Şimdi Ara

En iyi hava durumu tahmini yapan siteler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
78.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz en iyi hava durumu yapan siteleri burada paylaşalım.

Meteorloji İstanbul'u günlük güneşlik gösteriyor ama kapalı ve yağmurlu.

Tüm plan altüst oldu...

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Güvenilir Hava Durumu Tahmin Siteleri

Accurate hava durumu tahminleri, günlük planlarını yaparken ve dışarıdaki aktivitelerine karar verirken çok önemlidir. Peki, en güvenilir hava durumu bilgilerini nerede bulabilirsin? İşte en doğru tahminleri sunan en iyi hava durumu siteleri:

• AccuWeather: Kullanıcı dostu arayüzü ve gerçek zamanlı verilerle AccuWeather, yıllardır en popüler hava durumu sitelerinden biri olmuştur.
    • The Weather Channel: Geniş kapsamlı hava durumu kapsamı ve hava durumu uyarıları ile The Weather Channel, güvenilir hava durumu tahminleri için harika bir kaynaktır.
    • Weather Underground: Kapsamlı hava durumu verileriyle Weather Underground, özellikle bahçeciler ve hava meraklıları için iyidir.
    • National Weather Service (NWS): Resmi ABD hava durumu tahmini kaynağı olan NWS, en doğru tahminleri sunar ve hava durumu uyarıları konusunda gerçek zamanlı bilgilere erişim sağlar.
    • Dark Sky: Hyperlocal hava durumu tahminleriyle Dark Sky, gün içindeki hava koşullarında hızlı değişiklikleri öngörmede mükemmeldir.

Bu sitelerin hepsi, hava durumu tahminlerini, hava durumu haritalarını ve hava durumu uyarılarını içeren çeşitli özelliklere sahiptir. Ayrıca mobil uygulamaları da mevcuttur, böylece hava durumunu her yerden takip edebilirsin.

Hangi hava durumu sitesinin senin için en iyisi olduğuna karar vermek için farklı siteleri karşılaştırmak ve özelliklerini, doğruluğunu ve kullanıcı dostu arayüzlerini değerlendirmek faydalı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Wunderground.com

Askerlikte de ,sivilde de 4 senedir kullaniyorum nokta tespit yapiyorlar,gerisini bosver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Accuweather.com hele iPhone uygulaması hayat kurtarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumcu*

Accuweather.com hele iPhone uygulaması hayat kurtarıyor

Kesinlikle harikaa bir uygulama
  • Accuweather.com baktım bugün için yaptığı tahmin ama şu anda karşıda sağnak yağmur altında ibb kameralarından bu açıkça görünüyor... Kadıköy'de ise hava tam kapalı..

wunderground.com'da benzer sonuçları veriyor....

Yine de sağolun arkadaşlar...
  • weather.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-tahmin.aspx

bu zamana kadar bi sıkıntı yaşamadım
  • baya takip ederim yerli yabancı tahmin sitelerini

yüzde yüz oranla kimse bilemiyor zaten adı üstünde tahmin=)

günde en az birkaç kez güncelleme yaparlar değişir durumlar

ben yinede en çok devlet meteorolijinin günlük ve birgün sonrası tahminlerine bakıyorum genelde çıkıyor
  • Dağların durumunu gösteren bir site vereyim bende madem.
    http://www.snow-forecast.com
    Dağlardaki kar tahminlerini pek şaşırdığını görmedim.
  • Bilemiyorum devletin sitesi kanımca çok çuvallıyor geçen aylar buna şahit olmuştuk.

Örneğin şu an Kadıköy için Güneşli diyor saat 11 oldu güneşi bir parça göremedim gibi gökyüzü kapkara bulutlarla kaplı, galiba tüm İstanbul için şu an durum bu...

weather.com'ki tahminde değil kara bulutları bir bulut parçası dahi yok.

poseidon.hcmr.gr'i pek çözemedim...

Tavsiyeler için yinede tşkkürler...
  • Lisanslı "Weather Watcher" programı var bende, sende deneme sürümünü indir. Bulutların gidişatını anbean takip edebiliyorsun rüzgâr hızıydı bulutların 24 saatli oynama şekliydi hepsini içinde barındırıyor.
  • eyvallah bir deneme sürümünü kuru bakim ne görünüyor orada...
  • bahçelievler tarafında güneş yüzünü gösterdi şuan, istanbuşl için öğleden sonra parçalı bulut ara ara güneş olacak diye görünüyor bakalım
  • Kadıköy'de bir parça yüzünü gösterip karanlığa gömüldü tekrar...

Açcak gibi ama saat oldu 12...
  • Bu arada "Weather Watcher" kurdum wunderground.com üzerinden çalışıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Bu arada "Weather Watcher" kurdum wunderground.com üzerinden çalışıyor...

Kötümü? Hiç yanıltmadı beni, her zaman tam isabet bilmiştir.

Bu arada programdan maps > world > close local satellite bölümüne gelirsen bulutların yörüngesini takip edebilirsin.
  • Diğerlerine göre iyidir, eyvallah
  • Accuwhether favorim. detaylı olarak veriyor.

dmi de fena değil.

Detaylı incelemesi de yapılmış.

http://gidilecekmekanlar.blogspot.com/2012/09/education-ukde-seyahat-ve-egitim-bir.html
  • Havayı koklayan adam..

https://twitter.com/HvyKoklayanAdam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.