Şimdi Ara

EN İYİ HONDA SERVİSİ HANGİSİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
20.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepimiz çeşitli honda servislerine gidiyoruz, en memnun olduğunuz servisi yazarsanız hem o işletme için iyi olur hem de bu servisten daha fazla kullanıcı faydalanır. Malumunuz 6 ayda bir periyodik bakım mecburiyeti canımızı sıkıyor, bu duruma en fazla esneklik tanıyan, müşteriye ilgi gösteren servisler hangileri? Paylaşalım, faydalanalım...

• 1000km bakımı için arabayı satın aldığım istanbul park hondaya gitmiştim, fakat 1000 bakım pek belirleyici olmuyor servis kalitesi açısından.
  • Ankarada Efe Otomotiv servis kalitesi açısından oldukça iyi, ancak sıfır araç satışında satıcı memnuniyeti on planda. Hatta araç satmak onlar için bir hobi diyebilirim bu nedenle musteri gelir gider yine bana gelir mantıgı var. Ama bu sefer bu mantıkları benim baska yerden aracımı almama neden oldu. Ki birçok Ankaralınında bu fikirlere sahip olduğunu düşünüyorum. Bora Otomotivin servisini hiç kullanmadım ancak sıfır araç satışında oldukça iyiler en azından guleryuzluler ve kazık atar bir durumları yok. Şunuda soyleyim Boradaki bayan satış temsilcileri baylara oranla daha guleryuzlu. Zaten benim bir serviste yada bayide gordugum satıcı artist tavırlar içerisinde alıyorsan al almıcaksan alma havası içerisinde bilgi verirse bi daha o bayiye ne girerim nede eşimi dostumu girdiririm. Bu herkes için boyledir sanırım. Ayrıca Bora otomotivdeki fiyatlar ve hediyeler daha cazip durumda. Kardeşim sen Boranın adamımısın diyebilirsiniz ama bu gercekten boyle bilenler bilir zaten. Ayrıca sunu soyleyeyim ben efeden baska servis yada bayi bilmezdim. Yaşadıgım seyleri yazıyorum.Honda Türkiyeninde bu konularla ilgili goruslerini almak isterdik değilmi Hondaseverler..

• Bu arada efenin servisine hiçbir laf soyleyemem gayet iyiler.
  • tüh keşke bora ya da gitseydim ben yılbaşından önce efe yenimahalleye gidip moralim sıfırlanıp gelmiştim.Bütün hondalar da bu mantıkladır diye düşünmüştüm.neyse başka sefere artık.
    quote:

Orjinalden alıntı: the patriot

Ankarada Efe Otomotiv servis kalitesi açısından oldukça iyi, ancak sıfır araç satışında satıcı memnuniyeti on planda. Hatta araç satmak onlar için bir hobi diyebilirim bu nedenle musteri gelir gider yine bana gelir mantıgı var. Ama bu sefer bu mantıkları benim baska yerden aracımı almama neden oldu. Ki birçok Ankaralınında bu fikirlere sahip olduğunu düşünüyorum. Bora Otomotivin servisini hiç kullanmadım ancak sıfır araç satışında oldukça iyiler en azından guleryuzluler ve kazık atar bir durumları yok. Şunuda soyleyim Boradaki bayan satış temsilcileri baylara oranla daha guleryuzlu. Zaten benim bir serviste yada bayide gordugum satıcı artist tavırlar içerisinde alıyorsan al almıcaksan alma havası içerisinde bilgi verirse bi daha o bayiye ne girerim nede eşimi dostumu girdiririm. Bu herkes için boyledir sanırım. Ayrıca Bora otomotivdeki fiyatlar ve hediyeler daha cazip durumda. Kardeşim sen Boranın adamımısın diyebilirsiniz ama bu gercekten boyle bilenler bilir zaten. Ayrıca sunu soyleyeyim ben efeden baska servis yada bayi bilmezdim. Yaşadıgım seyleri yazıyorum.Honda Türkiyeninde bu konularla ilgili goruslerini almak isterdik değilmi Hondaseverler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etit -- 4 Şubat 2007; 14:26:09 >

• bora honda hem satış hemde servis bence süper geçen hafta dayımın civic ini 75,000bakımına soktuk, gayet güzel herşeyine bakılıyor titiz çalışıyorlar ayrıca tesis de fena sayılmaz
  • arkadaşlar efe mi bora mı?
    yardımınızı istiyorum sizce hangisi?
    ayrıca borada serviste indirim yapıyorlarmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende şöyle sorayım bora ile efeyi birbirine kırdırarak fiyat indirimi elde edebilirmiyiz?
  • kesinlikle boyle yapın ben şahsen kendim 4 defa servislere fiyat için dondum sonunda boradan aldım. ayrıca zaten efede hondada diyor diğeri kaç lira teklif ederse bize geri donun diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the patriot

kesinlikle boyle yapın ben şahsen kendim 4 defa servislere fiyat için dondum sonunda boradan aldım. ayrıca zaten efede hondada diyor diğeri kaç lira teklif ederse bize geri donun diye.

