Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tecrübelerime dayanarak size çok önemli bir bilgi vermek istiyorum.. Ne olursanız host alırken aman ucuz olsun.. en uygun'u nerdense ordan alıyım demeyin... biraz fazla para verin ama adam gibi bir yerden alın.. sonra az para veriyorsunuz ama sık host. değiştiriyorsunuz..

www.calisanhost.net burayı tavsiye ederim herkese.. hızını görmek için:www.wiiturkey.com
  • En iyi ve kaliteli hosting firmaları ile ilgili detaylı bilgiler şu adreste mevcut:

http://www.internetmuhendisi.com/en-iyi-hosting
  • hortlatmayın şu konuyu be kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

Arkadaşlar tecrübelerime dayanarak size çok önemli bir bilgi vermek istiyorum.. Ne olursanız host alırken aman ucuz olsun.. en uygun'u nerdense ordan alıyım demeyin... biraz fazla para verin ama adam gibi bir yerden alın.. sonra az para veriyorsunuz ama sık host. değiştiriyorsunuz..

www.calisanhost.net burayı tavsiye ederim herkese.. hızını görmek için:www.wiiturkey.com

sana guvenerek burdan alicam ins. pisman olmam bask birine daha danistim bakalim ona gore ama buyuk bi ihtimal buradan....

• quote:

Orjinalden alıntı: reddawn

Benim tavsiyem hosticaret.net 1 yıldır kullanıyorum , en fazla 3 kere konuşmuşuzdur hosting yetkilileriyle.. Siteme 1 yılda sadece 1 kere ulaşılamadı ondada servera saldırı varmış o sebeple. Anlıycanız problemsiz bir host arıyorsanız hiç düşünmeyin.. Ayrıca burdaki yorumlara ve fiyatlarına bakarak 2. sitem için başka yerden host aldım 1 ay oldu ama bunaldım artık saat 21:00 den beri (şu an saat 23:42) bekliyoruz bakalım ne zaman açılacak site diye, tabi bu bugüne mahsus değil siteyi açtığım günden beri böyle 3 gün sağlam gidiyor sonra fos..
    Anlaşılan onuda host ticarete taşıma vakti geldi... ( vakit gelmekten çok geçeli çok oldu ama )

+9999 hostticaret.net firması eğer amacınız linuxda kafam rahat olsun ise tek adresdir. eğer amacınız windows ise de tavsiyem zamanhosting.com olacaktır..

Bu iki firmadanda gönül rahatlığıyla hizmet alabilirsiniz.

bunun dışında bir tavsiyede bulunamayacam üzgünüm..

Bilginize,

• www.dotster.com
  • yav kafam karıştı :S:S

nerden alcaz yaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: MaverickGizli

quote:

Orjinalden alıntı: soyturk

Yaw Herkes Yazmış Şimdi Yazmasam Ayıp Olur Diyorum.

İddalı Değilim Kullananlar Ortada Kullancılar Ortada Forumdakilerde Ortada.. Yorum Sizin

www.asgrafik.net (28.08.2005 / 07.09.2005 Tarihleri Arası Güncelleme Vardır.)

Sen iddialı ol. Hosting sektörünün senin gibi işini hakkıyla yapanlara ihtiyacı var. Piyasada bir sürü dolandırıcı var zaten siz iddialı olmazsanız onların önünü açmış oluruz. Hedefleriniz büyük olsun.

Karınca hikayesi gibi olsun bizimkide. Ulaşamasakta o yolda ölelim.

