Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİRDE BEN HOSTİNG CİLİK YAPMIYORUM SANIYORUM ONUDA BİLMİYOR.AMA BENİM ÖZELLERİMLE NEDEN UĞRAŞIYOR ANLMADIM.bENİM İMAM OLMAM SANIRIM RAHATSIZ EDİYOR KENDİLERİNİ.

lÜTFENwww.yagmurteks.com domaini mi onlinenic. com daki 399563 nolu Id ye yönlendirin. Transfer için istediğiniz 10 doları da yollayayım.hesabınıza..

• Benim Sahsi Gorusum :
    Turk :www.vt.com.tr

Yabanci bir firma verecegim Mukemmel ucuz Dedicated ve cok ucuz hosting cozumu var ayrica cok hizli Datacenter Fransada ..www.ovh.fr

Siteyi ingilizceye cevirirseniz fiyatlar eski yuksek Fransizca ziyaret etmeniz gerekli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 28 Temmuz 2006; 16:55:10 >
  • ben buraya en az 7- 8 adet cevap yazdım diğer bazı üyeler cevaplar yazdılar.ve bunlar tam iki defa forumdan silindi ayrıca açkış olduğum bir forumda silindi.Acaba bunları silen kimler ve niçin siliyorlar .Burda ciddilik var biliyordum ben.Hala bunu kimin yaptığı hakkında bir açıklama getirilmedi.
    Şunu bilesinizki silinen tüm cevapları ben web sayfası olarak kaydettim.Bunların açıklaması yapılana kadar bakadar bekleyeceğim. Açıklama yapılırsa inşallah sebep anlaşılır eğer yapılmazssa buraya ekleyeceğim.
    Acaba bu olnlarda site yöneticisinin Haberi varmı onuda bilmiyorum....Cevap verirlerse sevinirim..
  • http://www.data24.com.tr/

sana tavsiye ederim dostum
    acayip hızlı bağlantı saglayabiliosun
    en ucuz host paketi 15 ytl + kdv

ben aldım tavsiyem olur...

php + asp desteği var
  • Online nic ile gorustum bana yolladiklari Cevap Aynen su Sekilde

Dear customer,

Thanks for contacting OnlineNIC Customer Care!

Our website encountered an un-expected attack last night, and currently there is some matter still. Our technicians are keeping resolving it, hoping everything will go well soon.

Sincerely,

Aaron

Customer Care for Europe & Africa Region

Customer Service Division, OnlineNIC Inc.

E-mail: cs-eu@onlinenic.com

MSN: aaron@onlinenic.com

Web:http://www.onlinenic.com

ingilizcem pek iyi sayilmaz ama anladigim kadari ile sanirim bir saldiri yemisler ve bu yuzden sorun olusmus paneller konusunda sanirim adamer 2-3 gundur bu yuzden İD nize domaini gonderemiyor eger gerekli merciler ile konusursaniz biraz daha rahatlarsiniz sanirim

yukarida yetkili firmanin mail adresleri mevcut umarim domain adresinizi sorunsuz sekilde istediginiz yere alabilirsiniz

• @gmail83

araştırman ve tarafsız görüşün için teşekkürler ederim. durum tresul kabul etmesede bu şekilde. 2-3 gündür panele erişimim yok ve bu nedenle hiç bir işlem yapamıyorum. umarım sayın nuri bey gmail83 ün açıklaması yeterli olur.. Saygılarımla..
  • tamam anladım teşekür ediyorum @gmail83 adlı arkadaşıma.

fakat ben den transfer için niçin ücret istediğiniz açıklayın.Ve @gmail83 arkadaşımın yagmurteks.com domain adının sorgulamasını yani whose çekip bakmasını istiyorum acama domainin bitiş tarihi ne ve benden neden 2006 nisan ayında 15 ytl , 20 temmuz 2006 da da 50 ytl olmak üzere toplam bu sene 65 ytl yi niçin almışlar bunuda açıklarsanız @gmail83 kardeşim ve bizde ikna oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yresul -- 28 Temmuz 2006; 18:41:20 >
  • iyide bahsedilen olay 2 günlük bir olay değilki, hala aynı forum bir değişme yok 2 yıl oldu gelmeyeli ve yine aynı durumlar, :)))))

arkadaş sanırım yazdıklarından okuduğum kadarıyla kaç yıldan beri domainin transferni istemiş ama domain bayiside 2 gündür sorun yaşamakta hadi 2 gün veya 1 ay önce olsun bu sorunlar var panel çalışmıyo ya yıllar önce neden yapılmadı ve en fazla 15YTL olan bir domainden nasıl oluyorda bu kadar para alınıyor ve yine süresi dolmadığı halde neden kapatılıyor, hey gidi güzel ülkem bee herşey aynı değişen bir şey yok, sadece değişen firma isimleri ve kaybeden müşteriler oluyor, elinizde faturanız varsa gerekli yerlere müracaat edin dekontlarınıda koyun inşallah dekontlarda alan adı için ücret belirtilmiştir buda sizin için bir delildir. ve gerekli yeri mahkemeye veriniz. bu sizin en doğal hakkınız. ve hakkınızı sonuna kadar arayın forumlarda değil gidin mahkemeye verin hakkınızı alın,,,

