Şimdi Ara

EN İYİ HAFİF TİCARİ, FORD TOURNEO CONNECT... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
474
Cevap
1
Favori
48.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: Redmilk

quote:

Orijinalden alıntı: wkwwlwig

İlk defa duyuyor olman senin açından sevindirici, nasıl bir şey olduğunu anlamak istersen, önce bir adet haşlanmış mısır, ardından bir kase profiterol, son olarak da bir dilim kavun yeyip, üzerine iki bardak soğuk su içmen gerekiyor.

quote:

quote:

Bende de hiperaktif büzükolit var, bazen çok zorluyor!

quote:

Ülseraktif kolit uyutmadı beni 03.15 de kalkıp sabah ezanı ile yattım,kötü geceydi.

O'ne ilk defa duyuyorum.

Seninki'si beyne vuruyor..

• Uğur merhaba,

Bu kalemin TV da reklamını görmüştüm, açıkçası bana pek mantıklı gelmemişti. Bir dene bakalım nasıl sonuç alacaksın, ama bu arada dikkatini birşeye çekmek isterim :

Verdiğin linke tıkla, ürünün ana sayfasına git, en alta doğru in, orada Celalettin K. isimli şahsın gri renkli aracının kapısına yapılan uygulama fotoğrafları var. Önce ve sonra şeklinde iki fotoğrafı yanyana göreceksin. Fotoğrafı çeken kişinin yansımaları iki fotoğrafta da aynı. Bence bir insanın iki ayrı fotoğrafı çekerken bire bir aynı pozisyonda durması mümkün değil. Sen iyi bir photoshop kullanıcısı olarak buradan anlamamız gereken nedir, bize açıklayabilir misin?

quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

Bu ürün hakkında bilgisi olan var ?
    İşe yarıyormu, kalıcı bi cözümmü, nekadar derin cizikleri onarıyor vs...

http://www.otocizikgiderici.com/index.html?site=MYNET

EDT:

9,90 + 6 tl cıvarında bi kargo üçreti ile bu ürünü aldım, kullandıktan sonra işe yarayıp yaramadıgı hakkında bilgi paylaşırım, derin ciziklerde kuruduktan sonra 3-4 kere uygulamak gerekiyor diyor bakalım benım sol kapıdakı derin cizigi giderebilcekmi...

Kaputtaki 2 tas izinede denesemmi? nokta şeklinde olan tas izleri paslanmış ama o nedenle bi işe yaramaya bilir sanım...

http://urun.gittigidiyor.com/FIX-IT-PRO-ARABA-CIZIKLERINI-YOK-EDEN-KALEM_W0QQidZZ28761461

• quote:

Uğur merhaba,

Bu kalemin TV da reklamını görmüştüm, açıkçası bana pek mantıklı gelmemişti. Bir dene bakalım nasıl sonuç alacaksın, ama bu arada dikkatini birşeye çekmek isterim :

Verdiğin linke tıkla, ürünün ana sayfasına git, en alta doğru in, orada Celalettin K. isimli şahsın gri renkli aracının kapısına yapılan uygulama fotoğrafları var. Önce ve sonra şeklinde iki fotoğrafı yanyana göreceksin. Fotoğrafı çeken kişinin yansımaları iki fotoğrafta da aynı. Bence bir insanın iki ayrı fotoğrafı çekerken bire bir aynı pozisyonda durması mümkün değil. Sen iyi bir photoshop kullanıcısı olarak buradan anlamamız gereken nedir, bize açıklayabilir misin?

quote:

EDT:

9,90 + 6 tl cıvarında bi kargo üçreti ile bu ürünü aldım, kullandıktan sonra işe yarayıp yaramadıgı hakkında bilgi paylaşırım, derin ciziklerde kuruduktan sonra 3-4 kere uygulamak gerekiyor diyor bakalım benım sol kapıdakı derin cizigi giderebilcekmi...

