Arkadaşlar tecrübelerime dayanarak size çok önemli bir bilgi vermek istiyorum.. Ne olursanız host alırken aman ucuz olsun.. en uygun'u nerdense ordan alıyım demeyin... biraz fazla para verin ama adam gibi bir yerden alın.. sonra az para veriyorsunuz ama sık host. değiştiriyorsunuz..
Arkadaşlar tecrübelerime dayanarak size çok önemli bir bilgi vermek istiyorum.. Ne olursanız host alırken aman ucuz olsun.. en uygun'u nerdense ordan alıyım demeyin... biraz fazla para verin ama adam gibi bir yerden alın.. sonra az para veriyorsunuz ama sık host. değiştiriyorsunuz..
sana guvenerek burdan alicam ins. pisman olmam bask birine daha danistim bakalim ona gore ama buyuk bi ihtimal buradan....
quote:
Orjinalden alıntı: reddawn
Benim tavsiyem hosticaret.net 1 yıldır kullanıyorum , en fazla 3 kere konuşmuşuzdur hosting yetkilileriyle.. Siteme 1 yılda sadece 1 kere ulaşılamadı ondada servera saldırı varmış o sebeple. Anlıycanız problemsiz bir host arıyorsanız hiç düşünmeyin.. Ayrıca burdaki yorumlara ve fiyatlarına bakarak 2. sitem için başka yerden host aldım 1 ay oldu ama bunaldım artık saat 21:00 den beri (şu an saat 23:42) bekliyoruz bakalım ne zaman açılacak site diye, tabi bu bugüne mahsus değil siteyi açtığım günden beri böyle 3 gün sağlam gidiyor sonra fos.. Anlaşılan onuda host ticarete taşıma vakti geldi... ( vakit gelmekten çok geçeli çok oldu ama )
+9999 hostticaret.net firması eğer amacınız linuxda kafam rahat olsun ise tek adresdir. eğer amacınız windows ise de tavsiyem zamanhosting.com olacaktır..
Bu iki firmadanda gönül rahatlığıyla hizmet alabilirsiniz.
bunun dışında bir tavsiyede bulunamayacam üzgünüm..
Bilginize,
www.dotster.com
yav kafam karıştı :S:S
nerden alcaz yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: MaverickGizli
quote:
Orjinalden alıntı: soyturk
Yaw Herkes Yazmış Şimdi Yazmasam Ayıp Olur Diyorum.
İddalı Değilim Kullananlar Ortada Kullancılar Ortada Forumdakilerde Ortada.. Yorum Sizin
www.asgrafik.net (28.08.2005 / 07.09.2005 Tarihleri Arası Güncelleme Vardır.)
Sen iddialı ol. Hosting sektörünün senin gibi işini hakkıyla yapanlara ihtiyacı var. Piyasada bir sürü dolandırıcı var zaten siz iddialı olmazsanız onların önünü açmış oluruz. Hedefleriniz büyük olsun.
Karınca hikayesi gibi olsun bizimkide. Ulaşamasakta o yolda ölelim.
(Benim hedefim müşteri bakımından ilk 10 . Destek sistemi bakımından en iyi olmak. Sizde hedefinizi büyük tutun ona göre çalışın.)
la adam kapatmış siteyi gitmiş. bi de parka yönlendirmiş
NE KONUYMUŞ BU DÖNÜP DOLAŞIP ÖNÜMÜZE GELİYO YAAA ADAM 2005 TE AÇMIŞ KONUYU HALA AYNI ŞEYİ OKUYORUZ BİRİ SİLSİN ALLAH RIZASI İÇİN HER GELEN Bİ HORTLATIYO
quote:
Orjinalden alıntı: santacruz
türkiyenin en iyi hosting firmaları bence vargonen technologies ve borusan telekomdur www.vargonen.com.tr www.borusantelekom.com.tr eğer fiyat senin için ikinci plandaysa kesinlikle bu ikisinden birini seçebilirsin türkiyenin en büyük şirketlerinin kullandığı hosting firmalarıdır her ikiside
Gercekten dogru yerleri gormek sevindirici
w-e-b-t-e-y-i-z firmasindan kesinlikle birsey almayin dolandircidir kendileri ciddi ciddi söylüyorum 3 kuruş etmez firmaları 3 kuruş için insanlara söylemedikleri yalan kalmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: B0ZKURT
w-e-b-t-e-y-i-z firmasindan kesinlikle birsey almayin dolandircidir kendileri ciddi ciddi söylüyorum 3 kuruş etmez firmaları 3 kuruş için insanlara söylemedikleri yalan kalmiyor
Turk Ticaret Net ne yaparsan yap burdan alma bedava verseler bile. Doruk.Net iyidir www.doruk.net.tr ama bi okadarda pahali her seyi parayla satiyorlar ve cok esnek degiller. Turkiyede sunucu istiyorsan benim tavsiye edebilcegim Vargonen www.vt.com.tr ve Radora www.rh.com.tr var. Doruk kadar olmasa bile bunlarinda fiyatlari yuksek kaliyor muhtemelen turkiyedeki maliyetlerden dolayi. Eger yurt disinda host eden turkce ariyorsan TAM PAKET www.tampaket.com var musteri destekleri iyi hemen cevap veriyorlar serverlarinada fazla yuklenmiyorlar ama yinede en ucuzu degil.
Selamlar
üstadlar bikaç tane firma arasında kaldım ilk defa alcam o yüzden yardımlarınızı bekliyorum
bu 5 inden birini tercih etcem tavsiyelerinizi bekliyorum
neyse ben karar werdim hostcinimden alcam destek elamanı müthiş bi insan sistemhostda domain problemim war ben önemli deil sizden alırız bi alan adı ıdedim bpşverin biz önce sistem hosttan domaininizi kurtaralım dedi yok böle bişey ya hellal olsun adama ben buldum hostumu saolun yinede
ayrııca kebirden ve rodosdan hostcinime geçiş çok fazla alcaz bakalım yarın hayırlısı hadi
e onlar o zaman geri odeme de yapmazlar baska yerden web alani alip oraya tasiyacaksin mesela
hostticaret.net calisanhost.net
quote:
Orjinalden alıntı: b@d0
ayrııca kebirden ve rodosdan hostcinime geçiş çok fazla alcaz bakalım yarın hayırlısı hadi
bu bilginin kaynagi nedir acaba ?
Hep Türk firmalar dile getirilmiş. Eğer gerçekten kaliteli ve ucuz hosting arıyorsanız bence biraz da yabancı forumlarda dolaşmalısınız.