Şimdi Ara

En iyi Hibrit silecek markası ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • silecek çok takıldığım bir konu 2015 civarı bosch aerotwin almıştım çok memnundum 2019 da arabayı sattıgımda üzerinde hala bu silecekler vardı 4 sene kullanmama rağmen hiç bozulmadı

yeni aracımda silecekler kötü diye hemen inwels marka silecek almak gibi bir hata yaptım ve camda atlaya atlaya siliyordu, rbw aldım oda aynısı en sonunda yine bosch aerotwin aldım oda kutusundan yeni çıkmış olmasına rağmen camda atlama ve ses yapıyordu iz bırakıyordu. sanırım o arabanın camda bir sıkıntı vardı çözemedik.  

şimdiki aracımda silbak hybrit silecek kullanıyorum 3 sene oldu ilk aldığımda performansı harikaydı bu sene artık değiştir beni diyor tavsiye ederim

• atlama yapıyorsa genelde silecekten değildir. camı temizlemek gerek.

onun haricinde ben de her sene hybrid rbw değiştiriyorum zaten çifti 5 dolar...

• RBW

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben RBW kullanıyorum ancak 6 ayda silecekler bitti,geçen yağmurlarda önümü göremiyordum daha da tercih etmem.Silbak hybridini deneyeceğim,umarım memnun kalacağım bir ürün olur.

Çoğu kişi Bosch Aerotwin önermiş ancak hybrid silecek lazım arkadaşlar muz silecek değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.