Kaputtaki 2 tas izinede denesemmi? nokta şeklinde olan tas izleri paslanmış ama o nedenle bi işe yaramaya bilir sanım...

http://urun.gittigidiyor.com/FIX-IT-PRO-ARABA-CIZIKLERINI-YOK-EDEN-KALEM_W0QQidZZ28761461

Can abi benımde dikkatimi çekti o resim, ayrıca fiyatı sitede yazdıgı gibi 48+8 tl olsaydı almiyçaktım uygun fiyatta buldugum için denemeğe değer dedim(videolarda eğer bi montaj yoksa cizigi gideriyor), test edip yorumlarımı yazarım...

Uygulandıktan sonra araç güneşin altında durması gerekiyor ve biraz derin cizikse 2-3 kere uygulayın diyor kuruduktan sonra...

• @wwling

Abi hiç sorma iş+bir sürü sınav + bunu sonuçları doğrultusunda yerine yeni sınavlar vs...
    onlarıda geçtim şu son sıralarda ankara-gelibolu mekik dokuyorum.

Son sağlık raporu almak için etimesgut hava hastanesine gidicem...
    Çok zor işlermiş, umarım hayırlısı olur...

Forumda kopunca buralardan böle oldu....

Aldığın sistem tavsiyesi ilk için çok iyi sana çok bile bence, çünkü sen çok aşırı güm güm değil kendince dinlemek istiyorudun.
    Kicker çok iyi seçim, bende elif tuning int. aracılığı ile 16,5 lik 2 adet rocford fosgate almışitım.2tane ve arabaya yetio baya ama sadece 2 tane olması sesi arkadan veriyo önede takıcam bi rahatlayabilsem.

Bass ta çok iyi ama anfi içn bişey diyemicem.Çok yaygın bişey değil aslında, fiyat ne verdi? cadence fln baksan?
    (Bu arada aklımada gelmişken arkaşımın golfunde geçen sene 600 gibi bi rakama aldığı cadence anfi [çok kullanmadı bi dünya para verip sistem yaptı sesi açmadı ] yeni astra aldığı için satıyo)

Anfiye bidaha göz at derim artı nette şöle bişey gördüm...
    http://www.ucuz-fiyat.com/JBL-SUBWOOFER+-XETEC-ANFI-+-JBL-COMPONENT-TAKIMI-KAMPANYA-pid-48560.html

sen bi bak yine konuşuruz

+ woofer da satıyordu oda dediğim gibi çok temiz kıcker L5 1200/350 idi sanırım.Şimdi yanımda değil gelince sorarım.Ama şöle söyliyim tahmin ettiğin gibi değil,arabasıda sıfır almıştı 2008 model golf zaten tek kullanır bagajda belgeden bol bişey olmaz.
    Görmek istersen resim atarım

Bişey daha ekliyorum...kusura bakma karışık oldu ama aklıma geldikçe koyuyorum

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=26050&productid=otm251328

buda bende var 2 comp. + 1200/350 pıoneer bass bağlı + 2 comp daha bağlıyacam bi sorun olmadı
    sadece bi kere 1.5 saat durmadan son vol de açmıştım ısınmış cayır cayır bassı kesiodu + comp. lar bile ısındı şişti =) bi elledim soba =) daha üst versiyonları mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_500 -- 16 Temmuz 2010; 12:02:11 >

• quote:

quote:

Uğur merhaba,

quote:

EDT:

Can abi benımde dikkatimi çekti o resim, ayrıca fiyatı sitede yazdıgı gibi 48+8 tl olsaydı almiyçaktım uygun fiyatta buldugum için denemeğe değer dedim(videolarda eğer bi montaj yoksa cizigi gideriyor), test edip yorumlarımı yazarım...

Uygulandıktan sonra araç güneşin altında durması gerekiyor ve biraz derin cizikse 2-3 kere uygulayın diyor kuruduktan sonra...

Dediğin doğru bir yerde, bakarsın gerçekten işe yarıyordur, 10-15TL bir şey değil, sen de uyguladıktan sonra bizi fotoğraflarla beslersen iyi olur, ama photoshopsuz olsun mümkünse...

• Dostum sana kolay gelsin, umarım tümünden sıyrılırsın bir an önce. Sağlık raporu ne iş, umarım ciddi bir durum yoktur.

