kapatmıyor.anahtarı hem bir elektronikçi arkadaşa kontrol ettirdim hem ford servise gittim kontrol ettirdim maalesef olmuyor .servis kumandanın değişmesi gerektiğini söyledi ve 250 tl fiyat çekti. daha ucuza anahtarlar buldum internetten bu anahtarı satın alsam araba üzerinden hiç bir şey değiştirmeden uzaktan kumandaya programlayabilirmiyim

1. immobilezer ile kumandanın bi alakalı yok.
    2. anahtar ilede kumandanın bi alakalı yok
    3. kumandanın değişmesi gerekiyor ve ford tarafından kumandanın araçla uygun hale getirilmesi gerekiyor(çalışması için) yani öyle alıyım tuşa başiyim çalışsın gibibişey değiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

Arkadaşlar benim kontak anahtarının uzaktan kumandası bozuldu immolibizer çalışıyor arabayı çalıştırıyor .ama kapıları uzaktam kumanda ile açıp kapatmıyor.anahtarı hem bir elektronikçi arkadaşa kontrol ettirdim hem ford servise gittim kontrol ettirdim maalesef olmuyor .servis kumandanın değişmesi gerektiğini söyledi ve 250 tl fiyat çekti. daha ucuza anahtarlar buldum internetten bu anahtarı satın alsam araba üzerinden hiç bir şey değiştirmeden uzaktan kumandaya programlayabilirmiyim

3. kumandanın değişmesi gerekiyor ve ford tarafından kumandanın araçla uygun hale getirilmesi gerekiyor(çalışması için) yani öyle alıyım tuşa başiyim çalışsın gibibişey değiş...

teşekkürler uğur kardeşim benim merak ettiğim yeni gelen sıfır anahtarı kendimiz kontaktan aç -kapa yöntemi ile programlanıyor mu idi verdiğin cevaba göre galiba olmuyor o zaman ford dışında satılan anahtarların hepsi bu durumda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

teşekkürler uğur kardeşim benim merak ettiğim yeni gelen sıfır anahtarı kendimiz kontaktan aç -kapa yöntemi ile programlanıyor mu idi verdiğin cevaba göre galiba olmuyor o zaman ford dışında satılan anahtarların hepsi bu durumda

Nasıl bi işlem yapılıyor bilgim yok ama senin benım yapabilcegimiz bi iş değil...

Sesin araçtakı anahtarla birleşik sanırım o nedenle bildigim kadarı ile sadece iç mekanızma değişecek...

• Uğur herhalde ben bulunduğum yerde bu iş servis dışında halledemeyeceğim galiba
  • iyi geceler arkadaşlar ford connect 1.8 TDCİ kullanma klavuzuna ihtiyacım var.ford'un sitesinde bulamadım.yardımcı olabilecek arkadaşlar link verebilirse sevinirim.forumda varsa oradanda link verebilirsiniz....teşekkürler...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: allüş76

iyi geceler arkadaşlar ford connect 1.8 TDCİ kullanma klavuzuna ihtiyacım var.ford'un sitesinde bulamadım.yardımcı olabilecek arkadaşlar link verebilirse sevinirim.forumda varsa oradanda link verebilirsiniz....teşekkürler...:)

Kaç model için?
    2007'e kadar olanlarınmı? 2007 ile 2009 için olanlarmı yoksa 2009 ile 2010 için olanlarmı?

Netür bi bilgiye ihtiyacınız varsa yardımcı olalım? internette bulmanız zor kullanma klavuzu...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.