ülke bu yüzden bu durumda maalesef hakkımızı aramayı bilmiyoruz, para kolaymı kazanılıyor gidin hakkınızı arayın, mahkemede ortauya çıkar herşey suçlu müşteri isede ortaya çıkar firmaysada ortaya çıkar,

• domain transferini biz değil müşteri yapacak bu tüm dünyada geçerli bir uygulamadır. ilgili alan adının admin maili admin bilgileri zaten müşteriye verilen şifre ile kendi kontrolündedir. transfer demek bir register firmasına gidip anlaşmak ve trasnfer talep etmektir. takibinde admin mailine onay kodu gelir ki admin maili müşterinin kendisinde. onaylar ve alan adı transfer edilir. burada sorun nerde?????*

bence bilmeden yorum yapmak gerçekten ağır bir davranış..

Neyse dediğim gibi bu konuda ne benim nede başka firmanın yapacağı bir şey yok.. eğer onay konudunu onaylamayı bilmiyorsa admin mailini bizim mail yapsın biz onaylayalım ama daha fazla ne yapaılabilir onu bilmiyorum, hiç bir şey. burda hala anlamıyorsunuz sanırım ilgili şahıs bir host firması ve domain transferini kendisi yapmak zorunda bir şahısda olsa kendisi yapacaktır heryerde bu böyle..

Diğer bir konu gerçekten ciddiyim oturduğun yerden bir şeyi anlamadan hey gidi forum vb.. gibi laflar etmek aslında olayın gerçek yüzünü gördüğünde pişman olmaktır.. bir şeyi yargılamadan bence öğren arkadaşım..

bunun dışında forumdaki bilgiler doğrultusunda resmi evrak hazırlandı ve ilgili kişi hakkında kurumuna ihtar çekilecektir p.tesi sabahında. birileri anlattığı halde anlamama gibi bir şey söz konusu değildir kasıt arıyorum ve ilgili kişi sadece zarar vermek için yapıyor. kurumuna noterden ihtar p.tesi gidecektir..

Bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 28 Temmuz 2006; 22:36:45 >

• merhaba, dediklerinize katılıyorum, transfer kuralları nasıl işler onuda çok iyi biliyorum, fakat sadece komiğime giden, domain sahibinden alınan ücretlerdir. bildiğim kadarı ile o fiyata öyle com.net.org domainleri etmiyor,

ayrıca, şu anda Türkiyeye yeni geldim, yurt dışındanda forumu takip ediyorum, diğer tüm webmaster forumlarını takip ettiğim gibi fakat katılım yapmıyorum, yorum, yzı vs. yazmıyorum (DH' ye) ve bugün bu konuyu görünce yazmak istedim sadece bu, neden zorunuza gitti hey gidi forum yazmam ayrıca hakkınızda sadece bu konuda değil diğer konularda ve diğer forumlardada yorumlar mevcuttu ama sanırım onlarda halledildi, bunda ne kızacak nede alınacak bir durum var, bir iş yapılıyorsa muhakkak eleştiride olacaktır tebrikte,

ne seni tanıyorum nede diğer arkadaşı sadece yazılanları okuyorum vede sorulan sorulara verilen cevapları,

neyse ikinizin arasında olan bir durum, ben sadece düşündüklerimi yazdım, eğer bir yanlışım varsa özür dilerim, yazdığım mesajlarıda silebilirsiniz,

• sizin kayıtlarınız elimde ve hala birşeyi anlatmıyorsunuz.Domini niçin blokladığınız neden bu kadar para aldığınızıve 27 sinde biten domaini 18 kapattığınızıve vb.Sizin yaptığınız santajlar hala devam ediyor.Hala yazdıklarıma açıklama yapmıyorsunuz ve santaj yapıyorsunuz. ve herkesi yanıltıyorsunuz.ama mazlumun ahı aheste aheste çıkacak inşallah. Benim le ilgili sikayet konunuz ne hala anlayamadım haksız sensin bana niye ihtar çekiyorsunuz.Ayrıca polise ettiğiniz laflarda msn de kayıtlı onuda ayrıca bilesiniz.

