Bildirim
En iyi iphone LockScreen(Kilit Ekranı) Temaları
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
jailbreak yapmadan kullanıyormu bu temalar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: arguem
jailbreak yapmadan kullanıyormu bu temalar ?
hayır.. JB gerekli.. sırf şu tema olayı yüzünden JB yapabilirim o kadar yani -
ios5 e az kaldı.quote:
Orijinalden alıntı: TuffkiLLequote:
jailbreak yapmadan kullanıyormu bu temalar ?
hayır.. JB gerekli.. sırf şu tema olayı yüzünden JB yapabilirim o kadar yani
Alıntıları Göster
Daha güzel lockscreen ekranı olucak.
Oldum olası JB ye karşıyım.
Ama gerçektende şu temaları kullanmak isterdim :d -
quote:
ios5 e az kaldı.
Ama gerçektende şu temaları kullanmak isterdim :d
tema yükleme olayına izin verilse daha güzel olacak.. çok gerekli bir kısıtlama değil bana göre. -
Katılıyorum, şöylede bir gerçek var hepsini aynı anda çıkartsa, yeni model satamaz.quote:
Orijinalden alıntı: TuffkiLLequote:
ios5 e az kaldı.
Ama gerçektende şu temaları kullanmak isterdim :d
tema yükleme olayına izin verilse daha güzel olacak.. çok gerekli bir kısıtlama değil bana göre.
Alıntıları Göster
Yenilik adı altında yeni model satacak ya. -
bu dediğinize katılmıyorum.. yenilik ve gereklilik farklı şeyler.. herşeyi aynı bırakıp tema yüklemeyi sunarak yeni model satışı yapılmaz.. zaten JB ile tema yüklenebiliyor.. Apple ın biraz daha yumuşatması gerekir sadece bu tür olaylara yaklaşımını..quote:
Katılıyorum, şöylede bir gerçek var hepsini aynı anda çıkartsa, yeni model satamaz.
Yenilik adı altında yeni model satacak ya.
Alıntıları Göster
Apple ın yeni ürünlerindeki yeniliklerini böyle ufak tefek şeylere yoruyorsanız bir daha inceleyin derim ben tablet denince ipad, akıllı telefon denince iPhone, müzik çalar denince iPod akla geliyorsa bu Apple ın başarılı bir şirket olduğunu gösterir.. aynı kağıt peçete denildiğinde selpak akla gelmesi gibi..
hatta hatırlarım ben bi ara müzik çalar lafı bırakılmış, alayına iPod deniyordu.. iPod un ne olduğunu bilmezdik o zamanlar ama creative ın bi müzik çalarını alan arkadaşların yeni iPodum nasıl demelerini hatırlıyorum.. uzun zaman önceden bahsediyorum -
Teşekkürlerquote:
Katılıyorum, şöylede bir gerçek var hepsini aynı anda çıkartsa, yeni model satamaz.
Yenilik adı altında yeni model satacak ya.
Alıntıları Göster -
Hoş temalar var -
-
quote:
Orijinalden alıntı: slayshot
eline sağlık arkadaşım birazda uğraştım slide unlock ekranını kaldırıp sadece ekranı cimdikleyerek kilit açma yapınca süper oldu işte SS;
ben de iNaturr kurdum tabi kurduğumda tam oradaki görüntüyü alamayınca forumunda yer alan clean klasörü var onu indirip themes altına atıp winterboard ile 3 klasördeki ayarları da aktif edince altta sliderın textini, görüntüsünü kaybetmiş oldum. sonra lockbackground.html dosyasını açıp oradan ay ve gün adlarını türkçeleştirdim.
biraz uğraş istiyor kullanmak için ama gayet güzel oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: n0sferatu
quote:
eline sağlık arkadaşım birazda uğraştım slide unlock ekranını kaldırıp sadece ekranı cimdikleyerek kilit açma yapınca süper oldu işte SS;
ben de iNaturr kurdum tabi kurduğumda tam oradaki görüntüyü alamayınca forumunda yer alan clean klasörü var onu indirip themes altına atıp winterboard ile 3 klasördeki ayarları da aktif edince altta sliderın textini, görüntüsünü kaybetmiş oldum. sonra lockbackground.html dosyasını açıp oradan ay ve gün adlarını türkçeleştirdim.
biraz uğraş istiyor kullanmak için ama gayet güzel oluyor.
editlemiş olduğun lockbackground.html dosyasını paylaşırmısın hocam? -
quote:
quote:
quote:
editlemiş olduğun lockbackground.html dosyasını paylaşırmısın hocam?
şu an kendi kullandığım temanın istanbul lokasyonlu hava durumu ve türkçe gün ve ay isimleriyle beraber, dosya içerisindeki 4 klasörü de /library/themes/ klasörü içine açıp winterboard dan 4ünü de seçtiğinizde bendeki gibi olacaktır lockscreen.
http://www.mediafire.com/?7m9ae2tnn42kez8
tabi bi de bunlar için slider falan bulmak gerek :) böyle biraz garip oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0sferatu -- 28 Eylül 2011; 14:06:43 > -
paylaşımlar için teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: n0sferatuquote:
quote:
quote:
editlemiş olduğun lockbackground.html dosyasını paylaşırmısın hocam?
