Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi hosting firması cluster sunucu yapısına sahip olan firmadır. TR - Yurtdışı farketmez. Cluster yapı varsa 100% güvenebilirsiniz ama şu ana kadar burda yazan bütün hosting firma/şahıslar bu yapıya sahip değil.
    İyi Çalışmalar.
  • www.bedavahost.com
    www.ucuzhost.net
    www.zottirikhost.com

özellikle 3. firma acayip kaliteli 2 gündür kullanıyorum menunum

• Gerçekten üzüldüm, hiç beklemiyordum!?...
  • ama band wight yüzünden kazık yedim
    quote:

Orjinalden alıntı: KarizMan

www.niobeweb.net kaliteli bir firma
  • Amerikan kullanın.Ben dreamhost kullanıyorum 100 $ senelik (10 kusür $ aylık=1 domain beleş veriyo,500 GB disk alanı
    5 TB aylık bant genişliği.her ay 16 gb koyuyolar üstüne .server ın ayakta kalma oranı % 100.paneli harika.20 tane falan tıklayıp kurabilecegin program veriyo panelden.Daha bircok sey var girip bakın derim.Ayrıca referal özelliği ile özel promosyonlar uygulanabiliyo.Ben mesela 1 extra domain daha veriyorum benim tavsiyemle giderseniz.Yada bu özellik genişletilebilir %10 bant genişliği yada bedava ip gibi özellikler eklenebilir.
    Now you can make your own DreamHost promo codes that new customers can use to get a one-time discount while signing up! ( and/or you can give them more disk, bandwidth, free registrations, or unique ips!) Anybody who uses YOUR promo code when signing up automatically gets their referrer set as you (above all else).
    Bu ingilizce yazılanlar benim üzerimden üye olanlara saglanacak olanaklar.extra bonus,%10 fazla alan ve bant genişligi,benzersiz ip falan isterseniz sizin için yeni bi promosyon başlatabilirim.3 ay sonra para iade garantisi veriyo ayrıca.
    bu promosyondan üye olursanız 2 domain bedava şu an.
    Burdan host almak isteyene hangi indirimi istiyorsa ona göre promosyon kodu hazırlayabilirim.özelden mesaj atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokolucu -- 12 Ekim 2007; 8:37:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

quote:

Orjinalden alıntı: salimenko

Hep Türk firmalar dile getirilmiş. Eğer gerçekten kaliteli ve ucuz hosting arıyorsanız bence biraz da yabancı forumlarda dolaşmalısınız.

www.godaddy.com [İsim tescil ve destek yönüyle]

www.bluehost.com [Hız ve linux hosting de profesyonelliği yönüyle]

www.m6.net [Windows hosting de profesyonelliği ve 7-24 destek yönüyle]

Kullandığım ve halen daha kullanmaya devam ettiğim hostingler..

Kredi kartınız ve iyi bir ingilizceniz varsa kesinlikle bu 3 hosting firmasını tavsiye ediyorum.

katılıyorum
    godaddy den Deluxe Plan paketini almayı düşünüyorum bende kullanan falan varsa bilgi verebilir mi ?

Bende aynı Deluxe paketten almak istiyorum dostlar. GoDaddy'yi nasıl bilirsiniz? Fiyatları verdiği özelliklere göre inanılmaz derecede uygun.

• Arkadaşlar bence eniyi host firmasıhttp://www.godaddy.com ingilizcesi iyi olanlar için tabi up-time önemli host kiralarken fiyatlarıda uygun türk istersenizhttp://www.isimtescil.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidooz -- 12 Ekim 2007; 23:20:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speedlayer

En iyi hosting firması cluster sunucu yapısına sahip olan firmadır. TR - Yurtdışı farketmez. Cluster yapı varsa 100% güvenebilirsiniz ama şu ana kadar burda yazan bütün hosting firma/şahıslar bu yapıya sahip değil.
    İyi Çalışmalar.

cluster yapıyı biraz daha açar mısınız?
  • www.ekonomikhosting.com kurumsal bir şirket ben şahsen çok memnunum sunucuları TR Teklan lokasyonlu
  • sweynn, kendi firman olmasın o
  • Mynet'in hosting servisini kullanana var mı hiç arkadaşlar?Hizmetleri nasıl?
  • Meraba arkadaşlar,,,

valla bence en iyi hosting firması en az kesinti olan, siteleri hızlı çalıştıran ve aradığımda muhattap bileceğim referansı çok bir firmadır....

Örneğin Başkent Hosting Başkent Hosting İnternet Hizmetleri

Bir kaç tane sitem var...gayet iyiler ve memnunum....

sakın ucuz fiyatlara aldanmayın...sonra siteniz uçar gider...ne isim kalır ne site

• yalnız dikkatımı ceken bir nokta böyle dandık host fırmaları hep silinmiş kalmıs
    bazı firmalaar 2005 yılından beri hayla acıklar
    türkticaret.net gibi
  • Benimde dikkatimi çekti, bence bu geyik bayağı uzamış,

Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca...
  • Yurtdışındaki en iyi hosting firmaları hakkında bilgiler:

http://internetmuhendisi.com/en-iyi-hosting/web-hosting-firmalari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahamelih -- 10 Ekim 2010; 12:59:38 >
  • www.kebirhost.com

www.calisanhost.net

www.ispro.net

hepsi sağlam bir sorun olmaz
  • Şu aralar hoşuma gidenler:

www.servetr.com
    www.greyhosting.com
    www.netinternet.com.tr
    www.speedlayer.com

Hepsi TR lokasyon. Bazılarında yabancı da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 19 Aralık 2007; 13:23:47 >

• Arkadaş bot sanırsam

Konu hortlamış biraz.
  • www.kb.com.tr

ben buradan domain ve hostumu aldım.gayet memnunum
  • en iyisi benim varmı kapışan

Kaç aydır bu konu sürüp gidiyor tamam sonuca bağladık işte
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.