Aynen söylediğin gibi, gümgüm benim tarzım değil, ben duru bir ses almak peşindeyim, ama bass olmadan da olmuyor takdir edersin. İnternet sitelerinde bir çok hazır sistem inceledim, hatta Elif Tuning'e de o sebeple gittim, ancak söz konusu sistemlere montaj falan dahil değilmiş, 150-200TL civarında o tutuyormuş, bir de tabi adamların pazarlama stratejisi çok iyi, giriyorsun içeri bir bakıyorsun canavar gibi aletler, dekorasyon süper, orada bir araç var, demo yapıyorlar falan, 700-800TL yi geçmesin diyorsun, şu daha iyi, bu daha da iyi derken bir bakıyorsun 1500TL oluvermiş. Zaten bu yaz resmen ezildim, üstüste düğünler, cenazeler, ufak çaplı bir tatil derken dibe vurdum, şu bir iki ay daha birşey yapamam ama, sonrasında ciddi ciddi konuya eğileceğim.

Sen arkadaşının cihazlarını bir araştır istersen, ne kadar ister, montajı ne tutar, bir iki de resim atarsan ben de bakarım.

Xetec amfiyi ben de duymamıştım, açıkçası JBL 4x100 vardı aklımda, ama bayağı fiyat farkı çıkıyor. Bir de garip bir durum var, componentler diğer tüm bileşenlerden daha pahalı, ama Kicker markasını araştırdım iyiymiş.

quote:

Orijinalden alıntı: shelby_88

@wwling

Abi hiç sorma iş+bir sürü sınav + bunu sonuçları doğrultusunda yerine yeni sınavlar vs...
    onlarıda geçtim şu son sıralarda ankara-gelibolu mekik dokuyorum.

Son sağlık raporu almak için etimesgut hava hastanesine gidicem...
    Çok zor işlermiş, umarım hayırlısı olur...

Forumda kopunca buralardan böle oldu....

Aldığın sistem tavsiyesi ilk için çok iyi sana çok bile bence, çünkü sen çok aşırı güm güm değil kendince dinlemek istiyorudun.
    Kicker çok iyi seçim, bende elif tuning int. aracılığı ile 16,5 lik 2 adet rocford fosgate almışitım.2tane ve arabaya yetio baya ama sadece 2 tane olması sesi arkadan veriyo önede takıcam bi rahatlayabilsem.

Bass ta çok iyi ama anfi içn bişey diyemicem.Çok yaygın bişey değil aslında, fiyat ne verdi? cadence fln baksan?
    (Bu arada aklımada gelmişken arkaşımın golfunde geçen sene 600 gibi bi rakama aldığı cadence anfi [çok kullanmadı bi dünya para verip sistem yaptı sesi açmadı ] yeni astra aldığı için satıyo)

Anfiye bidaha göz at derim artı nette şöle bişey gördüm...
    http://www.ucuz-fiyat.com/JBL-SUBWOOFER+-XETEC-ANFI-+-JBL-COMPONENT-TAKIMI-KAMPANYA-pid-48560.html

sen bi bak yine konuşuruz

+ woofer da satıyordu oda dediğim gibi çok temiz kıcker L5 1200/350 idi sanırım.Şimdi yanımda değil gelince sorarım.Ama şöle söyliyim tahmin ettiğin gibi değil,arabasıda sıfır almıştı 2008 model golf zaten tek kullanır bagajda belgeden bol bişey olmaz.
    Görmek istersen resim atarım

Bişey daha ekliyorum...kusura bakma karışık oldu ama aklıma geldikçe koyuyorum

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=26050&productid=otm251328

buda bende var 2 comp. + 1200/350 pıoneer bass bağlı + 2 comp daha bağlıyacam bi sorun olmadı
    sadece bi kere 1.5 saat durmadan son vol de açmıştım ısınmış cayır cayır bassı kesiodu + comp. lar bile ısındı şişti =) bi elledim soba =) daha üst versiyonları mevcut

• quote:

Dediğin doğru bir yerde, bakarsın gerçekten işe yarıyordur, 10-15TL bir şey değil, sen de uyguladıktan sonra bizi fotoğraflarla beslersen iyi olur, ama photoshopsuz olsun mümkünse...

photoshop'la cizigi yok eder eklerim resimleri

Derin dizikte işe yarıyçağını sanmıyorum ama fazla belli olmayan çiziklerde işe yarayabilir(pasta cile ile giderilen ciziklerde) ön camurlukta var öyle bi cizik birisi bişeyi sürtmüş gecen far ettim...

