Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben buradan aldım bi tane iyi 7/24 msn destek veriyorlar
  • www.turkcehosting.com

bu da eski kullandığım host sitesi

ben pek beğenmedim çünkü fiyatları bayağı yüksek kalıyor başka sitelerin yanında

5$ a 250 mb veriyorlar

ama aylık 5$
  • önemli olan 7/24 destek tabi ama yurtdışında reseller alıp gelip burada birşey bilmeden hosting satmak,şişe su satmaya benzer.lütfen biraz bilinçli tüketici olun.
  • bence üstüne tanımam gerçekten çok kaliteliler

http://www.noktahost.com
  • 2 yıllık konu hortlamış.
  • aynen öyle
  • hehe valla turkticaretten almayında kimden alırsanız alın
  • ftp ye atacagınız tüm dosyalar , mailinizin içerisinde ki tüm dosyalar , mail kapasitesi , db boyutu , veri tabanlarının tümü vs hepsi aldıgınız hosting hesabının alan miktarından karşılanmaktadır
  • Merhaba Arkadaşlar, Hosting ve domain olarakwww.meyabilisim.com bu firmayı tavsiye ederim. 2 tane sitem barınıyor ve gayet memnunum bu aralar yeni bir kampanya başlatmışlar; 1 gb Alan 20 Gb Trafik Linux Hosting 6 YTL & 500 MB Alan 10 GB Trafik Linux Hosting 4 YTL Bence bir bakın çok uygun ve teknik destekten de memnunum...
  • en ucuzu hangisi
  • www.kebirhost.net i önerebilirim.
    Aselhost a bakma bile...
  • Arkadaşlar Natro yu deneyen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $ -- 4 Temmuz 2007; 22:23:01 >
  • Ayrıca Natro nun fiyatları çok uygun 500 mb alan 22 $ dı en son
  • Benim tavsiyem hosticaret.net 1 yıldır kullanıyorum , en fazla 3 kere konuşmuşuzdur hosting yetkilileriyle.. Siteme 1 yılda sadece 1 kere ulaşılamadı ondada servera saldırı varmış o sebeple. Anlıycanız problemsiz bir host arıyorsanız hiç düşünmeyin.. Ayrıca burdaki yorumlara ve fiyatlarına bakarak 2. sitem için başka yerden host aldım 1 ay oldu ama bunaldım artık saat 21:00 den beri (şu an saat 23:42) bekliyoruz bakalım ne zaman açılacak site diye, tabi bu bugüne mahsus değil siteyi açtığım günden beri böyle 3 gün sağlam gidiyor sonra fos..
    Anlaşılan onuda host ticarete taşıma vakti geldi... ( vakit gelmekten çok geçeli çok oldu ama )
  • konunun başı 2005 sonu 2007 kım hortlattı bunu yaw
  • biri bütün topiclerde gezio sinsice
  • quote:

Orjinalden alıntı: Husay

Arkadaşlar Natro yu deneyen varmı benim ilk hostingim olcak. Kullanan varsa bi cvp yazsın lütfen

benim natrodan ağzım yandı. o yüzden tavsiye etmem. sitemiz 2 defa hacklendi. bilgi vermekte bile problem çıkarttılar. arıyorum, soruyorum bilgi verin diye. yok. muhatap bulamadım. daha sonra niobeweb e geçtim. 1 yıldır sorunsuz bir şekilde çalışıyo. host referanslarına da bakarsan büyük ve güvenilir bir firma olduğunu anlarsın diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.