Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTL'in neyi ifade ettiğini söylememişsiniz
  • pardon unutmusum veya gozumden kaçmış sanırsam.

TTL : Time to live yani sizinden anlamından anlıyacağınız gibi bir paketin yaşam süresidir.Yani 2 network arasında ne kadar sürede transfer edilmeye çalıştığını gösterir.
  • Hostumwww.mence.net ten.Gayet güzel.Memnunum.Tavsiye ederim.
  • Çok Teşekkür Ederim Razercode.

tüm müşterilerin,dostların memnun olması en büyük gaye.

iyi günler dilerim
  • Arkadaşlar; internet üzerinden ürünlerimi satabileceğim bir websitesi kurmak istiyorum.Yani websitesini
    e-ticaret amacıyla kullanmak istiyorum.Fakat henüz yeni olduğum için gerekli alt yapım yok..Yardımcı olursanız memnun olurum(objektif bir yorumla)

Acaba domain kaydını "Godaddy" gibi uluslararası büyük bir firmadan yapsam daha mı iyi olur(yarın bir gün site tutulursa,siteye çöreklenmesinler diye)?ya da hosting alacağım yerden domain de almak daha mı iyi olur?
    Bunlardan birini tavsiye ederseniz: fiyat aşırı pahalı olmadıktan sonra herhangi biri olabilir.
    1.turkticaret.net
    2.isimtecil.net
    3.ihs.com.tr (en fazla olumlu yorumlar gördüğüm site)
    4.vt.com.tr (donanimhaberin bile referansı)

VPS olayı da kafamı karıştırıyor..birkaç domain adresi barındırabiliyor..e-ticaret,chat,forum gibi eklentileri var..bireysel olarak web üzerinden kontrol edilebiliyor...acaba makul mü?

PLesk ve cPanel hangisi?Windows ve Linux hangisi?...

Ve son olarak Garanti Bankasının e-ticaret işini kolaylaştıran güvenilir anlaşmalı olduğu bir webhosting sitesi var mı?

Yazım boyunca saçmalamış olabilirim...yeni olduğum için dermeçatma bilgilerle böyle bir mesaj oluşturdum lütfen mazur görün....yorumlarınız için teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: memoir

Arkadaşlar; internet üzerinden ürünlerimi satabileceğim bir websitesi kurmak istiyorum.Yani websitesini
    e-ticaret amacıyla kullanmak istiyorum.Fakat henüz yeni olduğum için gerekli alt yapım yok..Yardımcı olursanız memnun olurum(objektif bir yorumla)

Acaba domain kaydını "Godaddy" gibi uluslararası büyük bir firmadan yapsam daha mı iyi olur(yarın bir gün site tutulursa,siteye çöreklenmesinler diye)?ya da hosting alacağım yerden domain de almak daha mı iyi olur?
    Bunlardan birini tavsiye ederseniz: fiyat aşırı pahalı olmadıktan sonra herhangi biri olabilir.
    1.turkticaret.net
    2.isimtecil.net

VPS olayı da kafamı karıştırıyor..birkaç domain adresi barındırabiliyor..e-ticaret,chat,forum gibi eklentileri var..bireysel olarak web üzerinden kontrol edilebiliyor...acaba makul mü?

Ve son olarak Garanti Bankasının e-ticaret işini kolaylaştıran güvenilir anlaşmalı olduğu bir webhosting sitesi var mı?

Yazım boyunca saçmalamış olabilirim...yeni olduğum için dermeçatma bilgilerle böyle bir mesaj oluşturdum lütfen mazur görün....yorumlarınız için teşekkürler...

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=89745&cat=130&dt=2008/08/05

• Eltun güzel yorum getirmişsin...fakat benim öyle bir riskim yok...zaten mağazamda sattığım ürünleri webden pazarlamak istiyorum...bizahmet mesajıma yorumlarınızı eklerseniz ve görüş bildirirseniz memnun olurum...teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: memoir

Arkadaşlar; internet üzerinden ürünlerimi satabileceğim bir websitesi kurmak istiyorum.Yani websitesini

1.turkticaret.net
    2.isimtecil.net

1. Domaini ihs den almanızı öneririm. Yabancı şirketlerede ne kadar güvenilebilirki domain konusunda ? Ve ayrıca türk firması olması ve yolunda hızla ilerleyen bir firma olduğu için tavsiye edebilirim.

2. Vps de veya bayihesabı alırsanız birkaç site birden barındırabilirsiniz. Vps de sunucunun kaldırdığı kadar yayınklayabilirsiniz. Eklentileri vs siz yüklersiniz güvenlik önlemlerini siz alırsınız. Tabi menaged vps alırsanız aldığınız yer buları kendisi yapabilir. Şunuda unutmayalımki menaged hizmeti yapanın sizin güvenebileceğiniz birisi olması gerekiyor sonuçta e-ticaret sistemi. E-ticaret- sohbet - forum bunlar genel olarka her vps de çalışır default ayarlar ile.

3. Bankaların kendi hazır sistemleri var (ödeme sistemi) isterseniz ödemeyi direk bankanın kendi sitesinden çektirebilirsiniz yada size verecekleri kodları sitenize entegre ederek siteniz üzerinden ödeme işlemini yaptırabilirsiniz. Şahsen ben bankaların hazır e-ticaret paketleri olduklarını duymadım görmedim.

Fakat hazır olarak yapılmış ve birçok firmanında kullandığı sistemler var bunları kullanabilirsiniz.