Gelsin ürün(yarın yada engeç pazartesi elime geçer) test edip bilgilendirirm orjinal resimlerle birlikte...

Acaba işe yarıyormu diye soru işareti kalıcagına üç kuruş verip alıp denemek daha iyi

• wkwwlwig

Can abi müzik sisteminde bütün parçaları üreten tek bi marka yok eniyi olarak

Anfiyi, bass'ı, hoparlör'leri vs vs gibi her parçayı en iyi üreten markalar farklıdır. Hemen hemen hepsi bütün ürünleri üretiyor(bazı markalar sadece belli bi ürün üretiyor) tek bi üründe eniyi oluyorlar ama bunu söyleyende istanbulda bu işi profosyönel olarak yapan ve birçok lüx araca sistem yapan TECHNOVOL'un sahibi yüz yüze arkadaşlarla birlikte müzik sistemleri hakkında detaylı bilgi almıştık kendisinden...

Bütçen varsa anfi'de AUDISON diğer parçalarda ise FOCAL öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: jönavrupalı

quote:

quote:

Bugün diğer foruma girdim, beni siteden atan kişi üye olurken'ki kuralları falan hatırlatmış kabaca bi baktım kurallara ne "Belli bi mesaj sayısından sonra sayfa otomatik kilitlenir yöneticiler tarafından" nede "Yeni konu açabilirsiniz veya bu kurallar sizin yazım özgürlüğünüzü kısıtlıyorsa paylaşımlarınızı başka yerlerde yapabilirsiniz." ilgili bişey görmedim

Ayrıca yeni bi konu açarken arama motorundan daha önce açılıp açılmadıgına bakın yazıyor kurallarda daha önce açılmış bi konu kilitlenmişse benım bildigim yenisi açılmaması gerekir...

Benım anladıgım kadarı ile forum uydu alıcı ve benzer elektironik aletlere önem veriyor(konulardakı önem ve reklamlardan o anlaşılıyor) bizim gibi onlara göre forumu gereksiz işgal edenleri istemiyorlar...

Ayrıca 1000 mesajı gecen konulara aynı işlemi yapıyoruz demiş ama kabaca baktım 1000 mesajı gecen açık konular var

Özellikle muhabbet ve hobi bölümündeki konuları kilitliyorlar buda herşeyi anlatıyor zaten...

Uğur canını sıkma boş ver biz oraya çanakkaleli kardeşemizi kırmamak için gittik orda olmak zorunda değildik ve olmuyoruz gerisini boş ver..

mehmet bey zaten orada ben istediğim için durmuyorduk ki daha önce Eray Bey burada kötü muameleye maruz kaldığı için gitmiştik.o zaman ki sinir ve ruh haliyle böyle bir değişime gerek duymuştuk.neyse bundan sonra inşallah hiçbir yerde böyle kötü durumlarla muhatap olmayız hayırlı olsun hepimize

Teşekkür ediyorum Yılmaz dostum.

O sinirle tası tarağı toplayıp, oraya taşınmıştınız siz de.

• quote:

Eray kaptan,

O kişinin Mehmet Abi olmadığını başından çözmüştük biz zaten, imla hatalarıyla dolu bir yazı.

Bu arada daha ilginç olanı Mehmet Abi'ye ulaşabilmiş olman, burada Redmilka Mehmet Abi'de ulaşmaya çalıştı ama başaramadı, senin cevap almış olman da ilginç. Tekrar ulaşabilirsen bir sormanı dilerim, neden bıçak gibi kesip atmış paylaşımlarını?

Ben de o olmadığını tahmin ettim ama "Acaba ?" sorusu aklımda kaldı. Yalnız benim kafama takılan şey; bu saçma şeyi kimin yapmış olduğu ?

