Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar websahibi.com ve nazarweb.com bu hosting siteleriyle ilgili yorumlarınızı bekliyorum..güvenilir mi çok sorun yaşanır mı falan filan?lütfen bilgiye ihtiyacım var

bir de linux server ile windows server arasındaki fark nedir? linux daha ucuz biçok yerde neden?
  • ya bi de şu site
    http://www.maksimumhost.net/barindirmahizmeti_winhosting.html
    nasıl bu kadar ucuza verebiliyo?herşey sınırsız subdomain mail vs...

arkadaşlar bişeyler yazın artık lütfen
  • http://www.webteyiz.com/ Sakın denemeyin....bütün dosyalarımı veritabanımı herşeyimi sildiler.....
    olayın farkına vardıktan sonra 3 hafta kadar uğraştım...bir bahane bulamayınca 3 hafta sonra spam liste yapmışsın
    spam mail göndermişsin bu yüzden herşeyi sildik dediler....

!!!!!!! AMAN HA DİKKAT EDİN !!!!!!!!!!!!
  • hhaha oda ilginç bee
  • bi cavapta ben yazayım, öğretmenim. okulum için yaptığım bir sitem var. önce freehost ta idi. sonra alayım artık bi yer dedim. aynı sizin gibi araştırdım. asp forum kullancağım için windows server aradım ve buldum.
    ve yerimi www.setthost.com dan aldım. güzel arkadaşlar var birde güvenilir
    *** vergi levhaları var
    *** server ları Türkiyede
    *** sabit telefonları var

şimdi linux host lazım benzer özelliklere sahip bir firma arıyorum. birazda uygun fiyatlı olursa sevinecem. ööle 1 yıla 100 ytl vermek istemiyorum profesyonel bir amacım yok çünki
  • WWW.KEBIRHOST.COM
    Ben kullanıyorum üstün kalitede çok ucuza ;)
  • arkadasşım bıktım yaw her gün bu soruları görmekten.
    Bir ghün geliyom en iyi domain hangisi
    Bir gün geliyom en iyi hosting hangisi.
    bu neya
    Gir şuraya yaz en iyi hosting bitti.
    http://forum.donanimhaber.com/search.asp
  • www.dehahost.com :)
  • www.hostticaret.net (kendisini yıllardır tanırım hem yaptığı işte uzman hemde her anlamda güvendiğim biri)

www.naymanli.com (Kısa bir süredir tanıyorum ama çok sağlam aklı başında bilgili bir insan)

www.winturk.net (Bir süredir tanıyorum yaptığı işi test şansım olmadı ama kişilik olarak müşteriye saygı duyan destek veren sağlam biri)

www.ileriturk.net (Uzun zamandır görmüyorum ama zamanında baya bir kişi memnundu)

www.adamer.com.tr ( Reklam kokan hareket olacak ama olsun - adamer.com.tr bizim şirket olduğu için yorum yazmıyorum )

Saygılarımla..

• quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

arkadaşlar websahibi.com ve nazarweb.com bu hosting siteleriyle ilgili yorumlarınızı bekliyorum..güvenilir mi çok sorun yaşanır mı falan filan?lütfen bilgiye ihtiyacım var

bir de linux server ile windows server arasındaki fark nedir? linux daha ucuz biçok yerde neden?

bende hosting firmasıyım buyüzden firmayı karalamak istemem.Nazarwebi bilmem ama websahibi.com iyi bir hosting.Ben hosting açmadan önce dayımların websitesine buradan host almıştık.Tabi şuanda kapalı site.Ama hiçbir sorun yaşamadım.
  • Arkadaşlar aman diyorum ! dikkat edin. firmayla anlaşırken her halt için yaparız ederiz diyorlar. paranı iade ederiz diyorlar. iade süresine kadar tabii ki. ve bu süre zarfında çok iyi davranıyorlar, ilgileniyorlar. ondan sonra bi problem olunca ister kal ister git diyorlar. işte böyle bi ... küfretmeyelim efendi insanlarız biz. firma adını da verirdim ama burdan olmaz. herkese güvenmeyin. iyice araştırın.
  • www.yagmurteks.com

domain adım bu arkadaşlar sorgulama yapın bakalım
  • hosting firması olarak kullandığım ve burda gururla söyleceğim tek bir firma var oda destekhost.com

