Şimdi Ara

EN İYİ HONDA SERVİSİ HANGİSİ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
20.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • walla ben bu zamana kadar gitmemiştim eşimin arabasını (otomatik civic 2008 model) 10 bin servise götürdük efeye götürmez olaydık.arabanın arka bagaj kapısı ustu dairesel hareketler ile çizilmiş.bir sürü gürültü koptu honda turkiyeye şikayet ettim birde servis parası odedım.bundan sonra EFE ye kesin likle götürmem.

evet arkadaslara katılıyorum ukale ve hepsı bır havadalar ama hepsı ya sıgortadan servise kadar.
    AMA CANKAYA TURAN GUNES EFE baska .orda ki EFE benım arkadasim ..ama ona ragmen artık boraya gideceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckettt -- 8 Kasım 2008; 22:49:51 >
  • Ankara'daki Efe ve Bora ikisinin de servis hizmetleri çok kötü.Hem çok yüksek tamir masrafları çıkarıyorlar hemde o kadar para versenizde sorununuzu tam çözemiyorlar.Bence asıl sorun Honda Türkiye'de Ankara'ya üçüncü bir yetkili satış ve servis hizmet noktası açmalılar.Efe ve Bora benim müşterim bana yeter zihniyetindeler, müşteri memnuniyeti diye bir anlayışarı yok.Yine de Bora otomıtiv Efe otomotivden bir parça daha iyi ve ilgili gözüküyor.
  • arkadaşlar merhabalar

istanbul avrupadayım 2.el bi civic almak üzereyim arabanın motor ve kaportasını kontrol ettrimek istiyorum fakat honda plazalar ekspertiz yapmadıklarını söylediler honda servisinde çalışan varsa yada yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • Ankara'daki Bora, Efe'ye göre servis ve satışda güleryüzlü ve daha ilgili.
  • merhabalar......2.el honda alacaksan.......güngörende akkaya otomotivi deneyebilirsin.....0212-505-12-43
  • Ben de aracı efeden almama ragmen ( buyuk bir hata yaptım) servise bora ya goturuyorum. Efe yi tavsiye etmem.
  • İzmir İçin ne dersiniz arkadaşlar İzmirde Hangi servis sizce daha iyi.
  • çamkıran daha iyi gibi, terakki allahlık
  • Daha önceden istanbul park honda için olumlu görüşler bildirmiştim, hepsini geri alıyorum.
  • Honda 'CEM' oLmadığı kesin..ama bayramLarda hatırlıyolar sağoLsunlar..
  • ben 10 senedir honda kullanmaktayim ve arabalarımı düzenli olarak yetkili servise goturmekteydim. bir arkadasimin tavsiyesi uzerine MASLAK ATATÜRK SANAYİ SİTESİNDEKİ 1. KISIM NO.335 teki BİRLİK OTO honda özel servine gitmeye basladim , 2 tecrübeli ustanin calistiği ve bizzat arablari kendilerinin yaptigi yanlarinda işçi çalistirmayan bir servis. tam teşekküllü servislerde alamdiğim randimani bu serviste almaktayim ve ögrendim ki 30 senelik turkiyedki ilk özel honda servisi burasiymiş. tüm honda kullanicilarina tavsiye ediyorum....

MASLAK ATATÜRK SANAYİ SİTESİNDEKİ 1. KISIM NO.335
    BİRLİK OTO HONDA SERVİSİ (benzincinin arka sokağı)
    ustalar: AHMET VE MUSTAFA bey..
    telefon : (212) 276 20 90
  • http://www.hondaservisiistanbul.com/
    burası yeni hizmete giriyor. çok yakında açılacak. Servis ve Bakımlarda güzel kampanyalar da olacak. Takip etmenizi öneririm.
  • Olurda yola çıktığınız bir günde yolunuz Kayseriden geçerken aracınız arıza yaparsa (markası çok farketmez honda peugeot lada kia opel fiat chevrolet) sakın servisine gitmeyin bütün bu saydığım markaların servislerine aynı aile şirketi bakıyor hepsi aynı umursamazlık ilgisizlik ve pişkinlikteler birkaçını bizzat test ettim ama en acısı peugeotumu servisten almaya gittiğimde camı açık aküsü ön koltukta içine yağmur yağmış çamur olmuş bulunca çıldırmama rağmen herkesin çok olağan davranmasıydı....sakın arkadaslar sakın!!!
  • Açılmışlar.http://www.hondaservisiistanbul.com/ Bülent usta prof. olarak üsküdar bulgurluda hizmet veriyor. herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIR -- 1 Aralık 2011; 10:24:52 >
  • Ankara'da Bar Hüseyin Honda nasıldır?
  • Ankara'da BORA, İzmir'de BornovaTerakki ...Bu arada bir sorum var..Arkadasımın 2008 Model Honda Hybrid'i yokuşlarda cok zor kalkıyormuş.Aynı sorunu yaşayanlar varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teosoy -- 21 Eylül 2011; 11:31:31 >
  • Merhaba, 2000 model civic sahibiyim, bugun aracıma arkadan vurdular , tampon değişir, bagaj kapağinda kucuk bir ezilme var. Trafik sigortası ile yaptıracağım. İstanbul anadolu yakasında hangi servisi tavsiye edersiniz.
  • 1998 model Honda Civic var bende, 2003 yılından beri Maslak Birlik Oto'da Mustafa Usta bakıyor benim arabaya. Ben çok memnunum, şu anda 300bini geçtik, buna rağmen rutin bakım dışında araç çok az tamir gördü. Motoru triger kayışı değişimleri dışında açılmadı, rutin bakımlar ve arabanın yürüründe ufak tefek aksaklıkları tamir etti Mustafa Usta. Sevdiğim bir yanı hangi parçayı orijinal hangi parçayı yan sanayi kullanacağını sorması ( bunu yaparken mutlaka birisini tavsiye ediyor). Onun tavsiyelerine uydum şimdiye kadar aynı arızanın tekrarlandığı hiç olmadı, kit olarak satılan pahalı parçalar için de tamircide veya tornacıda çözüm buluyor. Özetle tavsiye ederim.

MASLAK ATATÜRK SANAYİ SİTESİNDEKİ 1. KISIM NO.335
  • merhebalar bende honda vti var 98 model çok hashasım arabam için nereye götürcem diye araştırma yaptım referans için çogunlukla istanbul cevizlibağda star honda murat ve mustafa usta
    gittim ve memnun da kaldım
  • Ben de civic aracımı maslak çiftkurtlara götürüyordum. Bir gün servisten çıktıktan sonra bir taksici arka tekerimin yalpaladığını söyledi. İnip sıktım ama daha sonra lastikçide anlaşıldı ki diskin montajı hatalı yapılmış. Çiftkurların yaptığı işi lastikçi düzeltti.
    Sonra Maslak Erdem oto ya gitmeye başladım. Ama bugün onlarda öyle bir şişirme fatura çıkarttılar ki dalga geçer gibi : bilmemne sökme bilmemne temizleme diye sıralamışlar bol bol fiyatlarla, yetmemiş altına bir de işçilik diye eklemişler. Yetkili servisten yüksek fiyat çıkmış. Yetkili servisler çok pahalı özel servisler vurgun peşinde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.