SANTAJ YAPACAĞINIZA İŞİNİZİ YAPIN KİMSE DEMİYORKİ ADAMA NİÇİN SANTAJ YAPIYORSUN DİYE
    suçlu olan sensin şikayet eden sen anlayamadım. Benim senle derdim ne o zaman bunlar olmuyorda
  • buraya koysana msn kayıtlarını

senin için bir sakıncası yoksa tabi konu buralara kadar geldiğine göre sanırım bir sakıncası olmaz
  • birde ben kasıt aramıyorum doma
    inimi transfer et birşey istemiyorum d
    iyorum anlatamıyorum .tüm dünya duydu bunu
    ve ben godayy dan transfer olması için 22 ytl yatırdım emailimer onay geldi okeyledim onayı fakat domainin kilitli olduğunu bana yazıyordu ve olmadı

godaddy.com gelen yazı bu okuyun ve görün

support@godaddy.com
    Dear nuri

You recently purchased a domain registrar transfer for:
    YAGMURTEKS.COM

However, the current status of the above domain name(s) is:
    clientUpdateProhibited, clientTransferProhibited, clientDeleteProhibited

Domain names in this status cannot be transferred. Please
    contact your current registrar to resolve this issue.

Once the status has been corrected, follow the steps below to
    re-initiate the transfer.
  • bunun için firmamıza domain transfer kilidinin kaldırılmasını talep etmeniz gerekirdi talep etseydiniz anında açılırdı. şimdi diyeceksiniz 2 gün önce talep ettim, ama malesef 2 gündür onlinenic kendini bilmez kişilerin saldırı yüzünden kapalı durumda bu nedenle henüz transfer kilidiniz kaldıramadım bunun içinde üzgünüm ama elimden bir şey gelmiyor. alan adlarını onlinenicden alıyoruz ve tüm dünya duydu onlinenic büyük bir aldırıya uğradı ve 3 gündür işlem yapılmıyor. işlem yapıldığı an gereken yapılacak zaten, buraya yazdığınız için değil buraya yazdığınız yorum umrumda bile değil, isteğiniz yapılacak çünkü konu hakkında ticket attınız. konu uzadı ama diyorsunuz istediğim sadece doamin iyide ticket attınız bizde size şu anda sistemde sorun var lütfen bekleyin sistem açıldığında isteğiniz yapılacak yazdık. ne yapim yani çine gidip onlinenick in açılmasınımı hızlandırayım.

TEKRAR VE SON KEZ SÖYLÜYORUM ŞU ANDA ONLINENIC.COM UYE GIRISI VE ISLEMLERINE KAPALI DURUMDA. YAPABILECEGIM HIC BIR SEY YOK.

SAYGILARIMLA..

• Tamam kardeşim:Bende gördüm onlinenic.com un sorunları olduğunu ve bekleyeceğim inşallah.A.çıldığı zaman domaini yani yagmurteks.com u 399563 nolu ID yönlendirirsiniz. başaka bişi istemiyorum. Bekleyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yresul -- 29 Temmuz 2006; 10:05:52 >
  • ONLİNENİC.COM daki sorun lar bitmiş gibi gözüküyor. Bakmanızı tavsiye ederim...............
  • onlinenic deki sorunlar bitti sayılır ama hala ufak tefek hatalar veriyor sorun bittiği an hallededilecek denildi zaten size. bu foruma mesaj yazmadan öncede ticket ile belirtilmişti. ticket sizin içni yeterli olmadı buraya yaz ama dediğim gibi elimizde olmayan nedenlerle işleminiz beklemede. onlinenic sorunsuz devreye girdiği an işlem yapılacaktır..

Bilginize..
  • İnşallah. Ben buraya yazı yazmamın sebebi sadece haklarımı korumak yoksa başka bir niyet yok. Onu siz benden daha iyi biliyorsunuz.İnşallah sorunlar düzeldiğinde http://www.yagmurteks.com u 399563 nolu ID yönlendirdiğinizde size teşekkür edeceğim. Bekliyorum inşallah olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yresul -- 29 Temmuz 2006; 20:23:03 >
  • onlinenic deki sorunlar bitti sayılır en azından erişimler açıldı biraz yavaşda olsa erişimler aktif durumda..

07-23-2006 23:14 tarihindewww.adamer.com.tr de web sitesinden kullanıcı adınız ve şifreniz ile HD-1033 id numaralı mesaj ile yaptığınız başvuru az önce onaylanmış ve ilgili alan adı ilgili id numarasında belirtilen ticket gereği trasnfer edilmiştir. en kısa zamanda onlinenic kontrol panelinize verdiğiniz id numarası ile giriş yapıp onaylamanız gerekmektedir.

Bilginize..

yagmurteks.com 2006-07-29 16:40:29
  • www.harikahost.net

Çok İyi Hizmet Veriyorlar Referansları Sağlam

Bende Kullanıyorum Her Zaman Yardım Ediyorlar.Her Türlü Soruna.Benim Tavsiyem HarikaHost
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.