(Benim hedefim müşteri bakımından ilk 10 . Destek sistemi bakımından en iyi olmak. Sizde hedefinizi büyük tutun ona göre çalışın.)

la adam kapatmış siteyi gitmiş. bi de parka yönlendirmiş

• NE KONUYMUŞ BU DÖNÜP DOLAŞIP ÖNÜMÜZE GELİYO YAAA ADAM 2005 TE AÇMIŞ KONUYU HALA AYNI ŞEYİ OKUYORUZ BİRİ SİLSİN ALLAH RIZASI İÇİN HER GELEN Bİ HORTLATIYO

• quote:

Orjinalden alıntı: santacruz

türkiyenin en iyi hosting firmaları bence
    vargonen technologies ve borusan telekomdur
    www.vargonen.com.tr
    www.borusantelekom.com.tr
    eğer fiyat senin için ikinci plandaysa kesinlikle bu ikisinden birini seçebilirsin türkiyenin en büyük şirketlerinin kullandığı hosting firmalarıdır her ikiside

Gercekten dogru yerleri gormek sevindirici

• w-e-b-t-e-y-i-z firmasindan kesinlikle birsey almayin dolandircidir kendileri ciddi ciddi söylüyorum
    3 kuruş etmez firmaları 3 kuruş için insanlara söylemedikleri yalan kalmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: B0ZKURT

w-e-b-t-e-y-i-z firmasindan kesinlikle birsey almayin dolandircidir kendileri ciddi ciddi söylüyorum
    3 kuruş etmez firmaları 3 kuruş için insanlara söylemedikleri yalan kalmiyor

• Turk Ticaret Net ne yaparsan yap burdan alma bedava verseler bile. Doruk.Net iyidir www.doruk.net.tr ama bi okadarda pahali her seyi parayla satiyorlar ve cok esnek degiller. Turkiyede sunucu istiyorsan benim tavsiye edebilcegim Vargonen www.vt.com.tr ve Radora www.rh.com.tr var. Doruk kadar olmasa bile bunlarinda fiyatlari yuksek kaliyor muhtemelen turkiyedeki maliyetlerden dolayi. Eger yurt disinda host eden turkce ariyorsan TAM PAKET www.tampaket.com var musteri destekleri iyi hemen cevap veriyorlar serverlarinada fazla yuklenmiyorlar ama yinede en ucuzu degil.

Selamlar

• üstadlar bikaç tane firma arasında kaldım ilk defa alcam o yüzden yardımlarınızı bekliyorum

www.kebirhost.net
    www.turkishost.com
    www.hostcinim.com
    www.rodosweb.com
    www.osmanlihost.net

bu 5 inden birini tercih etcem tavsiyelerinizi bekliyorum

• neyse ben karar werdim hostcinimden alcam destek elamanı müthiş bi insan sistemhostda domain problemim war ben önemli deil sizden alırız bi alan adı ıdedim bpşverin biz önce sistem hosttan domaininizi kurtaralım dedi yok böle bişey ya hellal olsun adama ben buldum hostumu saolun yinede
  • ayrııca kebirden ve rodosdan hostcinime geçiş çok fazla alcaz bakalım yarın hayırlısı hadi
  • e onlar o zaman geri odeme de yapmazlar baska yerden web alani alip oraya tasiyacaksin mesela

hostticaret.net
    calisanhost.net
  • quote:

Orjinalden alıntı: b@d0

ayrııca kebirden ve rodosdan hostcinime geçiş çok fazla alcaz bakalım yarın hayırlısı hadi

bu bilginin kaynagi nedir acaba ?
  • Hep Türk firmalar dile getirilmiş. Eğer gerçekten kaliteli ve ucuz hosting arıyorsanız bence biraz da yabancı forumlarda dolaşmalısınız.

www.godaddy.com [İsim tescil ve destek yönüyle]

www.bluehost.com [Hız ve linux hosting de profesyonelliği yönüyle]

www.m6.net [Windows hosting de profesyonelliği ve 7-24 destek yönüyle]

Kullandığım ve halen daha kullanmaya devam ettiğim hostingler..

Kredi kartınız ve iyi bir ingilizceniz varsa kesinlikle bu 3 hosting firmasını tavsiye ediyorum.

• Hostticaret.net

Hostavrupa.net

ProhostingTR.com
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.