şu an kendi kullandığım temanın istanbul lokasyonlu hava durumu ve türkçe gün ve ay isimleriyle beraber, dosya içerisindeki 4 klasörü de /library/themes/ klasörü içine açıp winterboard dan 4ünü de seçtiğinizde bendeki gibi olacaktır lockscreen.
http://www.mediafire.com/?7m9ae2tnn42kez8
tabi bi de bunlar için slider falan bulmak gerek :) böyle biraz garip oluyor.
Alıntıları Göster -
bu arada hava durumunda lokasyon bilgisi içinquote:
Orijinalden alıntı: technical death metal
paylaşımlar için teşekkürler
Alıntıları Göster
<!-- Weather Script -->
var locale = "TUXX0014"
kısmındaki "TUXX0014" olan kod istanbul içindir. kendi bölgeniz veya şehriniz için kodu bulabileceğiniz web sitesi weather.com dur. oraya şehrinizi girip arama yapın adres kısmında kodu göreceksiniz. -
Herkese selam,quote:
bu arada hava durumunda lokasyon bilgisi için
<!-- Weather Script -->
var locale = "TUXX0014"
kısmındaki "TUXX0014" olan kod istanbul içindir. kendi bölgeniz veya şehriniz için kodu bulabileceğiniz web sitesi weather.com dur. oraya şehrinizi girip arama yapın adres kısmında kodu göreceksiniz.
Alıntıları Göster
JB iPad 2 için sadece lockscreen teması arıyorum. Fazla olmaması dikkatimi çekti, olanların da yalnızca bir kısmı gerçekten profesyonelce hazırlanmış. Misal inaturr gerçekten güzel görünüyor.
Aslında ben kendi seçeceğim bir duvar kağıdı üzerine widget gibi saat, tarih ve şayet varsa notifications bilgisi gibi bir kaç şey eklemek istiyorum, bu mümkün müdür? Mümkünse nereden yapılır?
Değilse mesela inaturr'u nasıl kişiselleştirebiliriz?
Tabii bu tema iPad 2 için de varsa.
Teşekkürler :) -
İphonenu 1 senedir kullanıyordum geçen hafta sattım tek ögrenemedigim şey şu tema yükleme nasıl yapılır anlayamadım bir türlü Allah rızası için biriniz anlatın yeni iphone da bari kullanalım şu özelligi :)quote:
Orijinalden alıntı: Ningauble
Herkese selam,
JB iPad 2 için sadece lockscreen teması arıyorum. Fazla olmaması dikkatimi çekti, olanların da yalnızca bir kısmı gerçekten profesyonelce hazırlanmış. Misal inaturr gerçekten güzel görünüyor.
Aslında ben kendi seçeceğim bir duvar kağıdı üzerine widget gibi saat, tarih ve şayet varsa notifications bilgisi gibi bir kaç şey eklemek istiyorum, bu mümkün müdür? Mümkünse nereden yapılır?
Değilse mesela inaturr'u nasıl kişiselleştirebiliriz?
Tabii bu tema iPad 2 için de varsa.
Teşekkürler :)
Alıntıları Göster -
Çok teşekkürler konu ve eklediğiniz örnekler için. Gerçekten çok güzel çalışmalar var.
quote:
Orijinalden alıntı: hasoxxx
İphonenu 1 senedir kullanıyordum geçen hafta sattım tek ögrenemedigim şey şu tema yükleme nasıl yapılır anlayamadım bir türlü Allah rızası için biriniz anlatın yeni iphone da bari kullanalım şu özelligi :)
Cihazınızda jailbreak varsa işlem çok basit. Temanın indirildiği sitedeki açıklama:
- Telefonu bilgisayara bağlayın.
- İndirdiğiniz tema klasörünü /Library/Themes altına kopyalayın.
- Ayarlardan Winterboard'a girerek temayı seçin.
Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 28 Eylül 2011; 22:07:20 > -
11 tane daha tema ekledim.quote:
Orijinalden alıntı: 1megabayt
Çok teşekkürler konu ve eklediğiniz örnekler için. Gerçekten çok güzel çalışmalar var.
quote:
Orijinalden alıntı: hasoxxx
İphonenu 1 senedir kullanıyordum geçen hafta sattım tek ögrenemedigim şey şu tema yükleme nasıl yapılır anlayamadım bir türlü Allah rızası için biriniz anlatın yeni iphone da bari kullanalım şu özelligi :)
Cihazınızda jailbreak varsa işlem çok basit. Temanın indirildiği sitedeki açıklama:
- Telefonu bilgisayara bağlayın.
- İndirdiğiniz tema klasörünü /Library/Themes altına kopyalayın.
- Ayarlardan Winterboard'a girerek temayı seçin.
Saygılar.
Alıntıları Göster
ayrıca vaktim oluna daha da eklemeye çalıacam.
ipad temaları da ekleyecem konuya. -
Teşekkürler hepsi birbirinden güzel.Şarj yüzünden winterboard kurmuyorum telefona ama bunları gördükten sonra fikrimi değiştiricem sanırımquote:
11 tane daha tema ekledim.
ayrıca vaktim oluna daha da eklemeye çalıacam.
ipad temaları da ekleyecem konuya.
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X