Birde buna yaratıcılık diyenler var , anlamadım gitti .
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by i3attery</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by thedevilslieutenant</i> <br />fixxxer Heavy metal denince mötorhead, megadeth ve iron maiden'in borusu öter.cümlen kötü metalicanın çoksatması onu metal yapmaz megadeth metal değildir
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Hadi Iron Maiden'e speed demişsin bir şey demedim . 2 Minutes To Midnight'ı dinlemişsindir haklısındır demiştimde Megadeth demişsin gülmekten yere yıkıldım . Yorum yapmıyorum şu parçaları çek dinle : Megadeth - Holy Wars Megadeth - Hangar 18 Megadeth - Symphony Of Destruction Megadeth - A Tout Le Monde [ Yavaştır ama metaldir ] - Son cevap ver bakalım Megadeth neymiş . Iron Maiden - Fear Of The Dark Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name Iron Maiden - The Number Of The Beast bunları dinledikten sonra Iron Maiden'ın ne olduğunu söyle . - Senin için galiba Britney Spears falanda brute metal yapıyordur [sml2k] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Iron maiden e speed demedim rammstein e dedim bu bir. O şarkıların hepsini daha önceden de yüzlerce defa dinledim ama ne demek istediğini anlamadım. Megadeth e heavy metal demiyorsan ne diyorsun? Hadi iron maidenin birkaç şarkısı hard rock megadetin neyi var? Heavy metal demek manowar gibi böğürüp gürültü çıkarmak demek değildir. Britneye gelince o da sıradan bi ******.
Ben asla soad yaratıcı demem zaten yukarıda yazdımmı bilmem eğlencelik müzik derim yani en azından artık bi bara gittiğinizde britney dinlemek yerine soad duyabiliyorsunuz buda bence türk halkının rocka distörjın sesine olan tepkili bakışını yumaşatıyo tabiki ben soad hayranı değilim bu kadar basit bir grubun hayranı olamam!Ama jiks kızlar bile soad dinliyo işte bu açıdan bakarsak insanlar artık metal rock dinleyenlere yaratık gibi bakmamaya alıştıalıştılar ben sadece başka bir pencereden yorumlamak istedim yoksa SOAD ı ilk albumunden beri bilirim ilk albumu gine daha iyidi şimdi o da iyice piyasalaştı yumuşadı.Neyse beyler megadeth,iron,COB,pantera,manover,judas,ıcedearth ,rotting christ,sentenced gibi gruplar duruken SOAD tabiki dinlenmez yeni grupları keşfedelim derken soadı kastetmedim zaten! bol rocklı gunler!ROCK NEVER DIES!
rammstein seven varmı aranızda merak ettimde ben pek bi şey göremedim şarkılarında yok ya onun şarkılarında orgla falan bişeyler saçmalıyolar metalle pek alakası yok zaten şu endüstriyel dedikleri zırvalık bence! Siz ne düşünüyorsunuz?
Megadethin ECSTASY VE TIME-BEGINING şarkılarına bitiyom! çok iyi duygusal şarkılar!Bu şarkılardan birinin klibi varmı acaba?
benim tercihlerim
heavy mtl - judas priest, led zeppelin thrash mtl - megadeth death mtl - death speed mtl - slayer doom mtl - black sabbath rock - pink floyd rock n roll - ac/dc
CEVAP BELLİ TABİKİ METALLICA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme