Şimdi Ara

En iyi itemler ve buildler nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben WoW'a yeni başladım doğal olarak privatelerde takılıyorum eğer sevicek olursam orjinalede geçicem ama oyundaki en iyi itemler, pvp de en iyi yapan ve tek başına rahat kasabilen charlar nelerdir merak ediyorum!
    mesela 20 çeşit lvl 80 silahı var hepsi rare ama hepsinin özellikleri farklı bazen 10str veren 100-150 vuran silah 20 str veren 100-140 vurandan fazla dmg verebiliyo bu da bana garip gelio bi yardımcı olursanız sevinirim

• Dostum, bu forumda bu oyunu yıllardır oynayan bir çok arkadaş var. Ve yine bir çoğu enaz birden fazla karakterde uzman. İnan buna rağmen, uzmanların en uzmanı burda oturup sana bu dediklerini anlatmaya kalksa ne onun vakti yeter nede sen anlayabilirsin.
    Sen karakterini aç oynamaya başla, yine karşılaştığın zorlukları burda sor, oynayarak öğren. Aylarda geçse her yeni durumda yeni birşey öğreneceksin bu oyunda.
    Karakter olarak ben lock, druid,paladin,rogue ile oynadım. Bunların hepsinide gerek solo, gerekse pvpde çok severek oynuyorum tavsiyede ederim.
  • en iyi item ve karakter diye birşey yoktur sadece iyi item ve iyi karakter vardır
    itemlerin lvl leri vardır.en yüksek lvl de item naxx taki kel. boss undan düşer ve 226 lvl dir
    naxx taki diger boss drop lar 213lvl itemlerdir

karakterin iyi olup olmamasıda tamamen sana baglı.hangi tarz hoşuna gidiyorsa aç bi karakter ve başla gerisi gelir
    ve sunuda söylemeden olmaz
    en iyi item ve karakter sahip oldugundur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.