1 yıldır çalışıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.Destek bölümüde çok iyi.Her şekilde yardımcı olmaya çalışıyorlar.
    Teşekkürlerimi burdan iletirim
  • www.hostcini.com bence en iyisi
    telefondan mailden destek sisteminden adamlara istedigin şekilde ulaşıyorsun.. kendi sunucum var adamlar harbiden bu işin hakkını veriyor.. isteyene kendi sunucumdan alanda veririm sorun deil esohost.com üzerinden ulaşabilirler. maksat millet yurtdışında çalışan tr den erişimi yavaş olan serverlara para vermesin..
  • ucuz ve kaliteli arıyosanız kesinlikle

www.kebirhost.net

bir sorun oldumu telefonda yardımcı oluyorlar ve bugüne kadar hiç ama hiç bir sorun yaşamadım 4 tane yaptığım siteyi orada barındırıyorum

ama ben garanticiyim iyi olsun diyorsanız tabiki

www.vt.com.tr
  • dostum bence sen direk belgelerini koy yoneticiler siliyorlarsa durumu gorsunler ve bence siliyorlarsa nedeninide soylesinler bende farkettim nedensiz bir sekilde madur bir arkadasin yazilari defalarca silindi ayni sekilde benim konu hakkindaki goruslerimde neden siliniyor dogrusu anlam veremedim
  • @gmail83

arkadaşım konuyu bilmiyorsun.. onlinenic den domain tescili yapıyoruz. 2 gündür onlinenic networklarında sorun var. ritta@onlinenic.com msn sinden bilgi de alabilirsin sorun olduğunu söyleyecektir sana. ilgili kişiye nuri yağmur a aynen şu şekilde bir cevap verdik bu cevap awbs sistemimizde help desk bölümünde hem kendisinin hem bizim görebileceğimiz bir cevap;

2006-07-24 21:49 - SUPPORT DEPT - Ticket Closed
    Bir kaç gün içerisinde transfer edilecektir. bir kaç gün beklemek istemezseniz siz kendiniz transferi başlatabilirsiniz..
    bilginize..
    Saygılarımızla,

ADAMER WEB TECHNOLOGIES
    Help Desk Manager
    Email : info@adamer.com.tr
    Web :http://www.adamer.com.tr

Bu ticket herşeyi anlatıyor bizim verdiğimiz cevap bu..

Ancak onlinenic deki sorun hala giderilmedi. sorun giderildiği an transfer edilecektir denildi. ortada bir haksızlık bir sorun yok. Nuri yağmurun Malatya ilinde imamlık yapan aynı zamanda devlet memuru olan ve host işinde satış yapan arkadaşın nuri Yağmurun hala neyi şikayet ettiğini anlamıyorum. Eğer haksız şikayetlerine ara vermez ise hakkında bağlı olduğu kuruma avukatımız tarafından ihtarname çekilecektir. Ortada bir sorun bir problem yok sadece onlinenic de bir sorun var. hepsi bu.. sorun düzelmedende ben transferi yapamam..

Saygılarımla..

• quote:

Orjinalden alıntı: LiLattah

@gmail83

arkadaşım konuyu bilmiyorsun.. onlinenic den domain tescili yapıyoruz. 2 gündür onlinenic networklarında sorun var. ritta@onlinenic.com msn sinden bilgi de alabilirsin sorun olduğunu söyleyecektir sana. ilgili kişiye nuri yağmur a aynen şu şekilde bir cevap verdik bu cevap awbs sistemimizde help desk bölümünde hem kendisinin hem bizim görebileceğimiz bir cevap;

2006-07-24 21:49 - SUPPORT DEPT - Ticket Closed
    Bir kaç gün içerisinde transfer edilecektir. bir kaç gün beklemek istemezseniz siz kendiniz transferi başlatabilirsiniz..
    bilginize..
    Saygılarımızla,

ADAMER WEB TECHNOLOGIES
    Help Desk Manager
    Email : info@adamer.com.tr
    Web :http://www.adamer.com.tr

Bu ticket herşeyi anlatıyor bizim verdiğimiz cevap bu..

Ancak onlinenic deki sorun hala giderilmedi. sorun giderildiği an transfer edilecektir denildi. ortada bir haksızlık bir sorun yok. Nuri yağmurun Malatya ilinde imamlık yapan aynı zamanda devlet memuru olan ve host işinde satış yapan arkadaşın nuri Yağmurun hala neyi şikayet ettiğini anlamıyorum. Eğer haksız şikayetlerine ara vermez ise hakkında bağlı olduğu kuruma avukatımız tarafından ihtarname çekilecektir. Ortada bir sorun bir problem yok sadece onlinenic de bir sorun var. hepsi bu.. sorun düzelmedende ben transferi yapamam..

Saygılarımla..