• kalite arıyorsanızwww.eukhost.com
  • emil.halilov mesajımı yanıtladığınız için teşekkür ediyorum.
  • up..

linux hosting istiyorum.. internet ile kredi kartından ödeme yapabiliyim.. isimtescil.net iyi midir ?

natrodan alıcaktım bi baktım unix hosting satışı durdurulmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

up..

linux hosting istiyorum.. internet ile kredi kartından ödeme yapabiliyim.. isimtescil.net iyi midir ?

natrodan alıcaktım bi baktım unix hosting satışı durdurulmuş..

Konu içinde de belirtmiştim en iyi benim firmam diye

Şuan için banka havalesi / ptt çeki hesabı ile ödeme yapabilirsiniz.

www.hostavrupa.net web sitemizden bakarak firmamız hakkında bilgi alabilir ve hizmetlerimizi görebilirsiniz.

İletişim Bilgilerimiz :

Telefon (İstanbul) : (+90) 216 632 83 99
    Cep Telefonu : 0536 638 31 55
    Cep Telefonu : 0538 269 98 90
    Telefon (Bakü) : (+994 50) 500 18 58

Fax: 0216 632 83 99

E-mail Adresleri ;

Genel Bilgi için : info[@]hostavrupa.net
    Azerbaycan Bayisi : azerbaycan[@]hostavrupa.net
    Destek için : destek[@]hostavrupa.net
    MSN Destek & Satış : msn[@]hostavrupa.net

Saygılar Sevgiler

• Hostavrupa iyidir şu bu yazmayacağım...
    Aynı şeyleri tekrarlamaktan ben yoruldum siz sormaktan yorulmadınız...
    Hostavrupa kalitesiyle,hizmetiyle, teknolojisiyle, gelişimiyle, dostluğuyla, alışveriş kültürü ile kısacası herşeyiyle bu forumun en iyi şirketidir!
    Aksini iddia eden şöyle gelsin
  • www.efornet.com.tr müşteriye destek çok müthiş hostu sattıktan sonra olay bitmiyor. destek devam ediyor .
  • Uğur Bey herkesi doğru yolu bulacağı bir gün mutlaka vardır. Biz en iyiyiz demiyoruz, illaki bizden büyük firmalar vardır. Ancak biz eni iyilerin arasında yer aldığımızı gerek verdiğimiz destek ile gereksede müşteri memnuniyeti ile kanıtladığımızı ve bunun her geçen gün dahada güçlendiğini biliyoruz.

Çok kısa bir zaman içinde bilgisayar mağazamızıda hizmete açacağız.

Açtıktan sonra mutlaka kahvemizi içmeye bekleriz sizleride.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eltun

Uğur Bey herkesi doğru yolu bulacağı bir gün mutlaka vardır. Biz en iyiyiz demiyoruz, illaki bizden büyük firmalar vardır. Ancak biz eni iyilerin arasında yer aldığımızı gerek verdiğimiz destek ile gereksede müşteri memnuniyeti ile kanıtladığımızı ve bunun her geçen gün dahada güçlendiğini biliyoruz.

Elbette geliriz Eltun Bey
    Tabii bazı firmaların teknik destekleri, bazılarının satış sonrası hizmetleri, bazılarının dostlukları, bazılarının kesintisiz hizmetleri, bazılarının kaliteleri iyidir...
    Ancak hepsinin ve daha fazlasının olduğu nadir firmalardan biridir (hatta başında gelir) HOSTAVRUPA!
    Neyse fazla söze gerek yok (Eltun Bey'in dediği gibi) herkes bir gün doğru yolu bulacaktır.

• en iyi hosting firması yoktur,parasına göre ,iyi hizmet edenler vardır,

hostcini.com

u öneririm, yıllardır çalışıyorum,mükemmel değiller, lakin parasını hakediyorlar,sorularınızı yanıtlayıp,domainler için dahi fatura kesiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mizahci

Hostavrupa iyidir şu bu yazmayacağım...
    Aynı şeyleri tekrarlamaktan ben yoruldum siz sormaktan yorulmadınız...
    Hostavrupa kalitesiyle,hizmetiyle, teknolojisiyle, gelişimiyle, dostluğuyla, alışveriş kültürü ile kısacası herşeyiyle bu forumun en iyi şirketidir!
    Aksini iddia eden şöyle gelsin

bir ip adresinde 300 alan adı barındırıyor. bu kazandığını gösterir. ama hosting alacak kişi bundan ne kazanır orasını bilemem....
  • quote:

Uğur Bey herkesi doğru yolu bulacağı bir gün mutlaka vardır. Biz en iyiyiz demiyoruz, illaki bizden büyük firmalar vardır. Ancak biz eni iyilerin arasında yer aldığımızı gerek verdiğimiz destek ile gereksede müşteri memnuniyeti ile kanıtladığımızı ve bunun her geçen gün dahada güçlendiğini biliyoruz.

host avrupa nın

85.153.24.6 bu windows ip si 85.153.24.5 bu linux :)

güldürmeyin beni bu alt yapıylamı yaaa komixx ler sizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafabsars

quote:

host avrupa nın

85.153.24.6 bu windows ip si 85.153.24.5 bu linux :)

güldürmeyin beni bu alt yapıylamı yaaa komixx ler sizi

Senin bilgi seviyen 85.153.24.6 bu ip adresinni linux sunucu da kullanıldığını çözemeyecek kadar az. Bu da senin ancak 15 günlük bir isimle ve sitendeki cep telefonu numaranla tost'cu olduğunu gösteriyor.

Ayrıca dikkat ediyoruzda sadece bizim hakkımızda yazıyorsunuz artık nedir içinizde kalan onu bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.