MEHMET Bey'e ulaşma konusunu karıştırma.
    Daha önce de kendilerine sordum neden buralarını bırakıp gittiğini, kendisinin cevabı şöyle oldu: "Milletin bir kaç sac parçasından ibaret arabası için kendimi paralayıp ona buna laf yetiştirmek açıkçası gereksiz geldi. DH biraz fantezi işi, ama öteki meseleler daha önemliydi. Bu tercihimden dolayı inşallah beni anlarsınız."
    Anlayışla karşılamak gerektiğini düşünüyorum, insanlık hali... O kadar koşuşturmanın, o kadar telaşenin arasında DH'ye girememesi normal.

• quote:

wkwwlwig

Anfiyi, bass'ı, hoparlör'leri vs vs gibi her parçayı en iyi üreten markalar farklıdır. Hemen hemen hepsi bütün ürünleri üretiyor(bazı markalar sadece belli bi ürün üretiyor) tek bi üründe eniyi oluyorlar ama bunu söyleyende istanbulda bu işi profosyönel olarak yapan ve birçok lüx araca sistem yapan TECHNOVOL'un sahibi yüz yüze arkadaşlarla birlikte müzik sistemleri hakkında detaylı bilgi almıştık kendisinden...

Dostum Focal gerçekten baba marka, ama dediğin gibi bütçe meselesi, üstelik ciddi oranda büyük bütçe. Şimdilik orijinal sistemin üzerinde ses alabileceğim, 1000-1500TL civarında bir sistem bana fazlası ile yetecektir. Dediğin firmayı araştıracağım, bir de ona danışalım bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Eray kaptan,

O kişinin Mehmet Abi olmadığını başından çözmüştük biz zaten, imla hatalarıyla dolu bir yazı.

Bu arada daha ilginç olanı Mehmet Abi'ye ulaşabilmiş olman, burada Redmilka Mehmet Abi'de ulaşmaya çalıştı ama başaramadı, senin cevap almış olman da ilginç. Tekrar ulaşabilirsen bir sormanı dilerim, neden bıçak gibi kesip atmış paylaşımlarını?

Ben de o olmadığını tahmin ettim ama "Acaba ?" sorusu aklımda kaldı. Yalnız benim kafama takılan şey; bu saçma şeyi kimin yapmış olduğu ?

Daha önce de kendilerine sordum neden buralarını bırakıp gittiğini, kendisinin cevabı şöyle oldu: "Milletin bir kaç sac parçasından ibaret arabası için kendimi paralayıp ona buna laf yetiştirmek açıkçası gereksiz geldi. DH biraz fantezi işi, ama öteki meseleler daha önemliydi. Bu tercihimden dolayı inşallah beni anlarsınız."
    Anlayışla karşılamak gerektiğini düşünüyorum, insanlık hali... O kadar koşuşturmanın, o kadar telaşenin arasında DH'ye girememesi normal.

Kaptan, açıkçası bu sözlerin Mehmet Abi'ye ait olduğuna inanasım gelmiyor, burada bulunan insanlar sac, tahta, plastik parçaları için değil, güzel, seviyeli, matrak bir sohbet için bir araya geliyorlar. Kimsenin kendini paralamasını gerektirecek bir durum olduğunu da sanmıyorum. Diğer meseleleri bilemem tabi, mutlaka önemlidirler ama çok güzel bir sohbet odasını açıp, geliştirip, canavar gibi insanları bir araya toplayıp, sonra da onun bunun tenekeleriyle uğraşmak istemedim demek mantıklı değil.

Fazla söze hacet yok, Allah herkesin hakkında hayırlısını versin, biz buradayız, her geleni baş üstünde tutarız.

Bu arada teneke derken BMC falan demek istemiş olmasın?

• quote:

quote:

wkwwlwig

Dostum Focal gerçekten baba marka, ama dediğin gibi bütçe meselesi, üstelik ciddi oranda büyük bütçe. Şimdilik orijinal sistemin üzerinde ses alabileceğim, 1000-1500TL civarında bir sistem bana fazlası ile yetecektir. Dediğin firmayı araştıracağım, bir de ona danışalım bakalım.

