Bildirim
EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
www.fullaspsite.com
ben buradan aldım bi tane iyi 7/24 msn destek veriyorlar -
www.turkcehosting.com
bu da eski kullandığım host sitesi
ben pek beğenmedim çünkü fiyatları bayağı yüksek kalıyor başka sitelerin yanında
5$ a 250 mb veriyorlar
ama aylık 5$ -
önemli olan 7/24 destek tabi ama yurtdışında reseller alıp gelip burada birşey bilmeden hosting satmak,şişe su satmaya benzer.lütfen biraz bilinçli tüketici olun. -
bence üstüne tanımam gerçekten çok kaliteliler
http://www.noktahost.com -
-
2 yıllık konu hortlamış. -
aynen öyle -
hehe valla turkticaretten almayında kimden alırsanız alın -
ftp ye atacagınız tüm dosyalar , mailinizin içerisinde ki tüm dosyalar , mail kapasitesi , db boyutu , veri tabanlarının tümü vs hepsi aldıgınız hosting hesabının alan miktarından karşılanmaktadır -
Merhaba Arkadaşlar, Hosting ve domain olarakwww.meyabilisim.com bu firmayı tavsiye ederim. 2 tane sitem barınıyor ve gayet memnunum bu aralar yeni bir kampanya başlatmışlar; 1 gb Alan 20 Gb Trafik Linux Hosting 6 YTL & 500 MB Alan 10 GB Trafik Linux Hosting 4 YTL Bence bir bakın çok uygun ve teknik destekten de memnunum... -
en ucuzu hangisi -
www.kebirhost.net i önerebilirim.
Aselhost a bakma bile... -
Arkadaşlar Natro yu deneyen varmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $ -- 4 Temmuz 2007; 22:23:01 > -
Ayrıca Natro nun fiyatları çok uygun 500 mb alan 22 $ dı en son -
Benim tavsiyem hosticaret.net 1 yıldır kullanıyorum , en fazla 3 kere konuşmuşuzdur hosting yetkilileriyle.. Siteme 1 yılda sadece 1 kere ulaşılamadı ondada servera saldırı varmış o sebeple. Anlıycanız problemsiz bir host arıyorsanız hiç düşünmeyin.. Ayrıca burdaki yorumlara ve fiyatlarına bakarak 2. sitem için başka yerden host aldım 1 ay oldu ama bunaldım artık saat 21:00 den beri (şu an saat 23:42) bekliyoruz bakalım ne zaman açılacak site diye, tabi bu bugüne mahsus değil siteyi açtığım günden beri böyle 3 gün sağlam gidiyor sonra fos..
Anlaşılan onuda host ticarete taşıma vakti geldi... ( vakit gelmekten çok geçeli çok oldu ama ) -
konunun başı 2005 sonu 2007 kım hortlattı bunu yaw -
biri bütün topiclerde gezio sinsice -
quote:
Orjinalden alıntı: Husay
Arkadaşlar Natro yu deneyen varmı benim ilk hostingim olcak. Kullanan varsa bi cvp yazsın lütfen
benim natrodan ağzım yandı. o yüzden tavsiye etmem. sitemiz 2 defa hacklendi. bilgi vermekte bile problem çıkarttılar. arıyorum, soruyorum bilgi verin diye. yok. muhatap bulamadım. daha sonra niobeweb e geçtim. 1 yıldır sorunsuz bir şekilde çalışıyo. host referanslarına da bakarsan büyük ve güvenilir bir firma olduğunu anlarsın diye düşünüyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X