Şimdi Ara

Yeni mouse ne almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım a4tech kablosuz mouse call of duty mp de berbat performansı sonrası yeni mouse almaya karar verdim.Logitech istiyorum kesinlikle , mx1000 ide beğendim baya ama 140ytl biraz beni sarscak ,prof. olarak oynamıyorum arada fps ler birkaç mp oyun fln buna göre ne önerirsiniz?yoksa mx1000 alıp olayı bitiriyimmi?

• valla logitech'e hiç gerek yok al bir x-750f keyfine bak 2500 dpi laser mouse
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

valla logitech'e hiç gerek yok al bir x-750f keyfine bak 2500 dpi laser mouse
  • Valla haklısınız galiba ben hiç bakmamıştım a4tech e .Aradada 100tl fark var boru değil yani neler alınır.Bide bugün mx1000 üzerindeki logoların fln silindiğini okudum kullananlardan biraz soğudum açıkcası ben logitechi işciliği güzel diye tercih ederim hep .
  • logitec media play kullanıyorum ve memnunum.fiyatta öyle abartı değil.tamam belki lazer mouse kadar değil bu ama genede işimi görüyor fazlasıyla bi incele istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

quote:

+1
  • Logitechden şaşma derim aga g5 ,Mx610,g7,mx1000,mx400 Logitechin bu mouseları tartışılmaz bile imkanın varsa al hiç çekinmeden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında bunuda düşünüyordum biara.Biraz daha bilgi verebilirmisin özellikle oyunlarda fln nasıldır.
    Vaux valla ben kendimi sıkıp almaya niyetlendim ama işte öenmli olan bu kadar farka değcek mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: owemya

logitec media play kullanıyorum ve memnunum.fiyatta öyle abartı değil.tamam belki lazer mouse kadar değil bu ama genede işimi görüyor fazlasıyla bi incele istersen.
  • quote:

ben de yeni mouse almaya karar verdim, bunun fiyatı da bayağı iyiymiş aslına bakarsan, ama ben A4'ten kıl kaptım artık, güvenemiyorum. Bu mouse'u sen kullandın mı? Logitech ile kıyaslama yapabilir misin?
  • x-710f

ben bu linkteki mouseyi aldım gerçekten çok rahat ve kullanışlı.herkese tavisye edrim.açıkcası kablosuzları hiç sevmiorum.oyunlarda perfonsmanları çok düşük oluoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: uffuk

x-710f

ben bu linkteki mouseyi aldım gerçekten çok rahat ve kullanışlı.herkese tavisye edrim.açıkcası kablosuzları hiç sevmiorum.oyunlarda perfonsmanları çok düşük oluoo

• duncan21 mediaplay oyunlarda sorun çıkarmadı şimdiye kadar.commandos strike force-battlefield2-fear ve mafia da gayet kullanışlı.hiç takılma,kopma olmadı.ben alalı 1 ay oldu sanırım ve pilleri hala iyi seviyede.böyle giderse en az 4-5 ay daha dayanır pilleri sanırım.belki daha da fazla.almayı düşünüosan al bence.en güzel özelliğide evin diğer ucundan müziğin sesini kısıp açmak yada şarkı değiştirmek.yada koltuğunda film izlerken filmi durdurmak,ileri-geri sarmak.bi tane daha almayı düşünüyorum notebookum için.kafana takılan bişi varsa pm at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 11 Kasım 2006; 13:02:58 >
  • quote:

kesinlikle bende kullanıyorum ve bu mauseda fiyat/performans tavan yapmış
  • logitech mx610 vatan da 45$ a düşmüş.
  • Logitech G5 !
  • Cevap yazan herkese teşekküker ,x750f yada logitech mediaplayden birini alcam galiba yada paraya kıyarsam mx518.
  • Logitech Mx518
  • Logistech MX 1000 verdiğim her kuruşu hakediyor.
  • Dostum bunca zaman a4tech kullandiysan o kasaya alismis olmalisin o yuzden logitech g1'i dusunebilirsin. A4 ile hemen hemen ayni kasa 800 dpi fps turu oyunlar icin yeterli . Fiyat performans acisindan da basarili. a4techten sonra 2000 dpi fare ile sudan cikmis baliga donersin g1'den sasma
  • dostum bence kablosuz alma derim oyunun tam ortasında pil bitince cok kotu oluyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.