O bütçe ile focal ve audıson'la bi sistem yapmak mümkün

Bahsettigim yer işi profosyönel olarak yaptıgı için işçilikte biraz fazla ücret alıyor...

İnternet üzerinden kendisine burdanda soru sorabilirsin, işi yoksa 1-2 günde cevap yazar...
    http://www.autoclub.com.tr/ustaanasayfa/49198-TECHNOVOL.aspx

• quote:

Kaptan, açıkçası bu sözlerin Mehmet Abi'ye ait olduğuna inanasım gelmiyor, burada bulunan insanlar sac, tahta, plastik parçaları için değil, güzel, seviyeli, matrak bir sohbet için bir araya geliyorlar. Kimsenin kendini paralamasını gerektirecek bir durum olduğunu da sanmıyorum. Diğer meseleleri bilemem tabi, mutlaka önemlidirler ama çok güzel bir sohbet odasını açıp, geliştirip, canavar gibi insanları bir araya toplayıp, sonra da onun bunun tenekeleriyle uğraşmak istemedim demek mantıklı değil.

Fazla söze hacet yok, Allah herkesin hakkında hayırlısını versin, biz buradayız, her geleni baş üstünde tutarız.

Herkes kendine göre haklı aslında.

MEHMET Bey zor, sıkıntılı günler geçiriyor. Onun kusuruna bakmamak gerek bu sıralar.
    Dolayısıyla durum bu iken onun tekrar buraya gelip de CONNECT fotoğrafı paylaşmasını bekleyemeyiz.

İnan ben de çok özlüyorum onun muhabbetini. Bir CONNECT'im olmasa da, onun CONNECT takımıyla yaklaşık 1,5 yıldan beri muhabbet ediyorum. Kendisiyle sabahlara kadar gerek bizim grupta(DH Has Kamyoncular Grubu), gerek onun Muhabbet Odası'nda konuşurduk, muhabbet ederdik.
    Öyle birilerini bulmak bu net aleminde kolay olmuyor.

Kendisi de istemezdi böyle olmasını fakat o kadar sıkıntının arasında böyle olması gerekiyormuş.
    İnşallah tekrar geri döner de, aynı tempoya kavuşuruz.

Dur şimdi; BMC'yi falan karıştırma. Adamlar PRO'yu yeniliyorlar, İZMİR Fuarı'na yetiştireceklermiş, heyecanlıyım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 16 Temmuz 2010; 13:57:07 >

• quote:

quote:

wkwwlwig

Uğurum, firma ile görüştüm, Kevok Bey sanırım şirket yetkilisi, dediğin markalarla çalıştıklarını, bana uygun bir sistemin ortalama 1000EUR maliyetle kurulabileceğini, Alpine gibi markaları tercih edersem 1500TL civarına düşebileceğini söyledi, tabi internet sitesinde Ferrari, Porsche gibi arabaları görünce ben az çok anlamıştım böyle olacağını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wkwwlwig -- 16 Temmuz 2010; 14:01:26 >

• quote:

quote:

Herkes kendine göre haklı aslında.

MEHMET Bey zor, sıkıntılı günler geçiriyor. Onun kusuruna bakmamak gerek bu sıralar.
    Dolayısıyla durum bu iken onun tekrar buraya gelip de CONNECT fotoğrafı paylaşmasını bekleyemeyiz.

İnan ben de çok özlüyorum onun muhabbetini. Bir CONNECT'im olmasa da, onun CONNECT takımıyla yaklaşık 1,5 yıldan beri muhabbet ediyorum. Kendisiyle sabahlara kadar gerek bizim grupta(DH Has Kamyoncular Grubu), gerek onun Muhabbet Odası'nda konuşurduk, muhabbet ederdik.
    Öyle birilerini bulmak bu net aleminde kolay olmuyor.

Kendisi de istemezdi böyle olmasını fakat o kadar sıkıntının arasında böyle olması gerekiyormuş.
    İnşallah tekrar geri döner de, aynı tempoya kavuşuruz.

Dur şimdi; BMC'yi falan karıştırma. Adamlar PRO'yu yeniliyorlar, İZMİR Fuarı'na yetiştireceklermiş, heyecanlıyım zaten.