ben servisi sormuştum araba alınalı çok oldu
  • keşke servis diye belirtseydiniz. ama satısta bole bi kırdırma oluyosa kuvvetle ihtimal servistede olur. ben yıllarca efe servisi kullandım ve su ana kadar hiç şikayetim olmadı. sadece efede 2.el bolumunden vede yeni arac satıs bolumunden memnun olmadıgımı soyledim.
  • servis fiyatları farklılık gösteriyor mu? belirlenmiş liste fiyatları var diye biliyorum.
  • serviste malzeme işçilik vb. sabit ucretler var. ancak tanıdgınız bir servis ise size faturada gostererek indirim yapabilirler. ki bana her servise gidişimde bu şekilde yapıyorlardı.
  • Eee... Millet İstanbul'daki servisler ne alemde? Bilen bildirebilir mi?
  • iki tarafi .oklu degnek. Bora tarafi az daha temiz

Bora'nin satisi (tavir, kaziklar...) Efe'ninkinden daha iyi. Ayrica Efe'de aksesuarlar da daha pahali (yani ikisinde de pahali da, Efe daha pahali).

Ben arabayi Efe'den aldim, bakimlarini Bora'da yaptiriyorum. Daha bir ilgileniyorlar sanki müsteriyle.
  • Ankaradaki Hondacılardan ricam Ankaradaki servisler hakkındaki düşüncelerini belirtmeleri. Şimdiden teşekürler.
  • arkadaslar lutfen goruslerimizi belirtelim.
  • Ben dün EFE ye gittim, daha serviste iş bitmeden, hemen memnuniyet formu tutuşturuyorlar elinize,biz de ne bilelim; iyisiniz, güzelsiniz, hoş falan filan doldurduk işte. Benim sorunumuda halledemediler, daha doğrusu anlayamamışlar bile, ben soğuk asvalt kaplamada göğüs ses yapıyor diye diye dilimde tüy bitti, oraya bozuk yol diye yazmışlar. Servisten çıktıktan sonra baktım ses gelmeye devam ediyor, aradım , birde yolu tafir ettim anlamadılar, ben de dedim ki; gençlik parkı önünden sıhhıyeye kadar ki yolda mesala.Adam bana ne dese iyi telefonda ;o yolda bütün arabalar yapar...Velasıl kelam BORA ya gittim bugün,köpükle felan beslediler altını,puntaları mumladılar,arka sol kelebek camınla bişey yaptılar ama onlarda halledemediler, bakalım hayırlısı,tekrar gideceğim, güneşliği değiştirecekler garantiden, o zaman baktıracaz tekrar mecbur. Bu arada içinizde arabanın göğüs kısmından ses gelen var mı ? Acaba müzmin bişey mi? Arka taraftan da ses geliyor panzot mu ne diyorlar, ayrıca sanki arka camlardan biri aralıklı gibi bir de uğultu var. Canımı çok sıkıyor soğudum arabadan valla.Canıma yetti Sattıracaklar bana..Hepsi aynı birbirlerinden farkı BORA da ki Nescafe makinasında sıcak çikolata vardı çok güzel. Bir de geri armazlar mı adamı beyfendi işte servisimizden memnun kaldınız mı falan filan.. Fesupanallah..........

• Bazen oluyor tikirti. bozuk para çekmecesindeki paralardan süpheleniyorum, ama sanirim ondan degil. Takmiyorum fazla bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurBJK -- 20 Mayıs 2007; 19:44:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_ihsan_ergin
    Hepsi aynı birbirlerinden farkı BORA da ki Nescafe makinasında sıcak çikolata vardı çok güzel.

valla bencede hepsi aynı bende boraya gidiyorum accord da var oraya goturuyoruz bi sorun yok ama super mi bence degil ama efeden iyi diyorlar ve bende katılıyorum makina iyi calısıyor cappucino expresso sıcak cikolata filan gayet iyi ama araclar hep gec cıkıyor ve illaki unutulmus bisey oluyor....(kapı zor kapanıyordu yaptık dediler aynı hemen denedim olmamaıs dedim götürdüler hemen oldu herseyi servisten cıkmadan deneyin arkadaslar)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.