Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Markum.net artık oturmuş bir firma (yani kapatıp gitmeyeceklerden) webhosting info dan bakarsın hocam kişi yada şirketin 500 den fazla barındırdıgı alan adı varsa ve 3-4 senelik şirketse araştırmaya gerek yok bence
  • Paranızı boşa vermeyin,Fiyoteam'den gönül rahatlığıyla barındırma hizmeti alabilirsiniz. Benim dört sitemi barındırıyor. Mutluyum, huzurluyum.Kafama takılan her şeyi msn'den soruyorum. Bu da bağlantı:www.fiyoteam.net
  • www.kb.com.tr sizce nasıldır, kullanan var mı?

Fiyatları uygun mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutx -- 16 Ağustos 2007; 16:57:33 >
  • Sizlere tavsiyemwww.destekhost.com firmasını tercih etmeniz.
    Neden mi?
    Lunix hosting de asla sorun yaşamazsınız.
    Domainlarinizi kendş adınıza kaydeder ve istediğiniz gibi yönetirsiniz.
    Hizmetten memnun kalmadığınız zaman ödediğiniz bedeli iade olarak alırsınız.
    Dene amaçlı hostin ister vede denersiniz memnun kalırsanız alırsınız.
    Awbs sisteminin güzelliklerinden istifade ederek üyeliğinizdeki tüm hosting, domnain ve ödemelerinizi herzaman kontrol edebilkirsiniz.
    Paybal havale posta çeki gibi ödeme seçeneklerinden birini tercihe edebilkirsiniz.
    Reselleriniz varsa vede taşımak istiyorsanız ücretsiz taşıma yapılmaktaolduğunuda hatırlatırım..Destekhost' u bence refaranslarına sorabilirsiniz.

Bence Destekhost Ziyaret edip Bazı şeyleri kendi gözerinizle yerinde görmelisiniz.

• NiobeWeb veya Hostcini.Com Sıkıntı Yaşamassın

• hostcinim nedir yhaa özentiler almış başını gidiyor:D ben bir tek Cin bilirim o da Hostcini
  • Sanırım 1 kaç aydır piyasadalar veya ben yeni duydum ama daha başka bir isim seçilebilirdi. Diğer firmayı çok fazla çağrıştırıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®

Sanırım 1 kaç aydır piyasadalar veya ben yeni duydum ama daha başka bir isim seçilebilirdi. Diğer firmayı çok fazla çağrıştırıyor.

evet isimleri biraz kotu cagrisim yapiyor ama fiyatlari iyi
  • Yakın bir zamanda siz bizim fiyatları görün hem şirket olarak hem Tr fiyatları ile :)
  • quote:

Yakın bir zamanda siz bizim fiyatları görün hem şirket olarak hem Tr fiyatları ile :)

Hayırlısı inşallah.
  • quote:

Yakın bir zamanda siz bizim fiyatları görün hem şirket olarak hem Tr fiyatları ile :)

hocam ben hosting ariyorum. ne zaman belli olur szin fiyatlar.
  • Merhaba, şu anda daha TR deki sunucum daha hazır değil, isterseniz bana size ne kadar alan trafik lazımsa bildirin, size mevcut sunucumdan bir hesap açıp teklif vereyim, zaten sunucu hazır olduğunda tüm hesaplar aktarılacak.

Saygılar.
  • www.iyihosting.com Host satış yok ama bilgi edinebilirsiniz :)
  • Reklam gibi olmasın ama iyi hizmet veriyoruz:www.ttgroup.org

not: lokasyon TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurayy -- 9 Eylül 2007; 21:55:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: salimenko

Hep Türk firmalar dile getirilmiş. Eğer gerçekten kaliteli ve ucuz hosting arıyorsanız bence biraz da yabancı forumlarda dolaşmalısınız.

www.godaddy.com [İsim tescil ve destek yönüyle]

www.bluehost.com [Hız ve linux hosting de profesyonelliği yönüyle]

www.m6.net [Windows hosting de profesyonelliği ve 7-24 destek yönüyle]

Kullandığım ve halen daha kullanmaya devam ettiğim hostingler..

Kredi kartınız ve iyi bir ingilizceniz varsa kesinlikle bu 3 hosting firmasını tavsiye ediyorum.

katılıyorum
    godaddy den Deluxe Plan paketini almayı düşünüyorum bende kullanan falan varsa bilgi verebilir mi ?

• Merhaba arkadaşlar,
    Amerikada bir firmadan"http://www.hostgator.com/resellers.shtml" resaller satın aldım ve üç site kurdum kendime ait. Ücretini ödedim. Bir hafta sonunda asıl alan adıma bağlı sitem suspand yedi. whm panel ve c panele giremez oldum. ama diğer sitelerim de sorun yok. Bunu online destek yolu ile sorddum. Kötü kullanımdan dolayı hesabın askıya alındığını söylediler. Yani kurduğum site joomla idi ve aşırı yoğunluk olmuş ve server ı zorlamış. (günde 3500 ziyaretçiyle) Resaller özellilerim 120gb trafik, 12gb alan 1024mb ram.

Görüşmem sonucunda online) kendilerinin hesabı açmaya yetkileri olmadığını farklı departmandan gelen e-maile cevap yazmam gerektiğini söylediler. Bende veri tabanı yedeğimin diğer çalışan ftp hesabıma atılmasını ve sitemi taşımayı düşündüğümü söyledim. Ama onu da yapamadıklarını belirtip başka departmandan bana TİCKED ID vereceklerini söylediler. Bu TICKED ID nin ne işe yaradığını bir türlü çözemedim. Aynı zamanda ana diznime yedek attıklarını ifade etmişler ama orada göremedim hiç bir yedek.Bana gönderilen E-mail Şu şekilde.
    Hello,
    You should have no issues getting into your Cpanel as the account is not
    suspended and we've already placed a backup in your home directory. We will not
    upload it to another host however.

Regards,
    Richard F.
    Network Security Administrator
    ISP Blacklist Administrator
    Level 3 Systems Administrator
    Hostgator Support

Ticket Details
    ===================
    Ticket ID: xxxxxxxxx
    Department: Abuse
    Status: On Hold

Biraz türkçeye çevirmeye çalıştım tam anlamlı olmasa da ama hala anlayamadım. İşte türkçesi;

"Merhaba
    Sen, hesabın, olmadığı gibi senin Cpaneline oluyor olan hiçbir çıkışa sahip olmamalıydın
    Asılan, ve biz şimdiden, senin ev dizininde bir yedeği yerleştirdik. Biz, yapmayacağız
    Başka bir ev sahibine onu yükle yine de.

Regards,
    Richard F.
    Network Security Administrator
    ISP Blacklist Administrator
    Level 3 Systems Administrator
    Hostgator Support

Ticket Details
    ===================
    Ticket ID: xxxxxxxxx
    Department: Abuse
    Status: On Hold"
    Şimdi elimdeki bu ticked ID ile ne yapabilirim?

• www.maksiforum.org
  • Arkadaşlar en iyi host adresleri veriyorum mutlaka inceleyin
    www.godaddy.com
    www.magichost-tasarim.com
    www.natro.com

• herkez ayrı bir telden çalıyor
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.