Sen de haklısın, umarım döner.

Bu arada Connect sayfasını kamyon karşılaştırmasına çevirmek istemem ama neden BMC? Şimdi bir sürü marka var, Merc var, Scania var, Daf var, Man var, yahu Ford bile var.

• quote:

Uğurum, firma ile görüştüm, Kevok Bey sanırım şirket yetkilisi, dediğin markalarla çalıştıklarını, bana uygun bir sistemin ortalama 1000EUR maliyetle kurulabileceğini, Alpine gibi markaları tercih edersem 1500TL civarına düşebileceğini söyledi, tabi internet sitesinde Ferrari, Porsche gibi arabaları görünce ben az çok anlamıştım böyle olacağını.

Can abi ben sistemi orda yaptır demedimki(iscilik çok fazla alıyor onlar) aynı marlakarı farkı yerden alıp uygulatırsan daha ucuza halledersin, ama sana dedigi sistemi senin araca monte etse aracına binen 100 kişiden 99 verdiğin paraya değmiş 1 kişide boşa masraf etmişsin orjinalide yeter der (bahsettigi sistemin takılı oldugu araçta müzik dinleme sansım oldu) ...

Onlar sadece ürünleri alıp rasgele takmıyorlar araçlara, dükkana gidip ordakı araçları görsen ne demek istedigimi anlarsın...

Ben gittigimde 2 tane caravella, 1 tane 206, 1 tane leon vardı orda alt kattakı otoparklarında olan araçları bilemiycem...

• quote:

quote:

Eray kaptan,

Sonderece talihsiz ve mehmet'e yakışmayan kelimeler.

• @wwling

Sayın abicim, çok şükür bi sağlık problemim yok jandarma olmaya çalışıoruz da onun son aşamları artık...

Şimdi comp. denen yaratıklar farklıdır.Biliosundur ama yinede söyliyim.
    Comp.lar ana sesi ve tizi ayrı verirler.Benimkileirn tanesinin içnde 2 tiz var.Onlar üste monte ediliyo.
    Tek hoparlörun altında ufak elin yarısı kadar anfimsi bişey bulunur.Ana ses ve tiz burada buluşup çıkış yaparlar.
    Bu yüzden temiz ses elde ederiz.Ve ücretleri baya iyi bu yüzden.Bunada bi bass desteği oldumu tamamdır.

Arkadaşım yabancı değil, hergün takıldığım kankamdır + beraber çalışıoruz yoksa bilmediğim şeyi söylemem.Kaliteli malzeme seçer kendine daima.Kicker tabiki sağlam markadır.

Senin baktığın yerlerde bu işin piiri yerler, uygun fiyatlı(ben sistemi 100 tl taksitle taktırdım) hani çoook namı olmayan ama ilçede falan bilinen yerlere yaptırabilirsin.Bi eksiğin olmaz.
    Seninde farkettiğin gibi ferrarin falan yoksa gerek yok diye düşünüyorum.

Teyp org.değiştirmeyeceksen birde çevirici lazım sana(cadence 50 lira) +kablo(kalın olmasına dikkat et) +sigorta(aküye bağlanıcak)

Aşağıda benim aracımdaki comp.lar var.Burdan inceleyebilirsin.Koca arabada bunlar en arkada pandizotun üstünde ama yetiolar yani.

link! tabi bu fiyata bulmak mümkün değil, eğer bulursan hiç durma derim satış fiyatı 500 600 civarıydı ama bulamadım TR de.

+ bak burada da bi ufak versiyonu yani 13 cm buldum.Bizim ön kapılara göre.Ama 2 tane takcıaksanda 2 tane öne koy ve sen dinle.Bne 16.5 olduğundan öne koyamadım. --> LİNK2LİNK2LİNK2LİNK2LİNK2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_500 -- 16 Temmuz 2010; 16:40:20 >

• quote:

quote:

quote:

Eray kaptan,

Sonderece talihsiz ve mehmet'e yakışmayan kelimeler.

Bakın gördünüz mü, amca da benimle aynı fikirde.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.