Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum en iyi sana siddetle tavsiye ediyorum,,,, godaddy.com amerikada yasiyorum ve dunyanin en buyugu bu adamlar saygilarimla
  • netinternet en sorunsuz firmalardan biri siddetle tavsiye ederim geri dönüşleri hızlı ve yardımcı olabilecek herseyi yapıyorlar
  • www.kebirhost.net her konuda kusursuz olduklarını söyleyebilirim.
  • bence ihs gayet iyi bu işte
  • Tartışmasız turhost. Referanslarına bi bakın türkiyenin çoğu büyük birması turhost.com da barınmakta.
  • Çok net olarak "Netdirekt". (Sadece müşteri hizmetleri bile seçmem için fazlasıyla yeterli)
  • bu nedir herkes kendi reklamını yapmış

bence f/p olarak kebirhost
  • Sadece Hosting
    Net İnternet
    Turhost

Sadece Hosting için zaten bir şey yazmaya gerek yok. Donanım Haber zaten yeterli referanstır. Net Internet Türkiye'de birçok hosting firmasına hizmet veren en iyi veri merkezlerinden birinin sahibi. Turhost ise irili ufaklı binlerce web sitesini barındıran kurumsal bir şirket. Öyle sınırsız bant genişliği, sınırsız alan gibi gerçek olmayan vaatlere de fazla kanmayın.

http://www.zargana.org/2012/10/snrsz-hosting-ne-kadar-gercekci.html
  • www.isimkayit.com fiyatlarına ve verdigi hizmetlerin özelliklerine bir bakın derim, şu ana kadar o özellikte ki bir ürüne o fıyatı hiç görmedim türkiyede..
  • Yurtdışı hosting firmalarından dreamhost ve hostgator'u kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım,dreamhost bir süre sonra büyük sitelerde şişme yapıyor,tek site olark kullanılırsa sorun olmaz,hostgator'da yavaşlama gibi bir problem yaşamadım.dreamhost'un paneli cpanel'den bile rahattır yeni başlayacak arkadaşlara öneririm bir süre sonra cpanel'e geçilebilir.
  • hostturka.com

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.daynex.com.tr

İnternet teknolojileri adına çalışan iyi bir şirket sadece hosting değil tüm internet bilişimi üzerinde çalışıyorlar.
  • Godaddy artık güven vermiyor. Tamam köklü firma, ama Hostgator son 2 senedir Godaddy'e açık ara fark atıyor (Müşteri memnuniyetinde)

Ayrıyetten yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi indirim kuponlarını da cabası.(Godaddy de kupon veriyor ama Hostgator'dakiler daha hesaplı)
  • IHS TELEKOM'dan 4 tane domain host ediyorum gayet iyiler hele müşteri hizmetleri çok iyi tek sıkıntı yanı verilen alan subdomain sayısının kısıtlı olması ve fiyatlarının bence piyasaya göre hafif yukarıda olması ama bir probleminiz oldu mu hemen geri dönüş yapılıyor ilgileniliyor.Siteyi generator yardımıyla falan oluşturduysanız onunla ilgili de yardımcı oluyorlar.

Çok övdüm yalnız okuyan da burada çalışıyorum sanacak
  • myflyhosting 4 aydır birlikte çalışıyorum hiç bir problem çıktığını görmedim fiyatlarıda uygun tavsiye ederim
  • kardeşim natrodan aldım hostingi. 3 yıldır kullanıyorum bir sorun çıkmadı. geçenlerde sunucularına yurtdışı kaynaklı sorun oldu o halde 1-2 saatlik bir siteye girilememe sorunu oldu başka bir sorun olmadı. en önemli yanı destek için mesaj attığımda sorunla ilgili dönüş yapıyorlar. sitemwww.dukgan.com.
  • daha dün açılan hosting firmalarını önermek yerine 12 yıllık http://www.domainsitesi.com'u öneriyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blu3dr3am -- 22 Kasım 2012; 12:38:40 >
  • natro ve turhost müşteri destek hizmetleri gelişmiş, herhangi bir sorun olduğunda da en kısa zamanda cevap veren kurumsal şirketlerdir
  • Sakın İHS ile çalışmayı denemeyin. Basit siteler için iyi. Fakat sitenin trafiği arttıkça kaldıramıyorlar. Ben yavaşlıktan ve kesintilerden çok çektim. Siz de çekmeyin...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.