bence g700 hem ele oturması hem performansı hem üstün makta vs ataması her seyiyle bircok kablolu mouseden daha iyidir
A4-Tech XG760 2.4GHZ USB Mouse nasıl sizce beyler???
valla hocam kullanmadığım özel gaming mouse kalmadı... mouse işine ciddi para harcadım. ya bende bi şi var ya da bu mouse ların hepsi aynı kapıya çıkıyor 1 veya bilemediniz 2 ay sonra mouseların hepsi sapıtmaya ve bozulmaya başladı...öncelikle hasasiyetleri gidiyor bende bu konuyu takip edeceğim...zira benimde sağlam ve sorunsuz bir mouse ihtiyacım var
Aynen Hocam mouse önemlidir.Özellikle kablosuz iyi bişey bulmak çok zor bunu burda çözelim herkes rahatlasın :))
Microsoft sidewinder 8
3 aydır Logitech G700 kullanıyorum ne takılma etme derdi var ne bağlantı kopma derdi. Tuşlara atanan makrolar inanılmaz sayıda ve basması çok kolay. 225 TL vermiştim, iyi ki vermişim. O derece memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo
valla hocam kullanmadığım özel gaming mouse kalmadı... mouse işine ciddi para harcadım. ya bende bi şi var ya da bu mouse ların hepsi aynı kapıya çıkıyor 1 veya bilemediniz 2 ay sonra mouseların hepsi sapıtmaya ve bozulmaya başladı...öncelikle hasasiyetleri gidiyor bende bu konuyu takip edeceğim...zira benimde sağlam ve sorunsuz bir mouse ihtiyacım var
Selamlar,ben de "Razer mamba" var 1 senedir kullanıyorum ve en ufak bir sorun yaşamadım gayet memnunum.Ben de çok olmasa da baya mouse değiştirdim çoğuda bozulduğundan bakalım "razer mamba" şimdilik güzel gidiyor maşallah.Bu arada "gigabyte aivia" yeni çıkmış donanimhaberde video incelemsi var.Baya hoşuma gitti de 6500 dpi...
quote:
Orijinalden alıntı: P.Escobar
bence g700 hem ele oturması hem performansı hem üstün makta vs ataması her seyiyle bircok kablolu mouseden daha iyidir
G700 ün ömrü 1 sene.
Creative Fatal1ty bir mouse yapmıştı çok güzeldi ancak artık yok onlardan. Her 1-2 senede bir G700 almaktan bıktığım için artık logitech ürünlerinden uzak durmaya çalışacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme