Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı hosting arayan arkadaşlara ilk olarak türkçe desteğinden dolayı Hostgator ikinci olarakta kolay arayüzü dolayısıyla Dreamhost'u tavsiye ederim.Çok fazla siteyle şişirmediğiniz takdirde Hostgator Dreamhost'tan biraz daha hızlıdır.
  • natro en iyi hosting ünvanını hakediyor, hem sunucuları hem desteği çok güzel.
  • yerli hosting yabancı hosting tartışması çok gereksiz, kimin işine nasıl geliyorsa öyle yapar. Yabancı hostingin tabiki dezavantajları var ama bir kaç kuruş daha ucuz olduğu doğru. Ben yabancı hosting kullanmam, önermem de. Ama yerli hostingde natro'yu tek geçerim.
  • Natro ve Vargonen arasında kaldım ? Standart bir html site atacağım en ufak hosting paketine. Ve domain'imi oraya taşıyacağım. Hangisini önerirsiniz ?
  • 4-5 sene önce GoDaddy diyebilirdim ama şimdi cevabım

iPage
    JustHost
    FatCow
    Hostgator - ( %25 indirim kodu ez25percent)

Ve özellikle son zamanlarda büyük bir atağa geçmiş olan DreamHost (Müşteri memnuniyeti açısından özellikle)
  • Konuda bilmeyen kişiler çok atıp tutmuş, reklamlarda çabası. 16 yıldır yazılımcı ve 30 yaşını geçmiş bir abiniz olarak yerli bir firmaya para ödeyerek paranızı sokağa atmayın diyorum. Amatör kendi halinizde birşeyler öğrenmek için bile o kadar paralar verilmesini gereksiz buluyorum. Bir arkadaş yorumunda pluginspace.com u önermiş, reseller olarak düşünüyorsanız olabilir. natro, sistemhost gibi firmaları öneren kardeşlerimiz kusura bakmasın ama daha çok fırın ekmek yemeleri gerek. yıllardır bu firmalarla çalıştım (uzun yıllar yerli firmalar), web siteleri tasarımı yapıp hostlarında barındırdım ama profesyonel anlamda kötüler. Zaten bilinçli kullanıcı olan ve php,html,xml,cms vs kodlama bilenler nedemek istediğimi anlamıştır.
  • fiyat/kalite ve müşteri memnuniyeti olarakwww.ombhost.com veyawww.ihs.com.tr
  • Arkadaşlar ben de bir çok hosting firması araştırdım ve kullandım. Türk hosting firmaları hızlı ama pahalı, ucuzlarına da güven olmuyor.

Şu an dünya çapında en hızlı büyüyen 500 şirket listesine giren (Inc 500) Arvixe firmasını öneririm. Hem ucuz hem de kaliteli.

Biraz ingilizceniz de varsa 7/24 destek alabilirsiniz.

www.arvixe.com
    (MVCHOSTING kupon kodunu kullanırsanız %20 indirim alabilirsiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turranor -- 16 Aralık 2012; 13:01:00 >

• naparsanız yapın turkticaret.net den uzak durun
  • 2 AD NUMARA VAR 1 TANESİ KONTURLU DİĞERİ SABİT ULAŞMAYA ÇALIŞTIM BAYAĞI BİR SÜRE MEŞKULDU 7 DENEMEDE TELEFON ÇALDI CEVAP VERİLMEDİ ÖNCE GÜZEL BİR ÇAĞRI MERKEZİ YAPSINLAR SİTELERİDE ÇOK BASİT SANKİ BELKİ İYİ NİYETLİ OLABİLİRLER ANCAK ÇOK YATIRIMA İHTİYACLARI VAR BELKİ BU SİSTEMDE 1000 MÜŞTERİYE ANCAK HİZMET VEREBİLİRLER ÖNERİME KULAK ASIN KEBİRHOST YÖNETİCİLERİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: whoyouare

Tabiki de en iyisi HOSTGATOR

Bunu sen ben söylemek le karar veremeyiz. Yapılan tüm anketlerde çıkan sonuç...

Bir de adamlar kupon kullanmana izin veriyorlar: http://hostgatorkupon.com burda en güncelleri var...

Sayenizde bende aldım Hostgator dan. ben "1month1cent" kuponunu kullandım hostgatorkupon.com sitesindeki. ilk ay $0.01 a gelmiş oldu... :)

• www.isimkayit.com sınırsız alt özellikte web hosting ve reseller hosting (bayi hosting)ler mevcut, 7/24 destek ve hollandanın en ileri gelen DC lerinde barındırılan sunucuları ile en kaliteli hizmeti sağlamaktadır.
  • Hostingall kullanıyoruz, destek ve iletişim kurma konusunda iyiler lakin çok sık down olmaya ve Dns sorunları yaşatmaya başlattı. Mesela şuan 12 saattir down durumda. Ayrıca posta ile fatura göndermemekte diretiyorlar.

Onun dışında fena değiller, muhatap bulup derdinizi anlatabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Ocak 2013; 8:43:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.yersaglayici.net tavsiye edebilirim İst./B.Köy de firma ofisi. Avrupa yakasında oturanlar için mantıklı olabilir.
  • En iyi Bedava hosting Firmalarıhttp://bedavahosting.brinkster.net
  • Arkadaşlar isimtescil den almayında nerden alırsanız alın ben böyle berbat bir hizmet anlayışı görmedim. Hiç problemleri bitmek bilmiyor. çoğu zaman web siteme ulaşamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurbilke

Arkadaşlar isimtescil den almayında nerden alırsanız alın ben böyle berbat bir hizmet anlayışı görmedim. Hiç problemleri bitmek bilmiyor. çoğu zaman web siteme ulaşamıyorum.

+1.

İnanmayanlar şu an denesin.www.isimtescil.net adresine girmeyi deneyin. 1-2 dk. sayfa açılıyor sonra yine ulaşılamıyor... 4 aydır bu firmayla çalışıyorum (daha doğrusu çalışamıyorum), en iyi ihtimalle günde 5-6 saat siteme ulaşamıyorum...

Şu an FTP'den siteme dosya atmam gerekiyor ama ne mümkün... Bağlantı kesilip duruyor işlerim yarıda kalıyor.

• natro hosting
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALONSO_06

quote:

Orijinalden alıntı: onurbilke

Arkadaşlar isimtescil den almayında nerden alırsanız alın ben böyle berbat bir hizmet anlayışı görmedim. Hiç problemleri bitmek bilmiyor. çoğu zaman web siteme ulaşamıyorum.

+1.

İnanmayanlar şu an denesin.www.isimtescil.net adresine girmeyi deneyin. 1-2 dk. sayfa açılıyor sonra yine ulaşılamıyor... 4 aydır bu firmayla çalışıyorum (daha doğrusu çalışamıyorum), en iyi ihtimalle günde 5-6 saat siteme ulaşamıyorum...

Şu an FTP'den siteme dosya atmam gerekiyor ama ne mümkün... Bağlantı kesilip duruyor işlerim yarıda kalıyor.

Bu isimtescil benide bıktırdı ümraniye üsküdar civarında iyi bir hosting firmasına acil ihtiyacım var ilgilenenlere duyrulur..!!

• Beyler netdirekt nasıl acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.