Şimdi Ara

En iyi İngilizce eğitim seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orta derecede bir ingilizcem var. sadece anlayabiliyorum, ama konuşamıyorum veya yazamıyorum :) yeni ve kariyeri olan bir işe başladım, benden zamanla ingilizcemi ilerletmemi istediler.

Bana tavsiye edeceğiniz çok sağlam bir eğitim seti varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakHM

Arkadaşlar orta derecede bir ingilizcem var. sadece anlayabiliyorum, ama konuşamıyorum veya yazamıyorum :) yeni ve kariyeri olan bir işe başladım, benden zamanla ingilizcemi ilerletmemi istediler.

Bana tavsiye edeceğiniz çok sağlam bir eğitim seti varmı ?

Bence English Plus. Zaten bildiğim tek set de o. Ama hep söylüyorum, daha iyi önerileri olanlar da çıkabilir. Onların söyleyeceklerine de bakın derim.
  • teşekkür ederim. hemen araştırıp bakacağım. ama en iyisi size faydası dokunanı arıyorum :)
  • quote:

teşekkür ederim. hemen araştırıp bakacağım. ama en iyisi size faydası dokunanı arıyorum :)

Yalnız şu konuda da uyarayım. Bu set 64 bit sistemlerde çalışmıyor, ancak WinXP sanal bilgisayar filan kurarak çalıştırabilirsiniz, ki ben öyle yaptım. Çünkü epey önceki zamanın seti ama bir hayli ünlü bir set olarak biliyorum ben.
  • başka önerisi olan yokmu ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_68839889/tm.htm

hergün en az 1 saat çalışırsanız işe yarıyor.
  • baktım ama şikayet oldukça çok ödeme konusunda. bulaşmak istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

baktım ama şikayet oldukça çok ödeme konusunda. bulaşmak istemiyorum

ben bu site ile ilgili tek bir şikayet okumadım. Sistemi dünya çapınca kurmuşlar.

sadece bizim okuma özürlü vatandaşlar ilk ay sonu iptal etmezsen aidat alınır yazısına dikkat etmemişlar. Karar sizin ama set ile dil öğrenilmez. Ben bu güne kadar 1 seti sonuna kadar bitirdim ve öğrendim diyen bir kişi bile görmedim :)) Mutlaka yarıda kalıyor. Canlı bir çalışma sistemi ile takip edilmek çok önemli bence...

Çalışmalarınızda başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitar -- 5 Ekim 2013; 20:31:40 >
  • English plus 12 cd seti nasıl temin edebiliriz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.