Gözlemledigim Kadari ile Sorun 2-3 Gunluk Bir Sorun Degilmis Gibi geliyor uzun zamandir sizdelermis ve 2-3 gun disinda sizden daha onceleride domaini baska bir id yollamanizi talep etmisler kendi yazilarinda yer aliyordu arkadasin

Sorunu Aranizda Hallettiyseniz Sorun Yok

Ama Hala Su silinen Topic ve Mesajlar olayini Anlamadim bunu Sen mi yaptiriyorsun Bari Bunu Acikla Merak Ettimde

• şimdide santaj ha

Benim özellerimi buraya niçin ifşa ediyorsunuz anlamadım.Benim özel bilgilerimi buraya yazmanın ayrıca gerekli yerklerde gerekli başvurularla gereği yapılacak.Bu bir domaini sorgulayan arkadaş yokmu bir baksın benim yazdıklarıma yalan deyin bu paraları almnadım deyin ben pes edecem ama siz hala transferi gerçekleştireceğinize bana santaj yapıyorsun.Sen işini yap santaj yapacağına ve buradaki yazıları sildireceğine

benim yazdıklarıma cevap yazın yoksa başka işlerle uğraşmayın.

VE HALA ANLAMIYORUM BUIRDAKİ YAZILARI NİYE SİLİYORLAR VE KİM SİLİYOR ADAM GİBİ YAZSIN.
    BU SİTENİN YÖNETİCİLERİ BU YAILANLARI BİLİYORMU??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yresul -- 28 Temmuz 2006; 13:45:11 >
  • ADAMERE şirketinden 3 yıl önce bir domain aldım bu domainigeçen sene bana yönlemndir diye söyledim vede konuştum dediki benim aldığım yerin yani domain firmasınızn transfer etme yetkisi yok dedi ve beni oyaladı yine geçen yıl temmuz ayında domain uzatma kirasınız yatırdım.Sonra yine 2006 nisan ayı oldu email atmış 15 ytl domain transfer ücreti yollayın "domainleri hem transfer edecem hemde domain süreniz + bir yıl daha uzayacak" dedi ve yine yatırdım.o paray. sonra benim domainim buna göre 2007 temmuz 17 ye kadar uzamış oldu. ve yine görüştüm o nisan ayında dedim domaini bana transfer et diye dediki" şimdi olmaz önceden desen ederdim ama şu anda 3 ay bu olmaz dedi" onada pekala dedik ve zaman ilerledi ve Tarih 20 temmuz domainle alakalı kişi beni aradı site kapalı sebebi ne ben baktım cidden kapalı.ve 2 gün içerisinde bu şirkete uşlaştım.ve dedim sorun nedir dedi sizin domain süreniz dolmuş.Ya dedimki siz nisan ayında dediniz 2007 temmuza kadar zaman uzayacak demiştiniz. o zaman nisan ayında aldığı 15 ytl niçindi ve niye almış ve dediği gibi 200 ye niye uzamamış.Diyerine gelince domainin bitiş süresi 27 temmuzda dolurken 18 temmuzda nasıl kapanıyor site.
    bunada neyse dedik sonara dedim ne yapacağız dediki 26.99 dolar + kDV yani toplam 50 ytl vereceksiniz süreyi uzatam onada tamam dedim ve 50 ytlyi eft yaptım

bunada neyse dedik sonara dedim ne yapacağız dediki 26.99 dolar + kDV yani toplam 50 ytl vereceksiniz süreyi uzatam onada tamam dedim ve 50 ytlyi eft yaptım.ve siteyi açtı.dedimki o zaman bu domaini bana transfer et diyor bizim panelde öyle bişi yok bun sen yapacaksın.
    Allah aşkına onlinenic.com da ki bir bayiye domaini 2 saniyede transfer etmiyormu.Dedim Onlinenic.com daki ID numarama yönlendir yani transfer et dedim olmaz diyor.Ve ben başka bir firmadan yani doddayy.com dan transfer isteğinde bulundum domaine kilit koymuş .

Şimdi bu adama sormak lazım bana ait olan domaini 2006 yılı içinde sadece 1 domaine 65 ytl para ödedim bu ne parası bunu bir anlatsın dünya aleme.ikincisi bu adam bana ait olan dmaini niye bana transfer etmiyor
    ve benden transfer etmek içinde 10 dolar + kdv daha para istiyor bu iş ya arkadaş bilen biri bana anlatsın artık kafayı yiyeceğim.

Tüm dekaonlar ve msn görüşmeleri kayıtlıdır isteyen herkese veririm hatta burayada ekleyeceğim..

zamanı dolan site Yagmurteks.com whois çekin bir bakın bu sitemin
    zamanı ne zaman doluyor ve ADAMER ciler anlatsın ve insanlar dinlesin
    ve bir domain için bir yıl içinde yada şöyle diyeyim. temmuz 2005 den temmuz 2006 ya kadar bir domain için 90 m
    ilyon alan bir başka site varsa söyleyin ha şirket

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.